Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co na to przedstawiciele PiS? |
Jaki możliwy jest internet na osiedlu Maria i czy jest on dobry? Mieszkam tu i mam Neostradę 512, kończy mi się umowa i chciałabym zmienić Neostradę na coś innego i nie przedłużać umowy. Interesuje mnie 512kb i 1 mb. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co na to przedstawiciele PiS? |
508295688 - zadzwoń i na pewno się dogadasz :)
|
|
zobacz co sie na dworcu dzieje hehe codzinnie myta jest i ***;p kości się łama i nikt nie narzeka;p troche sportu sie przyda;p
|
|
ja tez widzialem te znicze ...................ale chyba nic sie niestalo ???????
|
|
moim zdaniem zejebisty ginekolog to Andrzej Trzepiekoński-Wielkapała tylko trza uwazac na jego 50 centymetrowy sonar hahahaha jebnij sie dobra kobieto w łeb i zastanów sie czy warto pisac takie głópoty
|
|
p Kasia Serafińska salon na 3 moja...
|
|
A co do antyreklamy to powiedz dlaczego miałaby to robić??? Przeczytaj sobie odpowiedzi innych osób, to może stwierdzisz, że nie masz racji, jest wiele przykładów podanych na jego niekorzyść, a i ja sama moge to potwierdzić, więc jeśli chcesz się pośmiać to przejdz do innego tematu Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jakiego GANGSTERA? JAKIEGO ?!?!?!?!?!? Moze chodzi o tego trola co strzelil kiedys z ucha kilku kolegow? Teraz zaklada okulary i mysli ze jest fajny i ci jego koledzy smiech na sali. Własciciel jamy duze wyrosniete 4 letnie dziecko trzymajace chałke w reku. W Łomży nie ma i nigdy nie bylo gangsterów! Sa tylko ludzi ktorzy chcieliby nimi byc! Chcieli!!!!! Ale do tego trzeba miec charakter a nie tylko wzrok dziekiej swini z afryki!
|
|
czy playstation3 bedzie dzialalo na telewizorze 21cali?? y
|
|
niestety nie musisz mieć co najmniej 22 cale <lol2>
|
|
A co polecacie PS2 czy PS3??
|
|
nie to niebylo pod 7 kier ani rampa tylko na statoilu
|
|
0 : 0 . Gra wyrównana, przeciętna.
|
|
Jest niezbędna do jazdy samochodem z cyfrowym tachografem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |