wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wraca...

ja slyszalem ze siedzi ale na pluszu :) panowie a niewiecie czy te skarpety w paski sa jeszcze modne takie co oliwa z yamy nosi bo widzialem ze mial ostatnio takie dlugie z zielono/bialo/czerwone w paski ale nastepnego dnia mial juz takie ACTIV-y nie wiem co mam zakladac do krutkich spodenek zeby byc modnym nie chce zeby ktos mi pozniej sie zesral na forum moze ktos sie orientuje gdzie on kupil taki fazowe smródki mialem go zapytac ostatnio ale nie mialem czasu bo gonil mnie ten lysy ochroniarz z ogrodka bo wysypalem kiepy z popielniczki a jak zobaczylem tych gangsterow pod jama to przebieglem na druga strone ulicy i uciekl mi pks pozniej musialem godzine czekac w kszakach poszedl bym na przystanek ale balem sie tych kasztanow o ktorych juz tu pisalisci tych z ostrowi bo oni tez czekali po dyskotece na autobus
dziekuje pozdrawiam mafiozow z okolicznych wsi

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org