wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i proszę , jak miło.

Autor: MelodiaMgieł (---.lom.netster.pl)
Data: 04-09-08 10:58

Jeśli dobrze pamiętam to z rok temu Marika udzielała wywiadu dla naszego łomżyńskiego radia. Tam powiedziała, że część jej serca zawsze będzie należeć do Łomży i że zaśpiewałaby tutaj bardzo chętnie, gdyby tylko dostała zaproszenie.

A za ile? Myślę, że za darmo!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i proszę , jak miło.

no dobrze przyjadę na ten mecz, wiec będzie nas już trzech ;)

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

:( miałem na myśli inne googlowanie :)

czyli 204

-

W tej chwili to juz niewżne Derby czego. Ważne żeby pokazać się z dobrej strony. Jeśli nie potrafią zrobić tego nasi "Piłkarze"(celowo z dużej litery) to zróbmy to my. Oczywiście rozumiem że nie wszystkich obchodzi ŁKS ale jestem pewien że jest tylu ludzi zainteresowanych aby zapełnić nasz stadion. Sobota godzina 16 każdy już po pracy więc zapraszamy na Zjazd zarówno tych z Rzecznej jak i tych z głównej. Nieważne która trybuna ważne że w Twoim sercu jest ŁKS.

13.09.2008 godz. 16:00 wszyscy na ZJAZD 18!!!

rudy błazen z druhem

Z ryb polecam Barwniaki czerwonobrzuche. Naprawdę jest się na co patrzeć. Ich zaloty są naprawdę warte obejrzenia jak również późniejsze wychowywanie i osłanianie potomstwa. Ale podczas wychowywania potomstwa mogą być agresywne (chociaż mi się to nigdy nie zdarzyło).

Na dzień dzisiejszy mam papuzie.

Co do innych "ciekawych" ryb - posiadałam ducha oraz trąbonosa.

Co do sklepów zoologicznych - największy wybór ciekawych gatunków jest w Kolnie :)

fatalna sprawa

do 10 niewiem dokladnie

fotoradar to fotoradar tamto jak cos sie stanie to pozniej a bo gdzie byla policja gdzie byli wszyscy gdzie byla straz miejska
jak sie jezdzi jak trzeba to sie nie ma co bac radarow
a poza tym jak sie cos nie podoba to sie zglasza w odpowiednie miejsce a nie glupoty sie pisze tu

A co za różnica czy po 5 czy po 15 po prostu MUSIMY TAM BYĆ I JUż [!] PzDr:*

Witam wszystkich.Szukam jakiś wykonawców do podłączenia internetu radiówki.Może kogoś polecicie?Pozdrawiam

Piach z Niemcewicza chyba najlepszy sklep w Łomży. A ścinki marmuru to musisz po znajomch bo tak to ciezko dostac mi sie akurat udalo:D Na piasku i ścinka marmuru świetnie prezentują pyszczaki:D

Dotad do ktorej siedza ludzie:)

heeh oj ludzie ludzie;pto i wy kogos dojebcie;p rozrywki wymaga kazdy;p

do rzeznika! sluchaj rozkminiaczu a o kim ty wogole piszesz wiesz chociaz??? o kim z tego ogrodka? a jak lubisz tak rozkminiac to idz i mu powiedz to w oczy charakterny chlopaku:) ciekawe ilu ty zagoniles albo jeszcze zagonisz? wsztstko jeszcze przed toba znawco zycia pod spodnica u mamy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org