Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kongres "Polska - Wielki Projekt". |
Mapa <ok> :):):) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kongres "Polska - Wielki Projekt". |
Moja siostra wyrabiała jakieś 2 miesiące temu i czekała około 5 tygodni... podobno dużo wniosków było..
|
|
Solidarność zawodowa?, czy obłuda i zakłamanie..... tylko bóg jakoś nigdy nie zabierze głosu.... Takos
|
|
Ktoś tu mnie żle zrozumiał, chodzi mi o wszystkie ogłoszenia z taką pracą nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziękuje za mało nic nie wnoszące odpowiedzi - nic się jak zwykle na tym forum nie dowiedziałam - poza pouczeniami - dużo tu widze nauczycieli musi być........ może się kiedyś doczekam jakiś konkretnych odpowiedzi na zadane pytanie..... ):
|
|
Ja systematycznie chodzę do gabinetu 'Rusałka' na Mickiewicza. Naprawdę polecam - fachowa obsługa i miła atmosfera.
|
|
Cena płyty raczej nie zależy od artysty, bardziej od polityki wytwórni i rynku. Obecnie polskie płyty kosztują w granicach 30 zł. Marika tylko urodziła się w szpitalu w Białymstoku. Natomiast mieszkała od zawsze w Łomży, bo to jej rodzinne miasto. Tak więc raczej żadna z niej Białostoczanka.
|
|
coz za tania promocja... pff...
|
|
Boga to Ty w to nie mieszaj. On z tą ekipą nie ma nic wpólnego, oni się tylko nim zasłaniają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |