Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
coś kółko patriotyczne |
P@wcio a Ty zajmij się nauką polskiego... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: coś kółko patriotyczne |
anta13 po pierwsze... nie zrozumiał a zrozumiała... Po drugie... nie zagłębiałam się w te wszystkie błędy jak (mam nadzieję) zauważyłaś, jedynie przytoczyłam zdanie (o ile to zdanie), którego kompletnie zrozumieć nie mogłam i dalej nie mogę. Może wstaw jakieś przecinki czy coś to załapię co też ciekawego mogłaś mieć na myśli. von chrupka
|
|
Witam po raz pierwszy na forum. Chyba nastapilo male przeklamanie MasaViV, poniewaz od 2 lat o przyjecie do sluzby w policji moga starac sie osoby z kategoria zdrowia D i takie osoby juz w policji sluza, wiec nie trzeba miec A. Owszem nalezy sie wykazac dobrym zdrowiem, ale to zostaje stwierdzone na komisji lekarskiej. Natomiast to, ze sa lekarze, ktorzy zamiast badac patrza w ksiazeczke wojskowa i za kategorie D od razu pisza niezdolny to juz inna bajka. Pozdrawiam
|
|
to mogl byc przypadek skonczyly sie czasy gangsterki to tak kolega byl nieprzyjemny i wogole dlatego cie uderzyl zdarza sie nie tylko w ogrodku przy statoil to jest wszedzie
|
|
a ja po ogródkach nie chodzę i nie mam z tym problemu. Chce,to wypiję piwo ze znajomymi czy to w domu czy na ognisku. Proste,nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |