środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
50 goracych patriotów

do wszystkich, co mam zrobić????

jestem ostatnio w yamie , bawię się w najlepsze a tu nagle zmienia się dj. Zaczyna tak na...dalać, że postanawiam dać temu wyraz swojej dezaprobaty i wcześniej spadam z imprezki. Wchodzę do domu a tu stary leży przed tv i (...).......... i co z tym robić?
Dla mnie to ewidentna wina dj-a z yamy!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 50 goracych patriotów

ta chlopaczyna ma problem i to straszny........................co sie ostatnio dzieje w lomzy ???????????.............W morde leja na kazdym kroku.............wala konia przed telewizorem..................grasuja watachy wrecz hordy bandytow..............w czapkach niewidkach..............a co najwazniejsze NIGDY bym tego sie niedowiedzial gdybym niebylo naszego kochanego forum ................no i gdybym niemial kompa w domu!!!! DZIEKUJE CI TATO !!!!!!!!!!!!!! hehehe!!!!!!!!!!!

A tak naprawde to trzeba przestac chodzic do wszyskich tych lokali i osrac tych ochroniarzy i kozaczkow co chodza w dziesieciu i szukaja pojedynczej ofiary a pozniej jak co do czego przyjdzie to jada na siebie na wzajem na komendzie tacy to twardziele. najspokojniej jest w amnezji.

drzewko_szczescia
było przeczytać powyższe wypowiedzi to byś zrozumiał xD
a konkretnie to chodziło o to:

"polecam (...) mniej EMO "

"mniej Emo se nie da jak ktoś się wogle nie interesuje... :] "

tzw. czytanie ze zrozumieniem...

lepiej było zacytować to zdanie:

"NAJLEPIEJ BY BYŁO JAK BY KAŻDY PATRZYŁ NA SIEBIE I NA SWOJE BŁĘDY, A NIE NA KOGOŚ I JEGO BŁĘDY. Prawda...? ehhh... ;|"

eh.

czy są jeszcze bilety na kabaret??

jaka bojka dwoch bumow pobilo sie o kiepy poczym jeden wyjol GUNA i kazal drugiemu tarmosic kindybala ale ten nie w cieme bity jarnol sie ze ten gan to zwykala wiatrowka z allegro i postanowil zrobic mu z dupy row marianski dojeb.l mu niczym ekwador polsce w mistrzostwach swiata 2006 wszyscy w kolo mieli ubaw po pachy a jedna dewota po wyjaraniu 36 skretow tak sie smiala ze musiala po nia przyjechac karetka a znicze palily sie juz na 11 wrzesnia tylko odpalil je jakis prawoslawny bo nie wiedzial wedlug ktorego kalendarza tren 11 i powiedzial ze bedzie je tam palil przez caly rok nie pozdrawiam i nie czytam wiecej tego tematu wiec nie podpiardywac domnie cczzzzzzuuuuuusssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Nie dość że się zachować nie umiesz to jeszcze i bić:)A i jeszcze dla jakiego gangstera?????

oj na 3 Maja

A co do antyreklamy to powiedz dlaczego miałaby to robić???
Przeczytaj sobie odpowiedzi innych osób, to może stwierdzisz, że nie masz racji, jest wiele przykładów podanych na jego niekorzyść, a i ja sama moge to potwierdzić, więc jeśli chcesz się pośmiać to przejdz do innego tematu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org