Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS Młodzieżówka |
moze i czeczenscy dzieci sie czepiajom ajk to dzieci w grupie, ale wsrut starszy po 20 jakos tego nie dostszegam. maja rozom i jagby go urzywajo http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS Młodzieżówka |
a sproastowanie co napisałam o gimnazjalistkach... w sumie jakby nie chciały to by z nimi nie chodziły opanujta się dziewczyny i nie zniżajcie sie do poziomu p.p.m bo potem już ciężko będzie
|
|
"Niech wypierdalają do Czeczeni" - tak jak wspominałem nie mogą tam się udać ponieważ grożą im represje. Jest to podobnie jak z Polakami w czasie II wojny światowej, po wojnie, czy też w czasie trwania stanu wojennego. Czeczeni w większości nie przyjeżdżają na zarobek (jak to robią np Polacy na wyspach), ale uciekają przed prześladowaniami i zaręczam że chętnie by wrócili do swojego kraju. mroczna21 : Z Twojego postu wnioskuje, że zaczepili Cie jacyś młodzi Czeczeni i dlatego ta niechęć do nich. Jest tak, że w każdym narodzie, są ludzie kulturalni i nie kulturalni. Ja więcej nieprzyjemności miałem z Polskimi dresiarzami, więc wg. Twojej logiki powinienem nienawidzić Polaków i kazać im "wypierdalać":) Jeśli chodzi o "chodzenie" to w kulturze czeczeńskiej raczej się nie chodzi:), ale jak już wspomniałaś sprawa chodzenia to indywidualna sprawa tych dziewczyn i chłopaków. Bardziej bym gdzieś kazał wyjeżdżać ludziom którzy sieją nienawiść, lub umawiają się na "ustawki"
|
|
jeb.. czeczenow.. niech wypie... do siebie sie wozic a nie tutaj..
|
|
Wieksza czesc waszych rodzicow tez emigrowala kiedys do innych krajow za chlebem odbierajac go rdzennym mieszkancom ktorzy tam mieszkali ale polacy szybko zapominaja o tym ze sami kiedys byli takimi "czeczencami". A co do naszej "meskiej plci" co tak sie wygraza czeczenom to byscie s...li przy pierwszej konfrontacji z nimi oni nie z takimi u siebie walczyli takze prponuje troche wyrozumialosci. bo w lomzy jest pelno czeresnikow ktorzy dostali od taty i mamy samochod i mysla juz ze sa panami swiata i zaczepiaja wszystkich i wszystko.
|
|
*Sun* Dokładnie!!
|
|
S PROHU POFSTALES PROH NOSEM OTKURZALES!! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
To są topole, a jest przepis ze drzewo mozna skrócić o 1/3 wysokości raz w roku. Poza tym topola to smieć a nie drzewo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |