środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kampania TIRY NA TORY

Do MasaViV
Na stronie głownej baza pytan??tyle razy grzebalam po tej stronie i nic nie widizłam,moze ty mowisz o innej stronie???jak mozesz to przeslesz mi ten link???byłabym wdzieczna:)))
i jeszcze jedno wazne pytani,chodzi mi o dentyste.wyskoczyl mi problem z zebami bede musiala pewnie usuwac 2 zeby z tylu bo z przodu wypychaja mi zeba...czy jezeli bede miala aparat to koles przyczepi sie do niego????a 20 wrzesnia skladam papiery wiec duzo czasu nie mam:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kampania TIRY NA TORY

Najlepiej zrobić w sokowirówce

Jeśli chcesz, napisz maila, podam Ci numer do osby, która zajmuje się treningami sztuk walki. Nie jest to ŁKK, tylko prywatne zajęcia, trener nagrywa też filmiki instruktażowe, a w przyszłym roku planuje ogólnołomżyńskie warsztaty (darmowe).

czEEEść!! Ja jo koChan!!

jasiu to milo z Twojej strony, ze podtrzymujesz nam watek, wiecej osob dowie sie o akcji i moze poradzimy sobie bez Ciebie

rudy błazen z druhem

straszny problem. zgadzam sie maciek z tobo (dziecko IST). moze dlatego ze jak ja mialem komunie to komputeruw jeszcze nie bylo. miasz to przewage nad mna ze jestes mlotszy

nie jest to tak bardzo bolesne jakby moglo sie wydawac a takie rzeczy robi sie u kosmetyczki. jesli chcesz wiedziec u ktorej najlepiej, to poszukaj sobie w poprzednich tematach- tyle ich bylo,ze najgorszy tepak znalazlby bez problemu,ale po co? lepiej zalozyc kolejny...

a cena to ok 100 zł :)

ja osobiście powiem że znam kilkoro Czeczenek które uczyły się w PG3 i SP5 i są całkiem spoko. Ale jeśli chodzi o męsko część tej rasy to są okropni. Idę se osiedlem Maria a ci się za mną wlekli dwoma autami jeden to BMW a drugie to WV. I tak za mną jechali przez całe osiedle jak ja się zatrzymywałam to i oni i muzyka na ful. Ale to jest denerwujące. Po drugie słyszałam że kiedyś grozili oni jakiemuś chłopcu na SP5. Co do miłości polka-Czeczen to zwykłe debilstwo. Gdzie tylko nie zerknę to widzę jakąś nieschludną zazwyczaj gimnazjalistkę która klei się do czeczenów. Wg mnie kleją się do nich bo nie mogą sobie znaleźć polaka lub na żadnego owego nie zasługują. Więc dziewczyny szanujcie się nie róbcie z siebie dziwek*. Widzieliście gdzieś polaka z Czeczenką bo ja nie więc o czymś to świadczy!!

niech wypierdalaja do czeczeni, a nie ty im mieszkania szukasz. A co do poprzedników najwięcej czeczenów jest na łomżycy i przy sp5 i tam czuja się jak u siebie i często się czepiają.

Takos

w d.... sobie jeszcze wsadź kolczyk

no nie wiem czy po 20 to są normalni.
1) Autem jak już wyżej pisałam nie raz zaczep[iają
2)Głównie Ci po 20 chodzą z gimnazjaliskami chyba że dziecaki wyglądają na strych byków
3)Przejdź się po łomżycy nie raz chodziłam i co jak się lapią i cie namierzasją zgoda to nie zabronione ale głupie teksy po polsku to wybacz

temat świetny

Na onet wracaj bo mnie oczy bolą. K.... "czuły wojtek" czy inny "Antek_emigrant" u nas?
Porażka

trzeba bedzie z nimi ustawke zrobic i bedzie po klopocie

za nauke się wez anie kolczyki w ozorze ci w głowie..Zrób se najlapiej w wargach sromowych lub w pi**e.....Ja polecam kosmetyka Pałociąg a koszt to jedyne 1 grosz tyle ile bierze dekil za pozmywanie naczyn.hahaha

Polacy najpierw powinni się uporać ze swoimi problemami dopiero później uchodźcami.
Tak samo u mnie na Poznańskiej zamiast dać Polskiej rodzinie mieszkanie dali je Czeczeńcom!! I to nie jakąś małą kawalerkę tylko 4 pokojowe.
Zaznaczam "dali" bo Polskiej biednej rodzinie wątpię żeby "dali" takie mieszkanie,ewentualnie w jakimś syfie to na pewno.

Jacek16 takie drzewa nazywasz zielskiem ? Ja rozumiem, działka prywatna itp. mozna przystrzyc drzewa ale doprowadzenie ich do takiego stanu to przesada !!

Jesteście żałośni. Przypominacie moją babcię, co to mówi,że łysy chłopak to kryminał, a dziewczyna z kolczykiem to dzieci nie powinna rodzić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org