środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hrabia „Gafa” Komorowski podprowadził kieliszek szwedzkiej królowej

z tego co gdzieś wyczytałam emo to głównie dzieci pochodzące z bogatych domów, którym nic nie brakuje i mają słodkie życie i na siłę szukają problemów, stąd wieczny szloch i lament i cięcie sobie żył...
Ale co kto lubi :-]
Za moich czasów młodości (chociaż stara jeszcze nie jestem :-P ) była era pancurów i skinów ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hrabia „Gafa” Komorowski podprowadził kieliszek szwedzkiej królowej

"OD RAZU MÓWIĘ, ŻE JEŚLI MASZ PISAĆ, KRYTYKOWAĆ, WYZYWAĆ EMO TO WOGLE TEGO NIE CZYTAJ I OPUŚĆ TO FORUM..."

UMIECIE CZYTAĆ?!

każdy ma swój styl... a ja nie mam NIC do emo!

"no to np. hiphopowcy - normalka, a emo? emo to już hu* :/ gdyby więcej ludzi miało taki styl emo, to byłoby to normalne. Tak jak teraz styl hip hop to normalka..."
potraficie tylko kogoś krytykować...ZACZNIJCIE OD SIEBIE...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Chyb nie wiesz co mowisz.
Zwykły kabel USB ktory jest w zestawie nie wystarczy.
Trzeba kabel serwisowy:
http://www.gsm-support.net/kabel-usb-samsung-d800-d820-e250-p300-p3-p616.pl.html

Chyba jedyny sklep gdzie dostepny jest ten kabel

Czytam i zastanawiam się czy ja bym umiała żyć w związku żebym musiała krzyczeć lub słuchać krzyków. Jednak uważam, że w związku musi być zrozumienie i partnerska rozmowa. Krzyki jedynie mogą doprowadzić do tego, że druga osoba ma tego już dość, lub przekrzykują się nawzajem. Wczoraj z okien mieszkania krzykom towarzyszył dźwięk rzucanych garnków. Na pewno nic dobrego nie osiągnęli takim postępowaniem. Życie jest takie krótkie, więc cieszmy się nim nawzajem. Nie "zatruwajmy" życia sobie i innym których kochamy.

Moze masz i racje ale pier*** jak bys była z kółka różańcowego albo z jakiejś sekty "niesmy pokój wśród ludzi dołącz do nas" a potem robią Ci wode z mózgu. Ja nie mam zamiaru byc matką miłosierdzia i litować się nad każdym baranem który nie rozumie polecenia "wynieś śmieci" hehehehhe

Obserwując wypowiedzi niektórych tu dziewczyn śmiało stwierdzam że tym babom to chyba w głowach się poprzewracało. Wiadomo że miejscem kobiet jest dom a szczególnie kuchnia i tylko tam sobie pokrzyczeć mogą. A te wszystkie feministyczne szczekanie my faceci mamy głęboko w du**. Wiec zamiast krzyczeć następnym razem na swojego faceta przynieś mu piwo kobieto.

Moze masz i racje ale pier*** jak bys była z kółka różańcowego albo z jakiejś sekty "niesmy pokój wśród ludzi dołącz do nas" a potem robią Ci wode z mózgu. Ja nie mam zamiaru byc matką miłosierdzia i litować się nad każdym baranem który nie rozumie polecenia "wynieś śmieci" hehehehhe
loveley właśnie na tym między innymi polega problem ; wy po prostu za dużo poleceń chcecie nam wydawać a pozatym nie macie pojęcia (no może nie wszystkie) co to takiego kompromis a to jest najważniejszy klucz do szczęśliwego związku

ja półtora miecha czekałem

DUSTY!!!
Daj znać jutro jak Ci poszło! :D Grey`owi się udało więc i może Ty zaliczysz!Pozdro

To był niskich lotów żart ;)

Pozdro.

anta13 na bank jest emo :D

AJ tam, marudzicie, tez krzyczcie jak krzyczy.

Gdy kobieta ma temperament zarowno seks z nia jak i sam zwiazek jest bardziej ognisty. Oczywiscie, nie wolno dac sobie wejsc na glowe.

Ja tam czasem z moja tez sie kloce ;) -takie uroki zwiazkow damsko meskich.

Mam radiówkę i szczerze powiem, że zaczęłam się rozglądać za czymś innym. Często tracę połączenie zwłaszcza przy deszczowej pogodzie więc nie wiem co to będzie zimą..I zgadzam z 'tykiem' z rana inetrnet działa w miarę szybko w porywach nawet ok 2mb zaś w godzinach popołudniowych i wieczornych nawet nie można sprawdzić, bo strona wygasa..

Tropheusy to rybki, ktore nie pozwola na nude w akwarium, pod warunkiem ze nie bedzie przewagi samcow. Sa to rybki z rodziny pielegnicowatych, wiele gatunkow pieknie ubarwione... wymagaja niestety zbiornika nieco wiekszego niz baniak.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

moze i od cendrowskich maja dobre torty no ale cena tez niczego sobie... chyba wszyscy wiemy ze do najtanszych nie naleza.. ja zawsze kupuje w cukierni "weronika" torty maja pyszne masa nie jest mdła tak jak w wiekszosci cukierniach

Do Pana GREATEST DEMON Ciekawe, a Ty gdzie masz swoje miejsce???na tronie tak? facet!!!!!!!!! te czasy, że kobieta siedziała w kuchni dawno minęły, MOŻE siedzieć a nie MUSI, współczuję Twojej obecnej lub przyszłej żonie, jeżeli do niej podchodzisz w taki sposób, JAK SIĘ WYPOWIADASZ . No chyba, że dopiero szukasz to może trafisz na jakąś głupią, która będzie miała zaślepki na oczach.

Nie znalazłam tu takiego wątku wcześniej, więc postanowiłam założyć ;-P

Płyta Mariki jest już od dawna w sklepach ( dokładnie od 22 sierpnia ).
Może ktoś z Was sięgnął już po to wydawnictwo i podzieli się swoją opinią czy też uwagami. Ciekawi mnie jak wielu fanów ma artystka wśród mieszkańców swojego rodzinnego miasta ;-)

Nie wiecie może czy płytka jest dostępna w którymś z naszych sklepów muzycznych?

Ale w domku jednorodzinnym na os. łomżyca, jezeli jeszcze nie masz tel. stacjonarnego i neostrada nie wchodzi w grę to co pozostaje oprócz radiówki ??? PS. Ma ktos jakies namiary , tel. czy cos ??

Narazie mam sześćdziesiątkę z kilkoma neonkami, mieczykami, molinezjami i rybkami czyszczącymi ( kirysek, glonojadek). Póki co zupełnie inne niż akwarium dla pielęgnic;)

Takos

w sympati tylko lepiej sam nie sprzedawaj tylko daj to komuś kto umie się targować bo mogą z ciebie ładnie zedrzeć z kasy

anta13 jesli liczba 13 to wiek to w ogóle zakonczmy temat.

Jak masz troszke kasy i jestes bezrobotna to daj mala lapoweczke dla P.Dyr Sp 10 i juz pracujesz ja tak zrobilam i pracuje.polecam

Lubię też rozmawiać o dobrej muzyce, dlatego ten post tutaj. Poza tym warto by ludzie dowiedzieli się, że jest ktoś taki jak Marika i istnieje polska muzyka tworzona bez obciachu, kompromisów i hołdowaniu masowym gustom. A jeśli wyszła mi przy okazji reklama to chyba nic złego.
...No chyba, że na tym forum mamy jakiś niepisany zakaz...?

to juz pani dyrektor bedzie wiedziala kto to napisal jesli to prawda uwazaj bo moze nie dlugo juz za to popracujesz....

Marika zajebiście śpiewa :D ma super nutki polecam

jak sie nie podoba to po co sie wiarze z kobieta? przezuc sie na mezczyzn i bedzie gitarra

a co bez tej fontanny czekoladowej wesele sie nie odbedzie? wymyslaja kujawiak, a po roku czasu sie rozwodza. Normalne tradycyjne wesele powinno byc, a tu naciagaja tylko ojca i matke. Ja bym ci dala fontanny, ale szlauch i woda na otrzezwienie madrej mysli!!!!!

Agnieszko,

a może dobrze by było kupić taką fontannę,

http://www.allegro.pl/search.php?string=fontanna+czekoladowa

a potem odsprzedać.
Summa summarum możesz wyjść na tym lepiej niż na pożyczeniu :)

Mam nadzieję, że na mecz DERBOWY z Wigrami Suwałki w sobotę 13.09.2008r. przyjdzie nas Łomżyniaków bardzo dużo. Że wielu byłych kibiców (jak były sukcesy) i obecnych, którzy są nadal a jest ich już niestety tylko garstka, przyjdą na stadion i namówią swoich znajomych, rodzinę, itd. Każdy wie, że nasi kopacze,ostatnio zupełnie nic nie pokazują, ale wieżę w to, że jeżeli zobaczą pełne trybuny, to przypomną sobie jak się kopie w piłkę.
Ludziska, zapomnijcie na ten jeden dzień o niepowodzeniach naszego klubu ostatnimi czasy, to są DERBY, na które warto przyjść z kilku powodów:

1-bilet kosztuje TYLKO 15zł.-dla tych co nie chodzą na mecze, jest to jednorazowy wydatek, więc warto raz na jakiś czas wydać te 15zł i to właśnie na ten mecz,a jeżeli chodzi o kobiety,to mają wstęp ZA DARMO!

2-Jak już wspomniałem wyżej, są to DERBY, jest to mecz nie tylko o ligowe punkty,ale także o to, kto jest "najlepszy" na podlasiu,taka mała piłkarska wojna na którą warto popatrzeć,a napewno miło nam wszystkim będzie, jak przeczytamy gdzieś, że DERBY w Łomży, potrafiły zmobilizować społeczność Łomżyńską która pojawiła się na stadionie w bardzo dużej liczbie.

3-Do kasy klubu wpłynie dodatkowych "parę groszy" ze sprzedaży biletów, co pozwoli zarejstrować jakiś zawodników, na których rejstrację brakuje pieniędzy. Czyli poza tym, że obejżymy mecz, napiszą w gazetach lokalnych o frekwencji na stadionie, to jeszcze możemy za sam zakup biletów wspomóc nasz klub finansowo. Dla niektórych ludzi, którzy nie chodzą na mecze, te 15zł. to jest przysłowiowe nic, ale jak zjawi się na stadionie takich kibiców 1000-2000, to dla klubu jest odpowiednio 15-30 tysięcy złotych!- czyli możemy być kolejnym bardzo dobrym sponsorem ŁKSu! My zwykli ludzie, co przyjdą na stadion w wolną już sobotę i popatrzą przez 2 godziny na mecz!

4-Ostatnią motywacją do przyjścia na stadion, nie musi być wcale piłkarskie widowisko. Jestem PEWIEN, że kibice staną na "głowach", i zrobią z tego meczu piękne widowisko. Takich wrażeń wizualnych nie mamy na codzień. Na codzień jest praca, praca, praca. Ten mecz będzie taką odskocznią od codzienności, bo będzie inny niż zwykle, z tytułu oprawy wykonanej przez naszych kibiców. Pamiętajcie państwo także, że następne derby w Łomży przy takiej oprawie, NAJWCZEŚNIEJ za rok,więc jak już prosiłem, zapomnijcie o ostatnich wynikach ŁKSu na ten jeden mecz i nie żałujcie 15zł, bo to nie jest wielki pienądz,a także nie traćcie czasu przed telewizorem, tylko spędźcie te 2 godzinki z rodziną, znajomymi, ze swoją kobietą, która ma wstęp za darmo, na stadionie, a na pewno nikt nie będzie żałował!

Kiedyś było nas na stadionie 4.500 osób...
Zbliżmy się do tego wyniku, choćby tylko na ten mecz...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org