Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gronkiewicz-Waltz o pomniku światła: Nazistowski pomysł |
buhahaha!!! super2 jestes taki chorowity i pewnie nosisz szkla niczym stępien z 13 posterunku jesli twierdzisz ze nie rozrozniasz kolorow,a niedawno lansowałes sie na "goscia z jajami" -to jak to w koncu jest??? Autor: super2 (---.lom.vectranet.pl) Data: 06-09-08 16:07 ..........a w 7 kier to ja wczoraj bylem i nikt tam niedostal nozem bo bylo 10 osob na calej smiesznej imprezie a co do ostrowiakow zambrowiakow elczakow i innych przyjezdnych to czy oni sie panosza przy mnie to ***** nikt sie niepanoszy !!!!!jak sie panoszy to moze przy tobie!!!!!!!!!Nikt ci na głowe niewejdzie jak mu na to niepozwolisz!!!i taka jest prawda! Ps. nie to zebym sie czepiał ale czasami fajne rzeczy wychodzą jak przeanalizuje sie wypowiedzi innych osob,analizując te forum mozna wręcz napisac prace magisterską np. "Portret psychologiczny lomzynskiego forumowicza" lub "Fantazje,marzenia i wyobrazenia w kontekscie forum 4lomza" itp.itd buhahaha,pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gronkiewicz-Waltz o pomniku światła: Nazistowski pomysł |
Witam! Czy ktos wie coś może na temat Kursów ochrony osób i mienia pierwszego i drugiego stopnia? czy jest w łomzy możliwość zrobienia takiego kursu? z góry dziękuje za info. ;-)
|
|
witam, mam pytanko interesuje mnie mmieszkanie lokatorskie w łomżyńskiej spóldzielni zainteresowani wiedzą o co chodzi a moje pytanie brzmi ... Czy w łomzy sa spóldzielnie mieszkaniowe które oferoja taki sposób nabycia mieszkania??
|
|
Bezsens to z tym, że taki sok możesz zrobić sobie sama, a napewno będzie zdrowszy i smaczniejszy niż taki z butelki!
|
|
Wiecie może gdzie w Łomzy można kupić keramzyt ogrodowy w workach 10l lub większych? Wszędzie mają tylko takie malutkie, a potrzebuje duży worek. Nie chce kupować małych bo to drogo wychodzi (wiadomo płacimy za opakowanie). Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |