Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antoni Macierewicz (przypomnienie postaci wielkiego Polaka) |
Tyle ludzi pisze ze ma radiówke i cieżko podac nazwe firmy i numer telefonu do nich ??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antoni Macierewicz (przypomnienie postaci wielkiego Polaka) |
namiar dac ci moge ale nie wydaje mi sie zeby cie przyjela...i wcale sie nie dziwie... wczesniej to cale wycieczki do niej byly. swiatek,piatek czy niedziela-pelno samochodow pod domem. kobieta nawet w domu nic zrobic nie mogla bo ,,klienci,,... ludzie to wstydu nie maja- pamietam ze opowiadala mi kiedys jak jej sie jakas babka pierwszego dnia swiat Bozego Narodzenia wje*ala... zero jakiegokolwiek zycia prywatnego... dlatego watpie zeby cie przyjela ale podaj meila to wysle ci ten numer. sprobowac mozesz...
|
|
o ile masz jakis problem a nie zeby ci wywrozyla jak zdasz mature i czy dostaniesz sie na studia albo czy chlopak cie zdradza bo ona przyjmuje ludzi z powaznymi problemami(jak np odnalezienie kogos bliskiego)a nie z pierdolami wiec jesli nie potrzebujesz tej wizyty to nie zawracaj kobiecie glowy.
|
|
jakbyś uwaznie czytał byś wiedział jakie są to firmy i strony: Autor: tyku (---.techtel.pl) Data: 22-10-07 21:00 Autor: xxxANGELxxx (---.techtel.pl) Data: 23-10-07 15:09 Autor: paweł1621 (---.lom.netster.pl) Data: 24-10-07 18:06 Autor: DaroPL (---.lom.netster.pl) Data: 04-09-08 13:13
|
|
Nie no to prezydent jest. Bycie glowo miasta to cieżka praca. Trzeba przeciez siedziec za biórkiem, od czasu do czasu jakis dokument podpisac, spotkac sie, albo gdzies na jakies imprezy jezdzic regionalne. :PP Jeżeli pensja w takiej pracy wynosi 10000 to typowy gospodarz na osiedlu co codziennie lata z miotlo, albo rotnicy powinny zarabiac z 20000. Ale polityka jest polityka.
|
|
mi też ręce opadły.... 10 tys zł miesięcznie, i za co? a co ma powiedzieć reszta mieszkańców? Myślę, że dużo ludzi czuje niesmak. Bo jakże to? Wszyscy pracują, jedni ciężej nawet. I co? Mają te 1500 (jak dobrze pójdzie). I praca czasami nie porównywalna. A tu, co? papierków kilka podpisać, posłuchać głupot. Pojechać sobie to tu to tam. Zero odpowiedzialności ( teren pod LIDLa kto za to odpowie?) i wiele innych. Prywata. Dostać się do ratusz do pracy (to trafić 6 w totka). Nie masz tam "dobrego" znajomego-zapomnij. Nie liczą się umiejętności, poziom wykształcenia..... Rozumiem, że jest to Prezydent - ale też człowiek i to jest Łomża. Zastanówmy się czy nas mieszkańców stać na takie fanaberie jak takie pensje naszych prezydentów? I czy faktycznie jest im za co aż takie pensje płacić?
|
|
dokładnie ... szalony palacz c.o. - masz rację tutaj strach o cokolwiek zapytać bo za każdym razem trafią się osoby, które równo zjadą. bez sensu.
|
|
"Ciągły" nie oznacza sygnału o jednakowym poziomie głośności, a raczej rodzaj dzwonka. Musisz poszukać opcji o nazwie podobnej do "melodia narastająca". Ale w Nokiach wszystko jest dziwnie :)
|
|
|
Wlasnie o kim mowa????
|
|
Jestem juz po weselichu! Fontanna juz na nikim nie robi wrazenia, wsadz czekolade w szlauch odkrec korek i fontanna bedzie jak sie patrzy, a po weselu roczek,albo dwa bedziesz miala czekolade na codzien, jak maz bedzie cie okladal. P.S. ja tam twoich pieniedzy nie licze, a takie faneberie jakie masz to przechodzi ludzkie pojecie, mniej telewizji ogladaj i nie fantazjuj fantastko.!!!
|
|
jesli piszesz o dr .ś to moja siorka pracowała w wawie i poszła do tego doktora do przychodni i 1 pytanie gdzie pani pracuje?w warszawie to po zwolnienie zapraszam do mojego prywatnego gabinetu.
|
|
współczuję ci dziewczyno. Wiem jaką stratą dla matki jest dziecko. Walcz. Wnieś sprawę na prokuraturę. W tej chwili już tylko to możesz zrobić. Powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |