czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVN-ozaurus kontra Tuskodzilla

po ile Marika (notabene Białostoczanka jak dobrze pamiętam tylko przeprowadziła sie do Łomzy) zazyczyła sobie za płytke ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVN-ozaurus kontra Tuskodzilla

Aha, no i wszędzie podają, że minimalny zbiornik dla tych rybek to 112l No cóż narazie mogę pomarzyć i ulepszać to co mam:)
Megan rozumiem, że hodujesz Tropheusy?

Takos

Miewałem wcześniej akwarium, ale teraz też planuje założyć - koniecznie malawi, pojemność 250 l. Narazie jestem na etapie zbierania wystroju, bo chciałbym to zrobić naprawdę porządnie.
Może udzielicie mi kilku wskazówek, tj. ile sztuk pyszczaków można w takim zbiorniku maksymalnie hodować? Ile wyniesie mnie osprzęt do akwarium tj. filtr zewnętrzny, grzałka, oświetlenie itp. No i co lepsze, piach, czy ciemny żwir? Obecnie mam trochę, przywiezionych z ciepłego morza, wydrążonych wapieni i pumeksów, ale chciałbym dorzucić granit, więc pewnie nie ominie mnie zakład kamieniarski:)

Witam wszystkich
Dzis ok 14 30 na ulicy Małachowskiego przy filii banku PKO SA zgubiłem wszystkie dokumenty, wraz z portfelem. Bardzo zalezy mi na odzyskaniu dokumentów gdyz był tam dowód rejestracyjny służbowego auta, jesli go nie odzyskam to bede miał spore problemy. Nie chodzi o pieniadze ktore były w portfelu, zależy mi tylko na dokumentach wiec jezeli ktos znalazł ten portfel to prosze o kontakt 0 505 006 148.Marek. Nagroda za odzyskanie dokumentów!!!!

markac czytaj ze zrozumieniem

W okolicy jedwabnego jest wróżka i podobno dobra jest

to ciesz się teraz tymi 700zł/ms

a ja na ten wasz etat mam wy...bane:D trzeba bylo nie isc na pedagogike i nie miec takich problemow

Wielu ludzi robi okropne rzeczy pod płaszczykiem Boga i wiary. Są to najgorsi grzesznicy. Tak było /wiemy to z historii/ , jest, i ....pewnie będzie.

Treść jest ukryta

To ja się zapytam kto wam domy będzie stawiać, wodociągi doprowadzać itd. bez nas żyłyście by w szałasach bez wody i prądu a po szczekać to sobie możecie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org