czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tlusk kmiocie zostaw Legionistów w spokoju

Marika = MelodiaMgieł . Najbardziej rozbawiło mnie Twoje zdanie "Fajnie, nie? Wśród nas są wielcy ludzie a my niestety nie zawsze ich dostrzegamy lub o nich wiemy." Skoro ona aż tak wielka to apeluję o nazwanie jednej z ulic imieniem Mariki, ogłoszenie jej patronem jednej ze szkół i postawienie pomnika za życia. Acha i ponawiam pytanie, kim jest tam Marika ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tlusk kmiocie zostaw Legionistów w spokoju

Ktora firma jest lepsza ? :D

Akurat Java nie mam:) Mam 3 rodzaje: Peacock Moss, Taiwan Moss, Phoenix Moss

Ja polecam Bogdana Kowalskiego z Pisza kom. 502 907 672.
Robił mój samochód, skrzynia 4HP20. Samko, które tu tak wszyscy polecają dostarczyło części. W skrzyni wymieniono praktycznie wszystko. Po naprawie chodziła jak zegarek. Po 3 miesiącach zaczęły się drobne problemy. Serwis uznał, że to wina oleju, wiec zmieniony został na oryginał. Pomogło to tylko na jakiś czas. Po upływie następnych 2 miesięcy zgłosiłem się do mechanika w Piszu. Uznał on ,że jest to wina sterownika,zużytych tłoków w środku lub coś z ciśnieniami. Nie posiadał on jednak komputera, więc nie do końca mógł to stwierdzić. Zaproponował rozebranie skrzyni gratis, przecież jest na półrocznej gwarancji. Zdecydowałem poradzić się firmy Samko bo to ona dostarczała części. Stanowczo stwierdzili, że jest to wina sterownika. Niestety nie mieli takiego, więc kazali czekać. Kiedy zaprosili mnie na wymianę minął okres gwaracyjny, niestety mimo wymiany kilku sterowników i oczekiwania 6 tygodni, skrzynię trzeba było rozebrać. Teraz najciekawsze.
Mimo, że skrzynia była 2,5 miesiąca po gwarancji z winy Samko, mechanik z Pisza kazał przyprowadzić samochód i stwierdził, że naprawi go za darmo. Zapytałem ile za naprawę policzy firma Samko. Odp 800zł. Uznałem, że nie opłaca się tego samochodu składać i jechać 150km do Pisza. Szczególnie, że szef firmy Samko zapewnił mnie, że mimo iż jest po gwarancji to jakoś się dogadamy. Zostawiłem, więc swój niemiecki złom u nich.
Odbiór samochodu
Biorę ze sobą 2500zł okazuje się, że jest to o 1500zł za mało. Skrzynia nie pracuje idealnie. Ponoć ma się ułorzyć. Zostawiłem w bagażniku 10l orginalnego oleju ESSO. Do skrzyni w wchodzi 8,25l, firma Samko dolała 3l swojego. Ciekawe jakim cudem weszło 13l. Właściciel opuszcza cenę z 3700zł na 3000zł Proszę o rachunek, więc jak się okazuje muszę dopłacić VAT = 3660zł. Przyczyna awarii oczywiście nieznana, choć części wymienione te same co poprzednio. Gwarancja? oczywiście już nie ma. Przcież mieliśmy się dogadać! Dogadaliśmy się! gdyby nie to, to rachunek wynosiłby 6000zł a nie 4000zł Dla informacji pierwsza naprawa kosztowała mnie niecałe 3000zł, w tym olej. Do tego jeszcze spychologia. Pewnie mechanik w Piszu żle złorzył skrzynię, napewno odpalił na sucho, itp
Samko radzę traktować jako dostawcę częsci a nie fachowców. Są bardzo mili, ale skrzynia na uprzejmości daleko nie pojedzie.

Potwierdzam i polecam Kamińskiego ,ja też miałam tam kurs i jestem bardzo zadowolona .

to to?

http://www.youtube.com/watch?v=lwBXBodK0BA&feature=related

_73_ wiem, wiem ;-) Kiedyś ją spotkasz, jak nie na jakimś koncercie, to może przypadkiem w Łomży. Czuwaj hehe ;-))

bylam kiedys u (...) ,mialam wtedy z 15 lat moze nawet mniej i poszlam na takie kontrolne badanie bo mielam nieregularne i obfite miesiaczki.przed badaniem jest oczywiscie wywiad wiec zaczal mnie wypytywac (poczatkowo przy mamie,ktora po chwili wyprosil) czy jestem dziewica i gdy odpowiedzialam ze tak to zaczal drazyc czy napewno,czy nigdy nic sobie nie wkladalam i dlaczego nie,czy to mnie nie podnieca itp itd to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego pana. zadawac takie pytania 14letniej dziewczynce?! wszystkim znajomym go odradzam. stary zbok!!

FIN.. zeby Twoja mama wiedziala ze sie taki urodzisz to by sobie zrobila aborcje wlasna reka :))

204 + 5510

PEŁNA MOBILIZACJA!!!

Wspólczuję,a z tego co pamiętam to Zdanowicz tak??? mi jak byłam wciąży i miałam silne wymioty przepisał lekarstwo, które pózniej okazało się(jak oparłam się w szpitalu) szkodliwe dla dziecka, oczywiście on mnie o tym nie poinformował, wolałabym wymiotować niż szkodzić swojej niuni. Nigdy więcej nie byłam u niego, uważajcie też na Głuszkowską!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org