Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gwałt. |
a poza tym ten lekarz przyjmuje na NFZ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gwałt. |
heh baze pytan znalazłam:))))))
|
|
W którym sklepie spożywczym w Łomży można kupic jednodniowy sok marchewkowy (np. Marwit)?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w Ostrołece tez czesto sie zdarzaja takie zakazenia i pozniej rodza u nas..sama rodze za jakis czas i sie obawiam no ale co ja moge na to poradzic a w innym nie znaczy ze bedzie lepiej i napewno zawsze troche dalej
|
|
bogusiu przyjdz to ci powiem gdzie je kupilem.
|
|
A tak poważnie to współczuję. Szpital trzeba bardzo dokładnie sobie wybrać.
|
|
Majko bardzo się cieszę, że mogłam się w jakiś sposób przyczynić do tego, że polubiłaś Marikę i jej twórczość ;-) Od paru dni mam już "Plenty" i jestem zachwycona utworami, które się na niej znajdują. Muzyka pełna ciekawych dźwięków i tzw. smaczków, niezywkle bogata instrumentalnie, teksty o życiu i miłości oraz przyjemny, zmysłowy głos Mariki. To taka pozycja, którą musisz odsłuchać wiele razy, żeby ją w całości odkryć. Ale kiedy już to się stanie, zyskujesz wielką satysfakcję obcowania z czymś ambitnym i naprawdę niebanalnym. Płyta cieszy, buja, porywa do tańca, ale także uspokaja i odpręża, otulając słuchacza ciepłymi melodiami niczym mięciutkim kocem. Moim zdaniem w sam raz na długie, jesienne wieczory. Mogłabym chyba długaśną recenzję stworzyć, ale to nie jest miejsce...bo pewnie wyszła by reklama ;-P
|
|
Powinni walić kary na max-a. Jakby dla przykladu doprowadzili kilka gospodarstw domwych do bankructwa, albo wyslali za kraty to by sie jeden z drugim sie zatsnowil ze to przestepstwo jak kazde inne. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Czy ktoś może zna aktualne ceny za poród naturalny, poród naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym i cesarskie cięcie w Poliklinice Arciszewskich w Białymstoku? A jak to wygląda w szpitalu w Łomży?
|
|
to faktycznie nasz adres tylko troszkę inny. Pozdrawiamy super2. Nieistotne co piszesz, dla nas najważniejsze żebyś pisał. Marna to dla nas reklama ale zawsze lepsza niż nic.
|
|
Nie ma cesarki na życzenie. Muszą być spełnione określone kryteria, czyli np. ułożenie dziecka nie pozwala na poród naturalny. Jeśli już raz miałaś cesarkę, drugą masz chyba prawie zagwarantowaną. Wiem, że tak jest w przypadku jeśli miałaś już dwie cesarki...
|
|
niewiem moze o bylego pracownika mu chodzi hehe smieszny ten temat bawi mnie dobra spadam jade do lasku jednaczewskiegoi na spotkanie ironia do tego co jak to przeczyta to sie zarumieni na twarzy aj dzieci duze dzieci ............... są fotki wjeżdzajcie głębiej buhahaha PRAWDA ZAWSZE WYCHODZI NA JAW ! pozdro wariacie :dddddddddddddddddddddd niewiem jak ty mozesz robic takie rzeczy zupelnie ci nierozumiem nieglupio ci , niewstyd, nierumienisz sie nazywasz siebie szpiegiem czy tajnym agentem czujesz sie jak james bond czy moze jak mata hari aj wariacie wariacie szkoda tego niksy mój wujek wkoncu Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Eh może racja, może wysokie kary pomogą zniechęcić ludzi do tego, kto wie. A jak wysoka była tak kara,o której mówisz, Łomżaaa? Nie pamietasz? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
przy mnie kobieta meczyla sie 12 godz i nie mogla urodzic to lekarz jej powiedzial ze jak chce to moze zrobic jej cesarke jesli zaplaci 1500 zl Riposta
|
|
jak tak rozkminiamy to juz wam mowie rzeznik to r.(...) z lipowej niedlugo kotku cie odwiedze a i pozdrow siostry (...). a reszta tez bedzie wiadomo kto i co jest,:)
|
|
moze mi przynies dokument potwierdzający wine lekarz :) jak nie to daremna jest ta rozmowa jak i zakładanie takiego wątku na forum
|
|
kola - niepisz nazwiskami zachowalbys to dla siebie tak napisales i nazwisko i ulice i to ze przyjedziesz i sam sobie bata krecisz jesli niewiesz to za same pisanie jakis grózb i oszczerstw to np niedociebie do innych co tu kogos oczernili pomówili czy cos w tym stylu mozna dostac wyrok! a teraz takie czasy ze jednym słowem nigdy nic do konca niewiadomo i nigdy nikogo do konca pewnym byc niemozna . Dobra lece zyc własnym życiem nara forumowicze. Ale temat :) a ten co go zaczął się nieodzywa on to dopiero by miał jechane
|
|
tak,tak zawsze jest tak na początku,jak ruszyły treningi we wrześniu to chodziło z 80 osób przez pól roku przewinęło się jeszcze z 60 i zostało nas tylko ze 20...potem ciach i po treningach bo nikt z trenerów nie miał czasu miało coś ruszyć od września,bez malarza i dla wtajemniczonych,jak na razie nic nie słychać
|
|
Znowu wielki kozaczek netowy z przedmieść Łomży zabrał głos hehe.
|
|
wysoka gorączka zaraz po porodzie
|
|
1.Dziś rano w okolicach ulicy Kwiatowej zaginęła młoda suczka koloru czarnego z charakterystycznymi dużymi, brązowymi łapami. Pies reaguje na imie Rita, posiadała także obrożę. Proszę o każdą informację na temat zaginionego psa na nr. telefonu 86216xxxx bądź kom. 506xxxxxx, bądź na tutejszym forum. Z góry dziękuję za pomoc. 2. Czy w Łomży prowadzone są jakieś zajęcia z akrobatyki sportowej bądź z dziedziny pokrewnej? Pozdrawiam.
|
|
Będę studiował w Gdańsku od tego roku i poszukuje jakiegoś pokoju lub stancji do zamieszkania. Wiem, że sporo osób z Łomży tam studiuje, może macie jakieś miejsce u siebie, lub znacie osoby które szukają współlokatorów? rudy błazen z druhem
|
|
czego sie boisz?
|
|
panie grubiutki, poki co masz 16 lat co fszem wiadomo. daleko ci do mnie by blyskac przede mnom chocby osobiscie. ja rowniez nie strasznie bo sensu to nie ma. ego mimo wszystko jest proporcjolane do dlógosci kabla miedzy dwoma osobami kture ich dzieli ;) rudy błazen z druhem
|
|
grayhat: no to masz moje kondolencje :P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
1. Czeczeni przebywaj w 2 ośrodkach w Czerwonym Borze oraz w Łomży. Są to duże ośrodki więc dlatego widujecie ich na ulicach Łomży. 2. Czeczeni uciekają do Polski z powodu wojny. 99% chcę wrócić do ojczyzny jak tylko to będzie możliwe. Część osiedla się w Łomży, jednak większość stara się pojechać na zachód. Uchodźcy nie przyjeżdżają tu na zarobek, ale uciekają przed prześladowaniami. 3. Osoby przebywające w Ośrodkach dla uchodźców, nie mogą pracować. Częstą jednak by utrzymać rodzinę, pracują na czarną. Tylko kilka procent uchodźców dostaje status uchodźcy i związane z tym gratyfikacje pieniężne. Polecamy by zamiast siać nienawiść do innych ludzi spróbować ich poznać. Jeśli ktoś chciałby się czegoś dowiedzieć o kulturze czeczeńskiej lub ma jakieś wątpliwość to chętnie odpowiem na wszelkie pytania. pozdrawiam
|
|
Co do meczu, ale oprawa to była konkretna. Gratulacje dla chłopaków ;). ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"Niestety brak pieniedzy to brak dobrych zawodnikow." A może nie ma dobrych zawodników i nie ma pieniędzy ;)
|
|
a co trzeba jeść zeby zrrzuciś około 5 kg szczegolnie zeby pozbyc sie brzucha.
|
|
Witam. Uruchomiłem grę i sobie grałem, w którymś momencie chciałem nacisnąć alt + tab i chyba coś źle nacisnąłem, bo gra zmniejszyła się i jest w oknie tak jak np. jakaś mozilla czy folder normalny i strasznie mnie to irytuje. Jak to odwrócić? Pomocy. Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
ee... no to jeszcze raz alt i tab... albo: kliknij w pasek gry 2 razy(tak jak powiększasz np. mozille z malego do dużego okna) a jak nie pomoze to wyjdz z gry i wlacz jeszcze raz ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Narazie jezdzi sie starem i star manem od niedawna. Byc moze stara wycofają calkiem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o tak szczególnie rok 2012 a w to że ziemia jest w środku pusta też wierzysz? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tylko lewy alt
|
|
Wiele jest stron na ten temat i wg. ZuzannyK wszyscy kłamią. Taa, naprawdę się postarali. W takim razie coś ze strony rosyjskiej: http://video.google.com/videoplay?docid=8287873083926860811 Albo inaczej, w ubiegłym roku były astronauta( inf. o nim przy plikach) udostępnił filmy z lotu Apollo 20, który sfilmował statek kosmiczny leżący na Księżycu. Wystarczy wpisać np. Moon Apollo20, alien spaceship on the moon, alien craft on the moon lub coś w tym rodzaju. Ale dla ułatwienia: http://video.google.com/videosearch?q=moon+apollo+20&emb=0 Jest tam również kilka innych filmów tegoż astronauty. Ale co tam, astronauci też kłamią, sami nakręcili w przydomowej komórce, prawda? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
heheheh byłem na Statoil w niedziele. Kupiłem 2 browary i też nie mieli kilku groszy. Troche wiocha.
|
|
lowca_snow to, że Twoja koleżanka miała umowę o dzieło nie zwalnia pracodawcy z zapłaty za wykonaną pracę i tym samym nie uniemożliwia Twojej koleżance zgłoszenia się do inspekcji pracy (rozpatrują nie tylko umowy o pracę lecz również umowy-zlecenia i inne formy zatrudnienia), więc nie kręć, bo ja tu czuję duży przekręt ze strony Twojej lub Twojej koleżanki. Sądy pracy są przychylne pracownikom tak samo jak inspekcja pracy i to niezależnie czy odbywali tylko staż czy byli zatrudnieni na podstawie umowy.
|
|
jak nie masz co robic to od razu jebnij sobie w ten zakuty baniak ja ci moge we łbie zamontowac za darmo ten drut
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |