Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABW rekwiruje sprzęt autora satyrycznej strony o Komorowskim! |
no właśnie z żarówką mam problem.... zepsuła się, kupiłem nową a na opakowaniu nie ma instrukcji.... pomocy!! hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABW rekwiruje sprzęt autora satyrycznej strony o Komorowskim! |
ale fajoskie foteczki. podoba mnie sie ten supek
|
|
<ziew>
|
|
To Łomża...
|
|
siemka Stwierdzając po wypowiedzi pozostałych wypowiedziach to za dużo inteligencji nie majo . Zurcio a takie coś trzeba zgłośić bo może sie stać tragedia albo będzie gorzej Pozdrawiam
|
|
a paplik znowu sie pluje, o dziwo jeszcze sie nie zapowietrzyl :)
|
|
Tak jak w temacie niedługo będę zdawał egzamin na prawo jazdy i może ktoś oriętuje jaką trasą przeważnie jeździ się na mieście.
|
|
faniotkie ogloszenie matrymonialne
|
|
Słup stoi na ulicy Rzadowej dokładnie przy skrzyzowaniu z ulica Krótka. Jakis rok temu na tej ulicy przewrocił sie słup (z 5 słupow w gore ulicy) przechylił sie na budynek ale po kilku godz było juz wszystko naprawione.
|
|
|
agi8800 1. Wszyscy na terenie Polski podlegają polskiemu prawu. Jeśli uchodźca popełni przestępstwo jest karany zgodnie z polskim kodeksem karnym. 2. Zareagować na zaczepki powinnaś stanowczą jeśli Ci nie odpowiadają. Spytaj czy do swojej siostry też by tak powiedział, ewentualnie możesz zawsze pójść do ośrodka i poprosić kogoś ze starszyzny o zwrócenie uwagi dla tego chłopka/mężczyzny. I jeśli nie masz ochoty na rozmowę nie rozmawiaj i odejdź. 3. Ja akurat bardziej boje się polskich bandytów, niż Czeczenów. Rozumiem Agi, że boisz się tego co nieznane i obce. Najlepiej to poznać tych ludzi. Czasem trafią się osoby nieodpowiedzialne i niekulturalne, ale większość to bardzo wartościowi ludzie.
|
|
gamoniu nie zasnmiecaj forum , rzygać mi sie chce jak widze twoje pseudo posty, buraku za szkołe sie weż, bo sadze ze dorosła osoba takich debilizmów nie pisze no chyba że w Choroszczy neta mają!!!
|
|
ja rofniez cie podziwiam. milótko mi sie s tobo konwersóje
|
|
k.kibicŁKS myslalem, ze to jasno napisalem, ale jesli nie zrozumiales, to chetnie wytlumacze. Napisalem o haslach "Polska dla polakow" itd. czyli wszystkich tych rasistowskich i ksenofobicznych haslach razem. A co one maja wspolnego ze "znowu w zyciu mi nie wyszlo"? To, ze czesto staja sie pretekstem ludzi nieudolnych, do tlumaczenia swoich zyciowych niepowodzen. Nie mam pracy i pieniedzy, bo sie Zydzi zmowili, bo czarnuchy/czeczency/itp itd. zajmuja mi miejsca, sam sobie dopisz co jeszcze... Przeciez to wygodniejsze, niz spojrzec w oczy faktom, ze pora sie brac do roboty... To jest pierwsza sprawa. Druga to taka, ze jest to swietny powod do zadymy, czyli tego czym sie czesc z Was lubi zajmowac i do czego sie nie leni akurat... I co? Jednak urazony, ze o kibicach napisalem? Przeciez napisalem prawde, co mam nazwiskami rzucac, zebys sie nie bulwersowal? Wiesz jak sie nazywa to, ze ludzie ktorzy sami robili/robia od lat zadymy, ktorzy nie raz "pozyczyli" od kogos pare zl na piwo, mowia ze czeczency to bandyci, ktorzy stanowia dla nas zagrozenie? Otoz nazywa sie to hipokryzja. I co sie bulwersujesz o kibicow? To moja wina, ze akurat takie osoby sa kibicami? Popatrz na nicki i popatrz co piszecie.... I co? Wymyslilem sobie pewnie? Nie pisze o wszystkich kibicach, tylko o czesci. Sami sobie wizytowke wystawiacie, wiec sie nie oburzaj ze Was ktos "oczernia". Tolerancja jest cnota ludzi bez przekonan? Prawie sie zgodze. Dodalbym tylko jedno slowo. Bez durnych przekonan. Oby Cie nigdy zycie zbyt mocno w dupe nie kopnelo i obys nie musial tych swoich przekonan o tolerancji weryfikowac, bo jeszcze moze Ci kiedys przyjdzie prosic obcych ludzi o pomoc i zostaniesz potraktowany zgodnie z Twoimi wlasnymi idealami. A kolejna kpina, jak juz napisalem, to fakt, ze polacy, ludzie ktorych pelno na calym swiecie, czy ich tam chca czy nie chca, wrzeszcza "Polska dla polakow"... Takos
|
|
Tez mialem z nimi stycznosc i niektorzy sa bardzo w porzadku, inni bywaja wkurwiajacy. Ale wiesz ilu spotkalem rownie wkurwiajacych polakow? Wiec jesli ktos z gory przerzuca ocene jednostek na cala nacje, chrzani glupoty i tyle. I nie pisac o Polakach na emigracji? A czemu nie? Przeciez mamy podobna opinie, jak Czeczeni u nas... Przewaznie pracuja? A "nieprzewaznie" ? Ilu chla, kradnie i robi dymy? Czemu tak na sile udajecie, ze tego nie ma? Wiec jesli uznajecie, ze wszyscy Czeczeni to bydlo, bo niektorzy rozrabiaja, to wypadaloby to samo powiedziec o nas, tak? W kazdym narodzie trafiaja sie idioci. Dziwne, pare dni temu byl tu temat o wandalizmie... Tamtej demolki chyba nie zrobili czeczency? I co ciekawe, ze osoby ktore tutaj sie teraz bulwersuja na zachowanie Czeczenow, w tamtym temacie wypowiadaly sie zupelnie odmiennie, bo przeciez mlodziez musi sie wyszumiec, a inni sie maja nie wtracac, bo nie ich sprawa... bo konfidenci, spoleczniacy, jebac policje, itd. Zabawne, po prostu powalajaca logika i spojnosc pogladow. Proponuje sobie porownac oba tematy... I od razu widac, ze malolaci, co sami nie maja za grosz poszanowania dla prawa i czyjejs wlasnosci, tutaj sie nagle bulwersuja na zachowanie Czeczenow. Smiech i tyle. Wszystkich, ktorzy odwalaja takie wyskoki powinni karac po rowno, dla mnie zadna rocnica Polak, czy Czeczen...
|
|
do 19
|
|
na telebimie przy stokrotce jest zapowiedz meczu pokazywana ! Kto nie spiewa ten z Grajewa
|
|
Witam mam pytanko czy ktoś wie kiedy skonczy sie ta przebudowa drogi z Łomży do Ostrołeki
|
|
nie wiem ile sie zarabia w innych krajach takich jak usa ale powiedzmy ze 10 dolarow za godzine a ile kosztuje legalny windows vista ? 119$ czyli dzien dwa pracy a u nas w polsce a szczegolnie lomzy trzeba zaplacic 300zl a to jest tydzien pracy. pytam kto tu kogo okrada ?
|
|
cooo ??? to jest cos takiego w lomzy ?? prosze o informacje
|
|
jeszcze chin w lomzy potrzeba.... Takos
|
|
Podobno kreca nowy film "Nawiedzeni ateisci w Lomzy"... Znaleziono kilka kandydatur na forum 4lomza.
|
|
super2 dobrze napisałeś.a ty PIETRZAK czy pieprzyk nie zgrywaj czubka,lepiej zajnwestójcie w telebim a nie idiotyczny temat na forum jak chcecie reklame zrobic rudy błazen z druhem
|
|
stary32 obawiam sie, ze niezbyt zrozumialem przeslanie Twojego posta...
|
|
POD KONIEC TEGO ROKU
|
|
693-962-924 Zadzwoń pod ten numer, ja tam ubezpieczam i jest tanio.
|
|
Witam, wszystkie są dobre do czasu, odpukać jakiejś kolizji, wtedy się wszystko wyjaśnia. Ja opłacam w unice za 1.6 płace około 380 zł (zniżka 60%). Słyszałem, że na poczcie jest tanio.
|
|
Nie każda kobieta ma predyspozycje do rodzenia w naturalny sposób, ale przecież jesteś kobietą i powinnaś o tym wiedzieć więcej niż ja i nie chodzi tu już o złe ułożenie dziecka, a ograniczenia natury fizycznej samej kobiety! Trudno, żeby przez szyjkę butelki wina wyszło jabłko.
|
|
jasiu_smietana pisząc "w duł" omal napisałeś bezbłędnie PS: i podbijam do góry
|
|
u mnie tylko od godziny 24 do 3 jest zimna a pozniej jest ok
|
|
Czy ty gościu zastanowiles sie nad tym co piszesz? ;) Widac i ty i ten twoj "mechanik" macie super pojecie ;) Mam nadzieje, ze ten ktoremu tak tylek tu obrobiles, zada sobie trud "skontaktowania" sie z "niezadowolonym" kilnetem ;) A moze jestes kolejnym kolesiem, ktory bez efektow probowal wyciagnac darmowa kasiole? sam kiedys takiego tam widzialem ;) Ludzie sa czasem zalosni dla paru groszy. Ja pracowalem kiedys w tej branzy i wiem, ze gdzie jak gdzie, ale tam akurat nie ma takich numerow... A moze powiedz, skad do niego przyjechales? Gdzie wczesniej tankowales? A moze na kazdej stacji po 5 litrow i potem frajera szukales, co Ci Opelka naprawi ;) Gosciu, zajmij sie czyms produktywnym w zyciu...niz "potulne" pochłanianie "zdowych" hot-dogow na stacjach paliw... A ogolnie, to nikt z nas tu nie ma ochoty słuchać jaki frajer z ciebie jest ;) Kup se rower -to nikt ci do niego nic nie rozcienczy ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |