Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nareszcie wiemy... |
Mam nadzieję, że przyjdzie dużo ludzi. Że wielu byłych kibiców (jak były sukcesy), obecnych, którzy są nadal a jest ich już niestety tylko garstka, przyjdą na stadion i namówią swoich znajomych, rodzinę, itd. Każdy wie, że nasi kopacze,ostatnio zupełnie nic nie pokazują, ale wieżę w to, że jeżeli zobaczą pełne trybuny, to przypomną sobie jak się kopie w piłkę. Ludziska, zapomnijcie na ten jeden dzień o niepowodzeniach naszego klubu ostatnimi czasy, to są DERBY, na które warto przyjść z kilku powodów: 1-bilet kosztuje TYLKO 15zł.-dla tych co nie chodzą na mecze, jest to jednorazowy wydatek, więc warto raz na jakiś czas wydać te 15zł i to właśnie na ten mecz,a jeżeli chodzi o kobiety,to mają wstęp ZA DARMO! 2-Jak już wspomniałem wyżej, są to DERBY, jest to mecz nie tylko o ligowe punkty,ale także o to, kto jest "najlepszy" na podlasiu,taka mała piłkarska wojna na którą warto popatrzeć,a napewno miło nam wszystkim będzie, jak przeczytamy gdzieś, że DERBY w Łomży, potrafiły zmobilizować społeczność Łomżyńską która pojawiła się na stadionie w bardzo dużej liczbie. 3-Do kasy klubu wpłynie dodatkowych "parę groszy" ze sprzedaży biletów, co pozwoli zarejstrować jakiś zawodników, na których rejstrację brakuje pieniędzy. Czyli poza tym, że obejżymy mecz, napiszą w gazetach lokalnych o frekwencji na stadionie, to jeszcze możemy za sam zakup biletów wspomóc nasz klub finansowo. Dla niektórych ludzi, którzy nie chodzą na mecze, te 15zł. to jest przysłowiowe nic, ale jak zjawi się na stadionie takich kibiców 1000-2000, to dla klubu jest odpowiednio 15-30 tysięcy złotych!- czyli możemy być kolejnym bardzo dobrym sponsorem ŁKSu! My zwykli ludzie, co przyjdą na stadion w wolną już sobotę i popatrzą przez 2 godziny na mecz! 4-Ostatnią motywacją do przyjścia na stadion, nie musi być wcale piłkarskie widowisko. Jestem PEWIEN, że kibice staną na "głowach", i zrobią z tego meczu piękne widowisko. Takich wrażeń wizualnych nie mamy na codzień. Na codzień jest praca, praca, praca. Ten mecz będzie taką odskocznią od codzienności, bo będzie inny niż zwykle, z tytułu oprawy wykonanej przez naszych kibiców. Pamiętajcie państwo także, że następne derby w Łomży przy takiej oprawie, NAJWCZEŚNIEJ za rok,więc jak już prosiłem, zapomnijcie o ostatnich wynikach ŁKSu na ten jeden mecz i nie żałujcie 15zł, bo to nie jest wielki pienądz,a także nie traćcie czasu przed telewizorem, tylko spędźcie te 2 godzinki z rodziną, znajomymi, ze swoją kobietą, która ma wstęp za darmo, na stadionie, a na pewno nikt nie będzie żałował! Zresztą zdjęcia powyżej,mówią same za siebie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nareszcie wiemy... |
To jeszcze raz ja ;P zobaczyłem, posłuchałem i ze skruszoną miną zwracam honor MelodiiMgieł - cytując Cię chętnie bym pogooglował tą Marikę Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bilety są po 5zł dla każdego, a poza tym nie są to DERBY PODLASIA tylko DERBY WOJEWÓDZTWA PODLASKIEGO, bo Łomża leży na Północnym Mazowszu. A więc WSZYSCY NA MECZ!!! Duzi, mali, rodziny, z kolegami, dziewczynami. NAMAWIAĆ WSZYSTKICH WSZYSCY NA MECZ!!! 13.09.2008 ŁKS Łomża-WIGRY Suwałki godzina 16:00
|
|
(...) ta osoba o nim pisala a mod jak chce wycinac to niech wytnie caly post a nie pozbawia informacji ludzi- co na kosciol rzucil pare zl ze tak go chronicie??
|
|
205 - to już niemal tyle co na ostatniej kolejce
|
|
Aniaaa są kobiety :) Nie będziesz sama haha :) Anita nikt Ci nie da gotowych odpowiedzi do MS bo każdy z nas jest inny i każdy ma inna osobowość ;) Uprawianie sztuk walki nic Ci nie da w rekrutacji,choć możesz o tym wspomnieć w życiorysie albo na rozmowie z psychologiem.Zaświadczenia o niekaralności składać nie trzeba. Dusty gratulacje!!A jak tam jest z tym odwołaniem tak w ogóle??Miałes tylko samą rozmowę czy musiałeś znowu pisać te porąbane testy?:D Komisja lekarska w Białymstoku to pryszcz ;] Jesteś już w Policji! :)
|
|
Witam Orientuje się ktoś do której otwarty jest grzybek? (Jakby ktoś nie wiedział, chodzi o ogródek piwny koło Statoila/McDonaldsa) Pozdrawiam
|
|
niektórzy wypowiadający się na tym forum, chyba nie wiedzą co piszą.Straż miejska nie powinna być od kontrolowania szybkości, bo od tego jest policja.Straż M. powinna strzec jako tako porządku i dbać o wizerunek miasta.Przechodziłem wczoraj obok sklepu monopolowego na ul. Wojska Polskiego i co widzę? Ten sam obrazek od kilku miesięcy.Żule stoją,piją,no i oczywiście leją tam gdzie stoją.A obok przejeżdżają samochody z zagraniczną rejestracją.A te palanty radarki w tym czasie ustawiają.Moim zdaniem należałoby rozgonić tych nieudaczników. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |