Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szokujące prawda o drogach wyszła na jaw! To nokautujący cios |
Najlepsze biwaki z czasów szkolnych kojarzą mi się tylko z jednym miejscem-BALIKI ! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szokujące prawda o drogach wyszła na jaw! To nokautujący cios |
No wlasnie,kick boxing w lomzy byl jakis czas,ale chyba zlikwidowali,poniewaz za malo osob chodzilo... FIN zapomniales dodac, przy 7 kier tez dobre sa hehehe
|
|
ginekologa kobiety muszą przejść, w mswia białystok jest taki jeden, który wyszukuje dziwne choroby, nazwisko na k-omijajcie go!ale tam, tak oni badają, że co 3 jedzie na szkołkę w ciąży;) a z tymi pytaniami z WO to Masa ma rację, na tescie są prawie dokładnie te, które są na str głównej policji,warto powalczyć o punkty nawet z wiedzy ogolnej:)
|
|
FIN dobrze napisales :D
|
|
Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałem,że kobiety muszą ginekologa zaliczyć :) Hmm omijajcie? Ale na obiegówce masz podany nr pokoju do którego masz się zgłosić więc jak te kobiety mają omijać tego w/w pana? O ile dobrze pamiętam to tylko gabinetów dentystycznych są 3 i jest wybór :)
|
|
polecam BALIKI. Bardzo fajne miejsce, a warunki nie są takie złe. Polacy są tak agresywni a to dlatego, że nie ma słońca..
|
|
A ja polecam Rybaki lub Czartorię. Rewelacyjne miejsca :-)
|
|
a mi się podobało :-D Zwłaszcza występ zespołu Babylon :-) Tylko te petardy... delikatna porażka. Mogli się szarpnąc na coś lepszego :-)
|
|
dzieki wszystkim za info
|
|
to nie było na statoilu tylko pod koniami chlopak podobno dostal w noge i zyje tylko jest w szpitalu a ten koles co to zrobil podobno juz siedzi
|
|
oetardy totalna porazka, impreza jeszcze gorsza, organizatorzy do bani........
|
|
ja wystarczy że ze skate park tą muzykę słyszałem o kant du... obić do bani impreza była żal dajcie ciężką muzę w łomży nawet ten hh ujdzie ale nie di polo ludzie co za porażka ehhh łomża co to wogle jest to wiochy mi nie przpomina :/ Takos
|
|
W Sobote o godzinie 16 odbędą się debry woj.podlaskiego ! Bilety jedyne 5 zł ! dla wszystkich ! A oto zapowiedz http://pl.youtube.com/watch?v=XmAyhonrFds
|
|
do wszystkich którzy się wyśmiewają i nabijają z emo spójrzcie na siebie oceńcie i wystawcie opinie bo aż mnie ciary przechodzą jak obgaduje się kogoś nie wiedząc o nim nic ja kiedyś chciałem być emo lecz podążyłem bardziej mroczną drogą styl Gotycki to moje hobby moje zajęcie i moja pasja i znam wielu ludzi z wieloma poglądami ale niektórzy forumowicze to normalnie żałosne bezguście i bezmózgie ludki pozdro
|
|
|
Autor: k.kibicŁKS (---.lomza.mm.pl) Data: 03-09-08 09:46 te całe emo to jakieś głupoty,dzieciakom sie w głowach poprzewracało, ale na szczeście z wiekiem im przyjdzie, chociaz ja jestem zdania ze takie ''coś'' trzeba odrazu tępić HA HA HA HA HA tępić wytępić takich jak ty było by samą przyjemnością młodzieńcze
|
|
W Biedronce.
|
|
Do chlopca z ogolona pupcia! Sluchaj (...) to ty zaczeles pisac jacy to sa w lomzy ganngsterzy wiec najpierw sam idz im to powiedz ja to jedynie potwierdzilem bo wiem troche na ten temat. Dla mnie to frajerzy i ich dlatego nie znam i nie chce znac. A jak ty chodzisz kazdemu mowisz co myslisz to jestes niezly... Roznica miedzy nami jest jedna mi jesli taki frajer bedzie sie czepial to mu napewno wytlumacze kim dla mnie jest a ty zwiesisz psiu... i przyjdziesz pisac na forum. Jestes kozakiem malinowym na smiesznym forum piszesz mi zeby sie spotkac posluchaj dziecko na spotkanie ze mna trzeba zasluzyc za wysokie progi na ciebie. Tacy jak ty pisza ksiazki dla policji. Jestes zwykla (...)!
|
|
To już trzeci lub czwarty wątek dotycząc derbów ŁKS-Wigry. Te derby są najlepszą, a może i jedyną okazją, by pokazać zawodnikom, działaczom, zarządowi, sponsorom i władzom miasta, że ŁKS nie jest nam obojętny. Zjednoczmy się tego dnia, bądźmy tam wszyscy razem. Jeśli nie teraz to kiedy, jeśli nie my to kto ?
|
|
Do chlopca z ogolona pupcia! (...). Szkoda mojego odpisywania za cienki jestes i wiesz o tym! To jest wlasnie najlepsze ze masz ta swiadomosc ze jestes cwe...! ;) pzdr DiDi
|
|
uuuuuuuuuu jeden lepszy od drugiego ten konfi ten ksiazki pisze to poco sie sracie moze wy na jednej komedzie robicie no chyba ze ktos tu sie do kogos pruje to jak to jest ktorys klamie bo juz sie gubie ktory z was frajer????????????
|
|
ty 73 ale ty masz problemy czlowieku :))))))
|
|
bogdam pomoge ci.obaj nimi sa ;D dobranoc trole ;D
|
|
samniewiemczegochce...gdzubu nie ten pies na klatce nie tak syzbko nie biegl do suki to bylbym twoim ojcem ale i to mi nie przeszkadza zwalic czasami ladunek twojej strej w gembe !! anty4lomza to samo sie tyczy ciebie tylko w twoim hu jowym przypadku wypszedzil mnie trol internetowy, sprzedal mi kose w nogi i nie moglem nic zrobic. a jak dobiegelm do mieszkania to juz zlzl sie twej starej w forme...prosilem zeby sie podmyla ale ona ze nie bo to grzech... i wes tu babae zrozum :D pozdrawiam serdecznie niuniaski :D
|
|
ty 73 otworz wlasna stacje i nie marudz albo jakis kiosek i zobaczysz jak na tym wyjdziesz a skoro z ciebie taki dziad to nie wychodz z domu albo tez napisz kartke dajcie grosza i pochodz se po lomzy moze to cie usatysfakcjonuje
|
|
niech powstanie i 50 jesli da rade zapełnic stadion ! WSZYSCY NA DERBY Jadymy z kur**mi Takos
|
|
Rozmawiałem z osobami, które zostały zatrute salmonellą. To straszne, że lokal odpowiedzialny za coś takiego nie czuje obowiązku naprawy swego wizerunku i zgodnie z kodeksem cywilnym zadośćuczynienia za wyrządzone krzywdy i szkody. Skandalem jest także to, że oficjalnie nie przeprosili nikogo, a podobno wciąż prowadzą wewnętrzną kontrolę, by znależć winnego zaniedbania i zatrucia gości weselnych. Wiem, że zatrute osoby pozwą restaurację Baranowskiego z pozwu cywilnego, ale Gdzie jest prokuratura? Gdzie sanepid? Dlaczego takimi zatruciami te instytucje nie interesują się z urzędu??? To wszystko przeraża mnie - bo za kilka dni mamy także wesele w Baranowskim. Za późno na rezygnację, ale boimy się czy u nas też czegoś nie podadzą. Na wszelki wypadek zrezygnujemy z ryby. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
W zeszłym tygodniu kupiłem na aukcji na Allegro kartę pamięci 2GB = M2 do Sony Ericssona C902. Z dostawą zapłaciłem 24,49 W Łomży w salonie ERA cena 75,- , natomiast w Media coś około 45 zł.
|
|
a jaka miala bys pewnosc ze w innym cie nie zakaza...nie tylko w Łomzy cos takiego sie zdarza..nigdzie nie jest do konca bezpiecznie
|
|
heyka czy jest tutaj jakaś osoba,która bezinteresownie mogłaby przesłac na meila jakieś testy zadania wskazówki pmagające przygotować sie do multi testu??O to mój meil pawel_biedron@interia.pl, z góry dziękuje:d
|
|
Witam Mam pytanie czy ktos wie o jakichs sztukach walki w Łomży Intersuje mnie bardziej Aikido czy Ju-Jitsu lub cos podobnego Czy moze ktos pomoc?? Czytalem na forum ale nie wiem jak to jest gdyz pisza ze oby juz tego nie ma ale chce sie upewnic Z gory dzieki ---------------------------------------------
|
|
Loosac FINie ********** pozwalal swojemu psu walic w dupe twego starego. Wracaj na pole i zakop sie z powrotem w ziemi buracku splesnialy.
|
|
Aha, twoja ksywa FIN to z francuskiego (koniec), bo konskie koncowki obrabiasz codziennie.
|
|
kam1n1ak@wp.pl dzieki wielkie i prosze o przeslanie tych danych A Ty rowniez tam jestes tzn. chodzisz na te zajecia. I jakie to sa zajecia dokladnie Takos
|
|
tak to potwierdzam położne na porodówce są naprawdę super-miłe, sympatyczne, wyrozumiałe-pomocne. To samo mogę powiedzieć o siostrach noworodkowych-posiadają dużą wiedzę i pomagają, dowiadują się jak przebiega karmienie, czy są kłopoty z przystawiianiem dzidziusia do piersi itp, wyjasnią watpliwości. Gdy zdarzą się powikłania-tak jak w moim przypadku było- to tym bardziej opieka jest wzmożona. Ogólnie opieka na oddziale OK
|
|
stwierdzic to ty sobie mozesz chlopcze mendy na jajcach !!!!!!!!!! samniewiemczegochce ty J.E.B.A.N.A. C.I.O.T.O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie no, oczywiście...
|
|
Wracając do tematu. Znam osobę która w podobny sposób straciła ciążę. Lekarze orzekli że to się może zdarzyć. Przykro mi że straciłaś ciążę, ale nie możesz rzucać tak poważnych oskarżeń. Nie bronię doktora o którym mowa ponieważ ta ciąża również była przez niego prowadzona, pomimo że nie widzę jego winy (akurat w tym przypadku). Zastanów się troszkę wiem że cierpisz, ale może po prostu los tak chciał. Swoimi oskarżeniami możesz zrujnować komuś życie. Jeżeli masz podstawy idź do sądu do prokuratury, a jak będziesz miała dowody wówczas możesz o tym poinformować opinie publiczną. Druga ważna sprawa, czytając ten post doczytałam się po poprawkach moderatorów że chodzi o doktora Z. skojarzyłam to z doktorem Zarembą który jest według mnie najlepszym i najbardziej ludzkim lekarzem. Jak widzisz Twój post może zaszkodzić osobom niewinnym a chyba nie o to chodziło. Mam nadzieję że doczekasz się dzidziusia i będziecie tworzyć szczęśliwą rodzinę, naprawdę Ci współczuję ale pomyśl że nawet gdyby lekarz interweniował tak jak tego byś chciała, to samo mogło się zdarzyć.
|
|
aj x-anonim tutaj pisałem w ojca imieniu
|
|
kazdy odczuwa inaczej bol .tak moze i byłam głosna ale chyba to nie specjalnie tylko z bolu a musze stwierdzic ze nie masz racji przy mnie kazda rodzaca zachowywała sie glosno ale chyba taka połozna powinna byc przygotowana na takie zachowania a jak nie to niech zmieni prace chyba miałam prawo rodzic w godnych warunkach a nie w stresie ze jestem za głosna zreszto w takiej chwili sie nie mysli wiec błedne twoje spostrzezenie a zachowanie tej starszej pani jest karygodne i chyba naprawde znudziła jej sie praca,oczywiscie to jest moje zdanie
|
|
Czy ktos wie dokąd przeniosly sie panie Iwonka i Ewa z salonu Afro(obok sądu)?
|
|
*bledy sorki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |