środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a druga wojna światowa

Czy ktoś z was wie może czy w łomży istnieje jakiś sklep/serwis/komis gdzie można sprzedać/wymienić gry na konsole?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a druga wojna światowa

Tania promocja? A co to takiego?
Czy jako fan nie mogę podzielić się na forum swoim odkryciem i poznać opinię innych fanów?

Przecież to jest forum ;-P

Brzeczyszczykiewicz..tak..tropheus to nie malawi lecz tanganika, malawi jest bardziej kolorowe, rybki ladniej ubarwione i troszke prostsze w hodowli... Ja zaczynalam od gupikow w 50l zbiorniku, tropheus to ryba docelowa, ale zanim one zagoscily po drodze wiele gatunkow plywalo w szklanym pudeleczku..

moze na PSP?

MelodiaMgieł taki z Ciebie fan i nie masz płyty ? Dopytujesz się gdzie można ją kupić:P reklame niskich lotów

porównanie? ja mówiłem o drodze z Łomży pod granicę z Niemcami:) 2doby przepisowo murowane:) bo za Odrą to macie racje ,że inna jazda jest

DiDi

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=154706&t=154706
Ludzie trochę rozgarnięcia!

http://4lomza.pl/forum/list.php?f=2 ...

borcia:
Co do informatyki to komputer ma prawie każdy w domu i jest w stanie się nauczyc jego obsługi.
ha ha ha to ty nie wiesz co to jest informatyka. czyli jak umiesz odczytac godzinę z zegarka to jesteś zegarmistrzem?

mala22:
Większość z nas idzie tam gdzie nam bliżej to normalne bo nie chce nam sie tłuc autobanami jeżeli pracujemy 5 dni w tygodniu
taa jasne. taniej wyjdzie Ci dojeżdżać taksówką do darmowej, niż płacić w jańskim. czyli zgadzam sie z bigi

Chciałabym się dowiedzieć czy w okolicy Łomży jest jakaś wróżka, słyszałam jedynie że jest jakaś kobieta w okolicy Jedwabnego ale nie wiem nic wiecęj na ten temat. Jeśli posiada ktoś takie informacje bardzo proszę o podanie jakiś namiarów.
Z góry dziękuje

Przepraszam, miało być http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=154724&t=154724.

Emo Emo Emo Demo .

Nie mam, bo zastanawiam się gdzie kupić. Dlatego ciekawi mnie czy dostanę płytkę w Łomży czy lepiej zamówić przez neta. I tyle ;-P

Wikipedia o Marice :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Marika_(wokalistka)

No właśnie panie markac, jeśli nie potrafisz pomóc to proszę cię nie zasmradzaj tego forum, z pewnością nikt nie chciałby się znaleźć w takiej sytuacji, ale każdemu może się zdarzyć. Trochę zrozumienia dla innych.

brzeczyszczykiewicz meszek dostaniesz na niemcewicza w sklepie kiedys dowozili na zamowienia , kryptokoryna rozrosnie sie ladnie jak nie beda podgryzac rybki,
W Twoim akwarium pieknie prezentowalyby sie same neonki w wiekszej ilosci cuuudo...

ja mam na sprzedaż zelixę-wysyłam ją pocztą gg 11662046

Magda bo nie mam gg

Sory wszystkim, ale straż miejska powołana jest do innych celów, może zambi i dostał mandat, lecz czy jest to powod by go oczerniać? Ile jechał 10, 15 więcej od przepisów? No fajnie supermeni w czerni dopadli i skasują, lecz zapytam witających na tym forum : czym powinna się zajmować straż miejska? Do czego jest powołana w tym mieście? Sam nie odprowadzam podatków więc dla mnie to pikuś, lecz podziwiam tych co odprowadzają i milczą, bo to jednak ich pieniądze. A może ma ktoś patent jak zarejestrować działalność pod pretekstem (bezpieczeństwa dla ludności) i bym tak sobie po osiedlu pyknął kilka radarów. No właśnie, czysty zysk, jeszcze tylko poustawiać ograniczenia do 20 na godzinę, a co do straży miejskiej to nieważne co i komu wlepili, lecz do czego są powołani i czemu powinni służyć. Pomyślcie i obudźcie się podatnicy. Szkoda słó i pozdro wszystkim na tym forum.

Jeśli padną mi te które mam ( tfu tfu) to cofnę się do rybek najprostszych czyli neonków:) Jak narazie hodowla kwitnie. Mało tego, podejrzewam ciążę u molinezji haha;)

DiDi

paweł1621 jak czekasz z opłaceniem aż przyjdzie faktura to się nie dziwię że CI odcieli. Faktura nie jest potrzebna do zapłaty to tylko jest dowód wpłaty.

bez komentarza... 2-0 do tyłu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org