Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za naszą kasę urządzają miejsca pracy... |
oj tam slownik, nie masz zlotuwki to i nici ze slownika. a miliony kolo nosa przehodzom rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za naszą kasę urządzają miejsca pracy... |
kasa to nie wszystko najważniejsze zdrowie
|
|
zdrowia nie kópisz, no.... chyba rze w lomzynskim szpitalu
|
|
zycze szczenscia w roznoszeniu ulotek. oby tak do konca zycia Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
CZĘŚĆ!! Nazywam się krzysiek b. i chcem z kim pograc w warcaby!! Najbardziej mi pasuje tam przy skejtparku bo tam mieszkam nie daleko a nie bende szed z pudelkem przez calusie miasto. Czy som tu chetne dziewczyny na gre w warcaby? Zeby nie smutno bylo to wezmem ze soba mojom iphone i bedziemy puszczac muzyke! :*
|
|
buntnabounty@o2.pl jesli mógłbyś to bardzo proszę o informacje na maila.z góry dziękuję;-)
|
|
nie, a co bendzie? Takos
|
|
|
|
Oceńcie najpierw siebie a potem innych. Ile Polaków jest za granico?? No ile?? Ile osob robi tam??? a jak do Polski zjado obcy to każdy ich tepi!Zycze tym osobom ktore mają takie zdanie na temat uchodźców aby i o was za granico mieli takie zdanie! To tyle! rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli uważasz że mam 16 lat i sugerujesz się e_mailem to jesteś błędzie:D Nie zabłysłeś:D
|
|
Ja polecam psychiatrę, bezpłatnie i bez skierowania.
|
|
ej sory ale to jest jej wybor i skoro ona chce kolczyk to niech sobie go zrobi ;] a wasze glupie podteksty sa tu nie podrzebne;] jeden glupi sie wymadrzy to zaraz i reszta zeby byc fajnym tez to napisze
|
|
to jak ich tak kochasz to czemu nie wezmiesz ich do siebie do domu .Wystarczy q**wa.To niechodzi o rasizm to są kryminaliści ,gromadzą sie w watachy i rozrabiają .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |