czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie daj sie oszukać

około godziny 1 w nocy była wzywana karetka przez radiostację policyjna, wiem bo stałem obok radiowozu ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie daj sie oszukać

Hanes...- co masz na celu, pisząc te pierdoły? Po co wogóle tu się wypowiadasz? Ludziom w tym temacie zależy, żeby frekwencja na meczu z Wigrami była wysoka, a Tobie widze zależy, żeby była niska! Pytanie tylko dla czego? Wspominasz czasy, kiedy na stadionie siedzieli dziadki i wódke pili,że nie jesteś kibicem, że masz klub w dup.... itd. Jeżeli Ciebie nie interesuje temat ŁKSu, to po co wogóle tu cokolwiek wpisujesz, a co gorsza wyśmiewasz się i szydzisz z tego, co dla kogoś jest ważne? Człowieku, zajmij się swoimi sprawami i nie pisz głópot, bo ja tak samo mogę napisać, że mam Ciebie czy Twoje zainteresowania w dup... i choć to prawda, to nie wypisuję tego, bo to nie mój interes.
....pomyśl...

Re: Nie daj sie oszukać

no już skończyłem bo chętnych zabrakło ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org