środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ależ niefart p. Janka

"z przyszlej firmy"

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ależ niefart p. Janka

bogdan moge ci je oddac narazie jeszcze sa modne( oczywiscie wyprane) :)

a ja się pytam co to za służba porządkowa pracująca od 8-16?
Byłem ostatnio w boxiku straży miejskiej zapłacić mandat.... porażka normalnie ... koleś - chyba najstarszy rangą przekonywał mnie, że jest ich za mało i dlatego np. nie dają mandatów osobą na blachach innych niż łomżyńskie bo później trudno ustalić właściciela auta i dużo papierków się robi.
Inny przykład ... Straż miejska nie możne zrobić porządku z parkowaniem na dwupasmówkach - Sikorskiego ( rynek, przedszkole) bo strażnicy musieliby tam stać cały czas, a można wtedy trzaskać foty !
dla mnie to organizacja porażka .... !!!

nie no chyba nie ktorys klamie tylko ktory co panowie?

nie chce grzybicy jakiejs zalapac ale napisz gdzie je kupiles zobaczysz jak wszyscy w ten weekend przyjda w takich samych wiesz ze jestes idolem mas

Najlepiej rodzic w domu :) Kiedyś kobieta w polu potrafiła urodzić i za chwilę wrócić do pracy.

ja to tam nie wiem który kłamie ale za to wiem który mówi prawde hehehehe ale nie powiem powiem tylko to że (---.adsl.inetia.pl)
to internet z jamy heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebuhahaaaaaaaaaaaaaaa buhahaaaaaaaaaaaa i kto tu jest rozkminiaczem co?????????????? aj ja mam juz dosc tego narazie !!!!!!!

Ja robilem kilka miesiecy temu i nie mialem nic takiego jak proby wydolnosciowe Tylko normalne psychotesty Tzn. dadza Ci papierki i musisz je uzupelnic a dokladniej oni Ci powiedza co mam na mysli Ale to nie jest trudne

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

w łomży?? *******....

lipa znaczy sie ;]

ale zes wielce rozkminil super2 : (---.adsl.inetia.pl)
to adres jamy pewnie dlatego sie tego domysliles bo beko czyli wojtek oliwa i kola czyli chyba sieradz z tego samego adresu pisali juz nieraz na tym forum nawet ostatnio cos o skarpetkach w paski beko a kola to juz wogolr tu cale dnie spedza poznalem go po błedach i po formułowaniu wypowiedzi a tak wogóle to straszny temat i napisze wam tak to do Rzeznika Koka koli , Bogusia z piwniczanej siłowni i wszystkich co tu sie wyzywacie JESTESCIE SMIESZNI ! klocicie sie i prujecie sie do siebie na ogólnym forum a po co wam to na co idzcie matoly sie pokłuccie na ulicy albo w lasku jednaczewskim !!!!!!!

bek00 nadaje z yamy ?? internet ze sciany co?? ;D

nasrac do tej jamy i węża puscic !!!!

Jutro(9 września) o godzinie 17 kto może i chce niech przyjdzie pod 4+ na plakatowanie Łomży. Żadnego wkładu finasowego taśmy plakaty są najcenniejsza jest pomoc. Ma nie być miejsca gdzie nie ma plakatu. W Suwałkach tak jest to i w Łomży może być.

WSZYSCY NA DERBY Z WIGRAMI!!!!

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Roznieście po:
-sklepach
-barach,
-pubach,
-pizzeriach,
-szkołach,
czyli tam, gdzie jest najwięcej ludzi.
Do tego proponuję, przejść się do biura 4lomza i prostozlomzy, żeby jakies ogłoszenie za free zamieścili na stronach. Myślę, że nie będą robili problemów, bo przeciez redaktorzy tych stronek internetowych, też są na meczach, aby te mecze opisać, a jak przyjdzie dużo ludu, to będzie o czym pisać, bo i nasi wkońcu się przełamą i wygrają.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Ludzie...dla mnie to jesteście w tym momencie beznadziejni..czy dla Was zaplacic za cos wiecej np 5 zł..to taki wielki majątek? ;> no rozumiem ze różnica 40-50 zł jest warta szukania tańszego.. ale 5 zł...

do geni : aj małolacka pomyłka przepraszam wszystkich jesli kogos urazilem w szczegolnosci wszystkie osoby wporzadku pracujące w jamie !!!!!!!! ja tam na ten lokal niepowiedzialem nic zlego sam lokal jest ładny pracowniczki też zreszta juz wogóle na ten temat niebede pisał bo wypowiedzi głęboko odbiegają od tematu narazie kłoćcie sie sami !!!

"Ma nie być miejsca gdzie nie ma plakatu"

I po meczu wszyscy ładnie przejdą i posprzątają te plakaty prawda?

A z tego wszystkiego najbardziej zadowolony jest właściciel AMNEZJI!!!!!! Cicho spokojnie i przytulnie najlepsza reklama !No i jeziorka też :D

Przeżyłam 2 porody w Łomży i żyję:) rodziłam naturalnie. Wszystko było ok. Położne super. A czy to Łomża czy Warszawa to zawsze trafi się jakaś histeryczka, która będzie narzekać. Ździwiona, że poród boli. Śmieszą mnie te ciągłe gadki na temat cesarki na życzenie. zanim się na nie zdecydujecie to najpierw poczytajcie na ten temat. Wszystkie chcą rodzić bezboleśnie:D Jasne, że lepiej urodzić bez bólu:) Tylko jakie są konsekwencje. Trzeba się zastanowić tym wszystkim laleczkom parę miesięcy wcześniej. Wtedy nie ma problemu. Teraz zapewne wszyscy pojadą po mnie, ale cóż, wyrażam swoje zdanie.
Eegger nie koniecznie może myślimy o tym samym, ale w związku z tematem daję upust emocjom:) Miłego dnia:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org