Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chyba jakis smrodek sie rychtuje |
bendom makulature po miescie rozrzocac. jak wisnioki gnuj po polu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chyba jakis smrodek sie rychtuje |
Lubicie britnej spirs?
|
|
nie, ja nie Janek, janka jusz tu od dawna nie ma. szalony palaczu. milo rze doceniasz muj niezwykly poziom pisowni i troszczysz siem o polsko pisownie. mosze cie jednak rosczarowac. na forom pisac bede niewazne czy tego hcesz czy nie rudy błazen z druhem
|
|
. Takos
|
|
fajna czy nie fajna, prawdziwa napewno. mialem pelne portki. przepraszam wszystkich poliglotow i tych wszystkich wielce uczonych uczestnikow tego wspanialego foruma ktorzy szukaja bledow ja naprawde przepraszam was za moje bledy za to ze musielisci ich czytac
|
|
Bardzo fajnie ze są ludzie których coś interesuje, ale niepotrzebnie się martwisz jeśli naprawdę obchodzi Cie los drzew bądź spokojny na wiosnę będą nowe odrosty i za rok możne dwa będą piękne - sam i bez zgody tak tych drzew nikt by nie "załatwił" weź pod uwagę bliskość linii energetycznych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |