Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydaci z Łomży?? |
Tiger. Ty jak zwykleprzesadzasz. Piszesz, że mnie znasz. Ja Ciebie nie znam. A może nie wiem, że Cię znam. Nieważne. Jeśli chodzi o próg zwalniający przy SP 10 to jest on żle zbudowany. Chyba tylko ciężarówką można z taką prędkością albo terenówką. Spróbuj przejechać 60 km/h swoim autem, jeśli takie posiadasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydaci z Łomży?? |
1. Czy to prawda, że Marcin Skawski nie jest już rzecznikiem prasowym (a czyim był?); 2. Dlaczego już nie pełni tej funkcji?; 3. W jakiej atmosferze rozstał się ze Swoim Kierownictwem?; 4. Ciekawe, jak ocenia ten okres (MirRobDer nie zna szczegółów, od kiedy mask był i co w tym czasie osiągnął jako rzecznik)?; 5. Gdzie jest teraz Marcin Skawski (podobno za granicą)?; 6. Kto ma do Niego kontakt telefoniczny, mailowy itp. (oprócz Biura Prasowego Ratusza)?; 7. MirRobDer ŻĄDA informacji na temat rzeczników prasowych w Ostrołęce, Ełku, Suwałkach i Białymstoku (jak najwięcej upierdliwych szczegółów). 8. Ósme pytanie (a Derewońko ŻĄDA!). Czekam. WJP
|
|
JA sie troche wystraszyłem bo wtedy byłem w piwnicy ale jakoś ustałem bez ruchu przez chwile.Ciesze sie ze sa nie kturzy ludzie co pamietajo jak sie zachować. gg
|
|
POwini wyremontować te co mamy a nie dwa kina to jak cos to multi kino.A propo PKs-u mogli tam zrobić poczekalnie. Ma zowsze Łomża
|
|
Jedynie tak można nazwać obchohody i cześć dla 65-tej rocznicy wybuchu II-giej wojny swiatowej. Prezydent z Chrześcijańskiego Poruzumienia Prawicy i Vice niby z Ligi Polskich Rodzin oraz pan Sroczyński przed 12.00 w towarzystwie 2 wojskowych zjawili sie z kwiatami na Placu jana Pawła II-go z kwiatami przed kamieniem który być morze zawołał do nich ,, a gdzie jest wasza mlodzierz". Zabrakło mlodzierzy bo ich niby nauczyciele zmordowani nie spełna 3 miesięcznym wypoczynkiem nie mieli już sił aby wspomnieć im co to jest dla Polaków taki tam pierwszy września. O SODOMA O MORES.!!! BORZE PRZEBACZ IM BO NIE WIEDZĄ CO CZYNIĄ ! ! ! www.borysewicz.org
|
|
Czy jest jakiś czat gdzie dyskutują mieszkańcy Łomży?
|
|
Znam lekrzy którzy za 1300 zł muszą przyjmować po 70-ciu pacjentów dziennie - nie zazdrość im, bo lata ciężkiej nauki i lata dalszego kształcenia się oraz egzaminy specjalizacji są tu mocno okpiwane a nie wynagradzane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No i po temacie :)
|
|
BANA dla ABCD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To frajer ktory nic nie robi i jeszcze krytykuje innych.!! Co ty wymyslisz ABCD??? Jestes wielkim frajerem ktory ma pewnie cos kolo 18 lat i jeszcze twoj nick jest zrobiony specjalnie zeby ludzi denerwowac.!!! Ble, nienawidze takichc ludzi jak ty. Nic nie robia i chca zeby innym bylo gorzej. Co jest madrego w twojej wypowiedzii? Co ty robisz na codzien? No prosze, teraz twoja kolej zeby sie pokazac. JA CHCE CZATA, TAKZE IP BANA DLA ABCD.
|
|
@ mikan Typowy ruch polakow.... :(
|
|
MrS ma racje w 100% i ci ktorzy sie z nim nie zgadzaja sa, jak sam powiedzial, idiotami. NIestety sam Lomzy nie zmienie, ale mozemy zmienic ja razem. Jesli juz dyskutujemy na ten temat trzeba z nim cos zrobic. Proponuje isc na policje i porozmawiac z ludzmi o tych sklepach. Niczego nie zalatwimi jesli bedziemy sie wydzierac na forum i nic z tym nie zrobimy. Szkoda ze w Polsce nie ma prawa ktore zabiera licencje na alkohol po trzech bledach w sklepe. Blad= sprzedarz alkoholu / papierosow osobom ponizej 18 roku zycia. Isc na policje to nie jest wstyd, przeciez oni sa od tego zeby nam pomagac. Wiec musza wykonywac swoja role. Jesli nie bada to mozna zrobic takzwany "strajk". Chociaz ten pomysl znajdzie sprzeciw u "wiekszosci"(czytaj 99.9%) z was. Jakies inne propozycje?
|
|
grover - zgadzam sie z Toba. Obstaję za opcją remontowni łodzi podwodnych na Narwii. (hahahahahahah) A poważnie, lotnisko jest w Czerwonym Borze, więc do rekraaacji są do ząłatwienia tylko kwestie prawne. Czy zarządca tj. Marszałkostwo, (czy ktoś inny) chce przekazać (i komu, za ile itd..), to już inna sprawa. Grower zwrócił uwagę na coś podstawowego - kasę. Kto ma płacić. Budowa lotniska w Łomży to gdzie? Na Al. Legionów?, a może w Parku? Takie obiekty powstają poza miastem. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |