Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie chcą odznaczeń od prezydenta Komorowskiego |
Co do linni energetycznych: byc moze te 3 drzewa przy drodze sa blisko (dokladnie nie pamietam jak to wyglada) ale pozostałę drzewa nie sa w poblizy zadnej linni energetycznej !! I napewno ze wzgledu na linni tak je urzadzono. Nie wydaje mi sie aby one odrzyły. Proponuje przejechac sie na Legionow i zobaczyc jak to wyglada. Topola nie topola drzewo jest drzewem, przyroda, a o przyrode trzeba dbac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie chcą odznaczeń od prezydenta Komorowskiego |
DObra drukarki w ruch i plakatujmy, głównie szkoły sklepy itd. Ja swoją Wete też oplakatuje;)
|
|
czesc. mam pytanie, jak wymienic olej w skrzyni manualnej w primerze P 10 wersji hatchback 1.6 lx? ktora sruba jest spustowa ktora do wlewu i jak sprawdzic stan.
|
|
:)
|
|
nie, óczyłem się slofnika od polskiega
|
|
CześĆ. Mnie tutaj kusi to Że to jest strona o łOmźy i ja tu sie dowiaduję wiElu ciekawyćh informacji o naszy pienknym miesće! A do tego na tej stronie internetowej 4lomza.pl jest forum internetowe i morzna z innymi pisac! to jest fajne!
|
|
jasiu, nikt Ci nie odp, więc założyłeś drugi profil, żeby nie było Ci smutno? ŻAL...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |