czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego z kibiców rząd robi bandziorów?

Ja powiem wam tak że w to co wierzycie zależy tylko od tego gdzie i kiedy się urodziliście, urodził byś się w Rosji był byś prawosławny, urodził byś się w Arabii był byś muzułmaninem Urodził byś w Afryce wierzył byś w banany itd. itd. To w co wierzycie zależy wyłącznie tylko od czasu i miejsca urodzenia i tyle w tym temacie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego z kibiców rząd robi bandziorów?

Jak co roku w Nowogrodzie odbędzie się inscenizacja i festyn wojskowy przy hotelu Zbyszko będzie troszkę sprzętu z II wojny i zabytkowe pojazdy z klubu Moto retro z Białegostoku zaczyna się już od 11:00 a sama inscenizacja będzie o 14:00 polecam atrakcji będzie sporo

a niech będzie. Notebook Aristo,15" , 100hdd, 1gb ram ,Celeron 1,7, Ati radeon X1600(256mb)

ist to najleprzy net jaki chyba jest na lomzy telewizja dc++ czego wiecej trzeba>>??

Kazańska.. pewnie o tej mowa, obie beda dalej istniały ;]

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

A nie zacina wam się TV w IST? Mi od jakiegoś czasu w pewnym momencie obraz się zatrzymuje i muszę od nowa uruchamiać:/

Najlepszym wyborem był by zakup: VW Passat B4 , Audi 80 B4 lub Mercedes W124. Konstrukcje proste a co najważniejsze niezawodne tanie części i ogólnie dostępne w zamiennikach.

Witzm czy możecie podpowiedzieć jakiego mechanika mam wybrać w łomży chcę zlecić wymianę progów w golfie???? ile to może kosztować???

jak zawsze znajdzie sie temat do plotek....

chyba lakiernik lub blacharz

Od utrzymywania dzieci sa rodzice, do nich miej pretensje. A co do Domow Dziecka, to juz przestarzaly system, tu trzeba wspomagac rodzinne domy dziecka. To powinna byc inicjatywa rzadu.

Myslicie że warto bawić się w 9300 z modułem gps?Testował to ktoś kiedyś?Pytam bo nie chce "pchac"pieniędzy w błoto. Głównie chodzi mi o prędkość itp ewentualnie gdzies nieraz dojechać itp

Łukasz1984, tu jest temat "GPS", wiec, jak sama nazwa wskazuje piszemy o pierdolach :)

loosac rozumiem,ale wiesz tsak przy okazji mozna zapytać.....: )

Nic tak nie potwierdza celności argumentów jak żółć loosaca, jego torsje wynikłe z puszczonych nerwów w postaci ideologicznego pawia....

Czuję się doskonale, rosną mi skrzydła i tyś to sprawił...

chodzi mi o pomoc psychologa dla dorosłych i nie chodzi o terapie od uzalenie, co do miasta do moze byc jeszcze bialystok ale jesli znacie kogos z lomzy to byloby lepiej.

chodzi mi o pomoc psychologa dla dorosłych i nie chodzi o terapie od uzaleznień, co do miasta do moze byc jeszcze bialystok ale jesli znacie kogos z lomzy to byloby lepiej.

W tej cenie masz szerokie pole do popisu.Tylko pamiętaj,nie spiesz się, nie zaluj pieniędzy na przegląd przed zakupem. Bowiem możesz się ździwić i kupić auto jak to było w moim przypadku,gdy golf okazał się powypadkowy. Pozdrawiam

Nic mi nie puszcza, jesli komus cos puszcza to tobie chyba zwieracze. Skonczyla sie moja cierpliwosc dla chamstwa "Goebbelsow ateistycznych" i ich chamskiej agresywnej propagandy. Razem z cierpliwoscia zakonczylem dla was moja uprzejmosc. Tzn dla ciebie, bo prawie wszystkie tego typu wypowiedzi to ty :). Mimo ze pod roznymi ksywkami.

Dlaczego na chamstwo i jad Goebbelsa lomzynskich ateistow nie moge sobie dla przyjemnosci zjechac takiego chama? Aaa... jednak moge. I oto jestem :)

Polemika jest dla ludzi swiatlych a nie fanatykow ze statycznym umyslem i klapkami na oczach.

Znowu zaczales -znowu nie mialem nic ciekawszego do roboty, wiec czemu dla zabawy nie skrytykowac cie w sposob, na jaki sobie zapracowales? Upierdliwy jak wrzod na tylku, wracasz ciagle i powtarzasz sie jak zdarta plyta. Zamiast sie zrzygac, wole cie obsrac na forum.

tak jak wyzej gdzie najlepiej tankowac gaz lomza -okolice ? prosze o wasze opinie

Dlatego wypowiadamy sie na forum zwierajac i rozwierajac druciki pod napieciem i wytwarzajac w ten sposob impulsy elektromagnetyczne bajt po bajcie, bit po bicie.

Aha, tresc twojej wypowiedzi odczytalem obserwujac przez okno u sasiada miganie diody od modemu.

Polecam lakiernika w Drozdowie. Zaraz za mostkiem w lewo i jakieś 200 metrów dalej po prawej. Szybko i profesjonalnie - ceny na pewno konkurencyjne do łomżyńskich. Warto.

ja tak mialam na samym poczatku ale jak wymienilam podzespoly to jest cacunio :):)
czesto jest to tez wina wirusów, przepełnienia dysku itp, mialam duzo z tym klopotow.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Użytkownicy, których jedynem celem jest mącenie i pier... głupot będą banowani.

660-154-890 Marta Cwalińska, przyjmuje u Teresy Toczyńskiej w Salonie na ul. Krótkiej 3b.
po wizycie napisz o wrażeniach i efektach

a jednak nie ma trenera czesiu zrezygnował czy ktos sie dziwi tak kierownik p.antolak "" http://90minut.pl/news.php?id=766543 ""
a gdzie nasi prezesi ze nawet umowy nie podpisali
szkoda gadac po co wiec było sie pchac ... teraz to juz tylko baty zostały cieszą 4 pkt ale to nie wystarczy a jak nie beda płacic to i piłkarze uciekna
WSTYD NA CAŁĄ POLSKE :((((((((

Barcicki w Piątnicy dawałam do niego samochód i jestem bardzo zadowolona

Niej jestes pewny utrzymania ? Nie miej dzeci i nie skazuj ich na nędze.

szpenio - człenio!!!!

Ciekawe dlaczego pabloz4 tak broni poczty, czyżby jeden z pracowników?
Nie dziwić się, w końcu niezłe podwyżki teraz dostali. A usługi jak były nieprofesjonalne, tak dalej są. Cóż zrobić, takie życie. Na szczęście nie muszę zbyt często korzystać z tej placówki:)

nie trzeba sie umawiać dr Gołaszewski przyjmuje prywatnie tam co jest "acer" na kazańskiej, we wtorki od godz. 16:00 warto być wcześniej bo czasami bywa sporo ludzi.

tak jest dobra i nie droga

trzeba było im pomóc i ich zastrzelić. niech nie cierpią

a chcieli grać w I lidze...
śmiech na sali
zaraz się okaże że nie będzie komu nawet grać

Takos

A ja polecam dr Ścianę, całą ciąże do Niego chodziłam do przychodni na Polową i bylam zadowolona. I wcale nie reguła, że tylko prywtnie jest sympatyczny.

Kiedyś chodziłam do Ewy i nie polecam. Ostatnio chodziłam na Dmowskiego i mi się podoba. Jest dużo sprzętu do ćwiczeń aerobowych, z którego można korzystać bez ograniczeń ( w Ewie z bieżni elektronicznej pozwolono skorzystać mi jeden raz na cztery lata !). Jestem kobietą i trochę mi na początku przeszkadzała liczba mężczyzn w siłowni, ale z tym trzeba się pogodzić, po prostu nie przejmować się i już. Pan jasno wytłumaczył mi jaki trening mam sobie robić i poskutkowało- schudłam, nie miałam zakwasów, a było dość intensywnie. Mam kolejny karnet i od września zaczynam znów tam chodzić. A cena karnetu- 65 zł za miesiąc, w Ewie każdy miesiac był o jeden, dwa dni krótszy, tak że po kilkunastu miesiącach jeden miesiąc w plecy. Poza tym Pan Robert pilnie studiuje kursy na giełdzie, a nie pilnuje tego, co jego klienci na siłowni robią. Ja np. po pół roku dowiedziałam się, że jakieś ćwiczenie robię źle!

Jaki jest najlepszy dermatolog i gzie przyjmuje???w Łomzy

Czy ktos orientuje sie jak to jest z rejestracja samochodu ?? Slyszalem ze teraz weszlo nowe prawo i sie placi akcyze 12% a nie jak do tej pory 2 % i ze kwota wpisana na umowie juz sie nie liczy tylko brana jest cena gieldowa ? moze mi ktos cos odpisac co rejestrowal samochod z zagranicy w tym tygodniu ?

Nie rozumiesz mnie chodzi mi o to ze jak sprowadzisz samochod z np:Niemiec no i w umowie masz 500€ wpisane a w polsce samochod jest wart na gieldzie 25.000 zl to placisz od tych 25 tys a nie od 500€ czaisz slyszalem ze w tym tygodniu takie cos weszlo

Tak jest! Do akcyzy brana jest srednia cena samochodu a nie cena jaka jest wpisana na umowie!

nie zapomnij koperty..:)

jak prywatnie to po co koperta?

Raz przeglądając ogłoszenia też zwróciłem uwagę na mało wiarygodne treści niektórych ogłoszeń, dziwne maile, brak numeru telefonu, nazwy firmy itd. Z reguły większość sklepów czy zakładów usługowych podaje swoje dane kontaktowe do rożnego rodzaju internetowych katalogów firm, więc teoretycznie za pomocą wyszukiwarki internetowej można sprawdzić czy adresu e-mail jest dopasowany do jakiejś firmy. Dziwie się, że nie ma jakiejś metody sprawdzania wiarygodności ogłoszeń przez właścicieli tej witryny.
I jeszcze jedno często spotykam ogłoszenia tych samych osób lub firm co świadczy o dużej rotacji zatrudnienia w tych firmach lub pechu do pracowników. Czy Waszym zdaniem Inspekcja Pracy nie powinna zainteresować się tymi ogłoszeniami. Przecież to jest najprostszy sposób wyeliminować z rynku nieuczciwych pracodawców.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

hahaha
uczylam sie w 3 i co?? nic sie tam nie nauczylam co moge dzis wykorzystac nic! z koleji do matury przygotowywalam sie sama i zdalam na panstwowa uczelnie, wiec jak chcesz isc do porzadnego liecum to nie idz tam i naprawde nie znam osoby ktora by sie cieszyla po wyborze tej szkoly. w szczegolnosci pumba jest wredna baba i niestety przez nia ta szkola wiele traci naprawde. i nikt mi nie powie ze nie mam racji
radze ci nie idz do tej szkoly!!!!

Stała trasa.
Egzaminator też człowiek i raz ma humor lepszy raz gorszy.
Jeździj powoli, przy prawej krawędzi jezdni, przepuszczając pieszych. To chyba nałatwiejszy egzamin.

http://psphome.dhtml.pl/test_figury.html

Poćwicz sobie :D

Ok, Dran. Masz prawo do takich pogladow. Tylko co zrobi wezwana przez Ciebie/innych policja ? Spisze gnoja, zawiezie (albo i nie) na komende... Prawda jest taka, ze obecnie praktycznie nic nie moga mu zrobic. Mlodzi w dzisiejszych czasach wcale nie boja sie policji, jest ona NIESKUTECZNA w swych dzialaniach.

Mysmy juz mieli u nas na dzielnicy kilku takich osiedlowych chojrakow "co to nie oni". Kolesie po kilku swoich wiekszych "wyskokach" zostali szybko przez nas sprowadzeni na ziemie i sie juz uspokoili. Prawda jest taka, ze na agresje najlepszym lekiem jest agresja. Wpierdol dla takiego gowniarza to najlepsze co moze byc, na drugi raz nauczy sie ze "we wlasne gniazdo sie nie sra..." i zastanowi sie solidnie przed wylamaniem kolejnej lawki. My na dzielnicy mamy juz od dawna spokoj a wy dalej traccie pieniadze na polaczenia z milicja...

Stare 2.0 a tyle krzyku. 1.4 16V lepiej sobie radzi w poldku niz 2.0.

Prawa nie ma. Ma obowiązek . Jak to sobie wyobrażasz w katolickim kraju?
Jakby co, ściemniaj że dla suczki.)))))))

Hehe raczej ciężko będzie się powołać na ustawę o ochronie danych osobowych w wypadku domniemania ciąży u klienta :P

czy jest audi A8 limuzyna combi bo typ twierdzi ze limuzyna A8 moze byc w combi

he he he ale bede cisnol typowi w robocie he he he

Hej kretyni, jak lomza moze byc katolicko zasciankowym miastem skoro tu tak czerwono od monochromatycznych i plaskich umyslow wyznawcow wujka Lenina?

DiDi

przypadkiem nie podawaj która to apteka. Jakaś pinda rozniosła plotę a właściciel apteki będzie miał smród.

i jak kiedy i gdzie są te treningi boksu??

Widziałem dzisiaj skutki tej demolki, dwie przewrócone ławki i połamanych ok 20 drzewek. Jakby policja złapała tych debili to pewnie na spisaniu by się nie skończyło, tylko na jakieś grzywnie. Szkoda, że nikt nie powiadomił psiarni, bo jakby ćwokom przyszło zapłacić po 500 zł od łebka plus przepracować parę godzin wkopując nowe drzewka, to na drugi raz pewnie by się zastanowili, zanim by coś chcieli zniszczyć. A tak głupota nie boli, najlepiej rozpieprzyć coś cudzego, co na dodatek nie potrafi oddać.

takie pytanie powinnaś zadać zanim zdecydowałaś sie na tą uczelnie
ta uczelnie ni ema pochlebnych opini

Jutro rano multiselect. Miałem dzisiaj coś poczytać ,ale tego nie zrobiłem. Zamiast tego byłem na piwku - 3 x leszek :).

DiDi

Słyszałem, ze to miłe i bardzo przywiązane do właściciela psiaki. Dlaczego miałyby zjeść ?? Nie słyszałem o pogryzieniu, a co dopiero zjedzeniu, a myśle i słucham o bullterrierze już kilka lat.
Longoslaw myslę , ze na siłę chcesz być dowcipny, a rasy nie znasz i nawet nie widziałeś .

daruj sobie tę szkołę. Lepiej za darmo państwową skończyć. A jeśli Jański to lepiej jedź za granicę na czas studiów-przynajmniej pieniądze zarobisz godne

DiDi

Witam

Czy jest ktoś w stanie polecić mi dobrą ekipę budowlaną do postawienia domu. Najlepiej jakby była solidna i przystępna cenowo.

Dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

DiDi

Witam Wszystkich

Poszukuje pracowników do uruchomienia restauracji w okolicach Łomży. Zatrudnie kelnerów, barmanów oraz pracowników kuchni (kucharke, pomoc kuchenną), oczywiście praca na stałe z umową.

Zainteresowanych proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na email: restauracja.lomza@gmail.com

Pozdrawiam

Takos

Jak to jest że kretyn który, nie potrafi odróżnić forum od dziełu ogłoszeń chce zatrudniać ludzi ??

Proszę napiszcie co o " tym " święcie podlasia, bo umieram z ciekawości.

ja tAM BYLEM .... LODZIK PIERWSZA KLASA... JAKS IEDZIALEM TO MYSLALEM ZE MI PRZESCIERADLO PRZEZ DUPE WCIAGNIE ;pp

dokładnie, żadnej normalnej pracy po tej szkole nie znajdziesz...

Pewnie mało płaci i nie ma ludzi do pracy więc pisze na forum he he he acz kolwiek różnie to bywa a tak wogóle panie jarku 36 to co to ma być za restauracja ???? :)

lol, znowu te salony...

a co cie gryzie, może powinienem pytanie napisać białą farbą na legionów. jak cię nie interesuje to nie właź i nie czytaj :)

na Poznańskiej jest jakiś salon fryzjerski?W którym miejscu?

Witam.
8 września kończymy wakacyjną przerwę.
Zapraszamy na zajęcia dzieci, młodzież oraz dorosłych.

Zapisy w dniach 3, 4 i 5 września w godzinach 16.00 i 17.00

Plan zajec na pierwsze zajecia
8 września:

15.00 - 15.45 Mini Maluch
16.00- 17.00 Hip Hip/New Style (Mini Mini Twist)
17.00-18.00 Hip Hip/New Style gr.A
18.00-19.00 Hip Hip/New Style gr.B
19.00-20.00 Spotkanie grup: sKRECZ,2 DR, Cute Faces
20.00 - 21.00 Videoclip Dance dla Pań

10 września
19.00 - 20.00 Pilates dla Pań

12 września
16.00 - 17.00 Locking i House

tel.608-773-181 oraz email studio@bkstep.pl www.bkstep.pl
MDK-DŚT ul. Wojska Polskiego 3 II piętro

Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twóczych w Łomży
oraz
Crazy Twisting Group
ogłszają nabór na zajęcia break dance
ZAPISY 8 i 10 września:
16.00 - 17.00 grupa od 8 do 12 lat
17.00-18.00 grupa od 13 lat
tel. (086)216-32-26 oraz 501-067-211 Marek Kisiel www.ctgroup.pl

to jej nie zlosc i nie dawaj powodow ku temu
my kobiety krzyczymy na was gdy prosby i grozby nie pomagaja

Podpowiedzcie gdzie w miarę tanio można zamówić/kupić tort na obdzielenie około 60 osób na imprezce firmowej.

niedaj sie, faceci sa od rzadzenia, jak zakrzyczy jeszcze raz, to nei uspokajaj calusem tylko odkrzycz mocniej

Na początek możesz dać Jej... żółtą kartkę, to tak w ramach ostrzeżenia, no a potem..... ;)
Powodzenia :)

Niestety do wszystkich slowa wypowiedziane spokojnie docieraja.

a co zupa była za słona?

mmm a klub strzelniczy czy coś takiego istnieje ? Chodzi o strzelanie z KBKS'u/wiatrówki jakieś szkolenia strzeleckie itp.

http://www.allegro.pl/search.php?string=technics+su&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&category_radio=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7

wybrać coś sobie z tego:) ja właśnie zagłuszam sąsiada:) jamuzyka on wiertarką:)

Ja dzis odpowiadałam sobie na ta baze danych,trzeba sie tam strasznie pilnowaci na ktore nie wiem nawet jak odpowiedziec,kicha,ale mam nadzieje ze jak posiedze nad tym to bedzie to dla mnie jasniejsze.

może coś źle przeczytałeś w instrukcji obsługi, albo nabyłeś wadliwy towar - wymień sobie na nowszy, lepszy model ze zdolnym sterowaniem

Treść jest ukryta

Raczej nie znajdziesz forum studentów naszego Uniwersytetu -dosyć rozbudowany jest na gronie (przynajmniej socjologia)
Olsztyn? tam życie studenckie wygląda nieco inaczej
Gdańsk na przykład nie posiada żadnego forum

a wszystko przez to że od czasu do czasu znajdą się osoby, które w trakcie konwersacji wyskakują z takimi tematami jak ten

O czym ty piszesz ? Przeszkadza ci coś ?

Idea założenia takiego tematu bardzo dobra.

DiDi

sam mozesz zmienic ten soft, wystarczy kabel USB dolaczony do telefonu, prosta operacja

hahahahaha

tak jak myslalem :D

Riposta

bo temat ten to zwykłe ogłoszenie - czy chcesz tego czy też nie. a do ogłoszeń jest inne miejsce

spoko

Riposta

Hanes - dworzec PKP (lub jego pozostałości, jak kto woli) znajduje się na ulicy Sikorskiego, przy dworcu PKS.

czy ktoś może wie co trzeba złożyć do urzędu celnego o zwrot nadpłaconej akcyzy za samochód może ktoś ma wzór takiego podania bo niewiem jak się do tego zabrać z góry dziękuje za odpowiedzi

Agathos-mogę ci tylko powiedzieś ze ci wspołczuję i lepiej nigdy więcej tam nie idz. Zazwyczaj jak zachodzę do Kauflandu to oni nigdy nie mają klientów więc nie dziwie sie że mają promocje że dzieci strzyża za darmą wkońcu na kimś trzeba sie uczyć he h e he co nie ?? :. Ja polecam salon Beatę na Bema ta babka fajnie ścina ale tylko ona bo tamta druga obchlastała mnie jak dziewczynke jak rownież polecam salon Jolantę na przeciwko Kauflandu od Strony Przykoszarowej i proponuję panią Beatę :)

na poznańskiej nie ma jest tam na bawełnie nad pocztą ktoś wprowadził cie w błąd

a co cie to obchodzi czy zabil z zazdrosci, jutro ktos ciebei moze zabic i zabojca sie zapyta na tym forum czy 50 ciosow nozem wystarczylo czy mogl zrobic wiecej w twoim glupim pustym lbie. Jesli lubisz rozmawiac na za plecami o ludziach to wstap do policji albo zostan redaktorem tego forum.

DiDi

przestannicie promowac swoje durne biedne salony, dzieki wam lomza slynie tyko z kosciolow biedronek i salonow do upiekszannia sie. Jakis turysta bedzie chcial do was przyjechac , dowie sie jednak przedtem na google co tam jest, wpisze w google lomza i wyskoczą pod rząd same pytania

4lomza jaki salon
lomza ktory salon
jaki fryzjer
na wesele
na wesele
na wesele
zespol zespol
slub
biedronka

i to sa wasze jedyne atrakcje do rozmow o swoim miescie

Opóźnione myślenie to wy (kobiety) macie na drogach. Zero myślenia...

PS pokarzesz

Do szkoły dziewczyno :D

"Kobieta mnie bije"

:D

spoko ;) każdy ma swoje poglądy ;)

ooooooooo a myślałam, że nie ma żadnego xD

dzięki za odpowiedź.

może ktoś jeszcze coś wie? xD ja widziałam ostatnio EMO GIRL... koło 4+ ^^

hmmm...może ktoś jeszcze coś wie na ten temat?...

A moja żoneczka poszła dziś do tego nowego salonu na poznańskiej i siedziała z 3 godziny (nie wiem co tyle tam robiła :), ale jak wróciła to taka jakaś inna baba z niej się zrobiła. Tylko tyle że ja tam się nie znam na tym prosty chłop ze mnie, ale koleżanki mówiły jej że ładnie

każdy pisze co chce i po co sie udzielacie żeby kogoś krytykować po to jest forum żeby zadawać pytania a jak komuś przeszkadza to niech nie czyta

A co to jest te całe EMO ??

Treść jest ukryta

jak chcesz wiecej informacji pisz na moj e-mail to moglabym ci kogos polecic nie chce robic reklamy na forum

Nie wiem po co komu potrzebna Straż Miejska. Są to pasibrzuchy ,którzy nic nie robią,tylko biorą za darmo pieniądze. A biedne dzieci nie mają co jesc. W niektórych miastach straz została zlikwidowana i każdy jest zadowolony. Może by tak zorganizować referendum ,jeśli chodzi o nich.
Pozdrawiam.

Co, mandacik się dostało i trzeba się wyżyć???? I dobrze - w mieście się 50 jeździ!

Może nasz ptysiu z bawełny (dawno go nie było!) zmienił swoje alter-ego na EMO???? :)

Chcesz wiedzieć co to emo to wejdź tu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_(muzyka)

http://images.google.pl/images?hl=pl&q=emo&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Już wiem coś w stylu tego Tokio Hotel :P

girl zobaczysz po paru latach czy bedziesz taka madra

wkur**** mnie u facetów że za nich trzeba wszystko robić bo nie umieją wypełnić głupiego podania gdzie jasno i wyraźnie pisze co gdzie trzeba wstawić, a najlepsze jest jak obraca dowów wkoło i szuka nr seryjnego szlak wtedy człowieka trafia
a niby tacy mądzy i yntelygentni nie inteligentni bo akurat im do tego daleko, oczywiście zdarzają się wyjątki ale bardzo żadko albo ja na samych kretynów trafiałam

dowód **

hahaha wento... jestes zalosny... skoro dzieci gloduja to idz je nakarm, a nie tutaj krzyczysz... i zasponsoruj miasto na referendum;p masz wolne 100 tys zlotych:) mandat dostales i nie umiales powiedziec nikomu prosto w oczy... badz facet i idz do prezydenta i mu to powiedz... jasno i klarownie

moje zdanie jest takie

kto sie nadzieje na fotoradar to bardzo dobrze...widocznie to byla jego wina i tak ma zostac...jak pierwszy raz nie bedzie pomagal, by zaplacic... to pomoze drugi lub trzeci...

aa i jeszcze jedno mandaty beda wieksze :) szerokiej drogi!! :D

Takos

"przed przedszkolem i chowają go za drzewem"
sikają w miejscu publicznym? :D

Zwykły człowiek wie że po mieście jeździ się 50 km/h więc Straż Miejska zarabia tylko i wyłącznie na głupocie ludzkiej.
Brawo i oby tak dalej!

odrobine kultury prosze... nie jestes u siebie w domu, ze mozesz mowic co Ci sie podoba
widac jaki masz zakres slow w swoim slowniku

chowają bo sie wstydzą :D

Treść jest ukryta

kleks popieram:)) ale nie wszystkim wytlumaczysz... oni po prostu maja swoje zdanie...pewnie anwet napisane na kartke, by nie bylo takiej sytuacji, ze zapomnieli..

Struś "EMO" :D?

złożyłem wniosek o dowód osobisty mam go odebrać za miesiąc, jednak wiem że może być wcześniej czy ktoś wie po jakim czasie one przychodzą czy może ktoś odbierał swój dowód wcześniej niż po miesiącu??

hahha jedźcie mądrale do Niemiec zgodnie z przepisami:D 2doby murowane panowie liżący tyłki strażnikom. potrzeba nam ludzi co pomagają kierowcom a nie ich gnoją!! na Zachodzie mundurowi są aby pomagać a w Pl ,żeby kase doić:( 2pokolenia po komunie umrze to może coś się zmieni... pozdro

Treść jest ukryta

Duży bo Twój tata jest prezydentem :-P

troche dziwi mnie to porownanie...ale kazdy mysli inaczej i dlatego mozemy sie tutaj posprzeczac

W lesie znaleziono telefon kom.
Właściciel może kontaktować się pod numerem:
086 218 63 32

Gdyby komuś z was jakiś fagas jadący z nadmierną prędkością potrącił żonę, siostrę, brata, córkę, syna czy kogokolwiek bliskiego na przejściu między sklepem a przedszkolem mielibyście żal że w tym miejscu nie było nikogo kto by wyłapywał piratów drogowych.
Do jaroslaw szymanski : znaki informacyjne o kontroli radarowej sa na każdej drodze wjazdowej do miasta, są przepisy okreslające dozwoloną prędkość na terenie zabudowanym - z poważaniem - tylko debil z kupionym egzaminem na prawko może o tym nie wiedzieć

Maarcin pomyliles mnie z kims innym.

Teraz sie pojawilo to wszystkoa z wiekiem przejdzie. Oprocz wikipedii to o EMO wiem tyle że jak bedzie ich 5 w pokoju to jeden sie zabije bo nie bedzie mial kata do plakania. Głupota zreszta te cale EMO to wiekszosc dzieci choc znam jednego i prywatnie jest spoko:D

slyszalam ten pseudonim Marika co to za piosenkarka???

a po co iść do prytatnej znaczy płatnej szkoły?? ja te same kierunki ma się za darmo na miejscu?? no sorry socjologia:Dkierunek gdzie pół grupy to cały rok:)

Riposta

Wróżka Kasia (...)

Pamietasz kto, idz do prawnika. Odszkodowanie sie nalezy, w dodatku wysokie. Zwazywszy na niekorzystny wplyw na twoje zycie osobiste tego przestepstwa mozesz zgarnac duzo kasy a ta osoba bedzie miala cieplo.

miej Emo se nie da jak ktoś się wogle nie interesuje... :]

NAJLEPIEJ BY BYŁO JAK BY KAŻDY PATRZYŁ NA SIEBIE I NA SWOJE BŁĘDY, A NIE NA KOGOŚ I JEGO BŁĘDY. Prawda...? ehhh... ;|

Emo...zostawmy w spokoju...jest...to niech sobie będzie...nic do niech nie mam...

także...jak ktoś jeszcze jest mądrzejszy to niech spojrzy na siebie...a potem ocenia innych :) pozdrowionka ;]

8:0
4:0
2:0
To w sobotę ŁKS przegra 1:0, proste....

Szybko - w wortelu obok 4 plus

supeRRRRR 100:0

DiDi

gluszkowska to jest dobra tylko do wypisywania recept na pigulki anty a i to nie potrafi ich dobrze dopasowac...

to kto waszym zdaniem jest dobrym ginekologiem? ja chodze do Głuszkowskiej od poczatku i nie narzekam jak narazie

Badania, o ile się nie mylę, z reguły trwają dwa dni. w jeden dzień mało kto się wyrabia:)

Obniżona cena biletów na mecz z Wigrami

Łomżyński Klub Sportowy podjął decyzję o obniżeniu cen biletów na derbowe spotkanie z Wigrami Suwałki. Cena jednego biletu wyniesie zaledwie 5 zł i będzie ona niezależna od wieku kupującego!

www.lks.4lomza.pl

DiDi

i nie zareagowales? trzeba bylo pogonic..........

KLUB OBNIŻYŁ CENY BILETÓW do 5 zł !!!
Po to żebybyło nas jaknajwiecej ;)

JEDZIEMY Z KUR**MI

Takos

a jeszcze tylko chcialem dodac ze my chlopy ze wsi bierzem dotacje z uni za nasze kartofelki a swistak juz nie siedzi wyskoczyl na przerwe w karze

Dzięki wam! byłem dziś w wyżej wymienionym komisie i zdjęcie simlocka nie zajeło 2 minut za nie duże pieniądze. jest ok :)

drzewko_szczescia
spoko dla Ciebie mogę stawiać przecinki nawet i po każdym wyrazie xD ;]

a reszty nie skomentuję.

Mogło być 1 : 1. Sędzia główny dyktował karny przeciw Pelikanowi, ale boczny razem z zawodnikami Pelikana go zakrzyczeli i odwołał ! Zostało 1 :0 . Nasi wytrzymali kondycyjnie, a Pelikan spuchł.

do rzeznika : MADREGO TO AZ MILO POSŁUCHAC hehe pozdro

Jechałem obok WORDu i zauwazyłem , że nowa ustawa weszła w życie bo na placu stała nowa solówka i przyczepa - wszystko oplandeczone . Dobrze , że zrobilem C+E w tamtym roku , przynajmniej za ramię mogłem sie oblukać a teraz jeszce trudniej bendzie

Hej czy wie ktos moze ile przysluguje czasu na odwolanie od decyzji psychologa.Pozdrawiam

Witam mam pytanie do wszystkich którzy przechodzili już WKL.
Mianowicie cchciałbym wiedzieć jak wygląda badanie laryngologiczne słuchu.
Czy używają do tego audiogramu?

Rybakkii!

a ja wrecz odwrotnie, ile razy tam nie tankuje to gosc z kasy nigdy nie liczy mi tych groszy, mam zaplacic 100,02 to mowi 100, no chyba ze place karta

a ciekawe czy kick boxing bedzie ponownie ?? Mogło by byc pewnie bylo by wiecej . sam znam kilka osób którzy by chccieli chodzic.

Współczuję ci, to po prostu pech. Moja żona urodziła 13 miesięcy temu naszą córeczkę Łomży i wszystko w porządku, gdzie dwie starsze córki urodzone były w Ostrołęce i też wszystko dobrze, chociaż znam przypadek zakażenia gronkowcem z przed 16 lat w tymże szpitalu. Także nie ma reguły, różne mogą być przyczyny.
Trzymaj się, pozdrawiam

Hey ziomki,ja już jestem po teście spr i 19 września mam multi select,czy jest ktoś w stanie przesłac mi na meila jakieś testy wskazówki itp itd, zgóry dziękuje i życze powodzenia,pozdrawiam

Post nr.810. Mam siemensa sx66,potrzebuję konfiguracji wifi,albo kogoś kto mi wytłumaczy o co tu chodzi bowiem nie moge połączyć się z netem.

Ale wcale się nie dziwię, że krzyczała. Ty krzyczysz to i ona krzyczy. Proste. Kochane nie jesteście same na porodówce i jak by wszystkie zaczęły się wydzierać to proszę sobie wyobrazić co by było. Ja rodziłam o 7.00 do 18.45. ale gęby nie darłam i położne bardzo się mną zajmowały. Ocierały pot z czoła i zwilżały usta. Opieka full wypas. Tylko jak przyjdzie jakaś lala która myśli że jest pępkiem świata to aż k..wica bierze. Zdania nie zmienię. Wszystko w temacie

A jak tego bardzo chcesz to możemy bardzo szybko wyjaśnić kto naprawdę jest tym >>lamusem<< panie (...)

Mi jest potrzebny czysty keramzyt ogrodowy z czystej gliny bez innych domieszek. Tylko w większości ogrodniczych i kwiaciarni maja woreczki 1 lub 2 kg. Nie wie nikt z Was gdzie mozna kupić większy? Pochodziłabym po sklepach ale pracuję i z czasem kiepsko.

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

"To niechodzi o rasizm to są kryminaliści ,gromadzą sie w watachy i rozrabiają ."

Jeszcze pare lat temu po Lomzy biegaly takie watachy lysoli w glanach i rozrabialy... Co z tymi kryminalistami zrobiono? :P
A no nic... Jak sie nie udzielaja na forum propagujac rasizm, to dalej robia zadymy, tym razem jako kibice... Jak widac, zawsze jest wymowka do rozwalenia komus lba, jak nie rasizm, to pilka. Kazda "ideologia" jest dobra dla zadymiarza. Zeby mi sie tu zaraz zaden kibic nie poczul urazony, to prosze zwrocic uwage, ze dziwnym trafem wiekszosc nickow gloszacych najbardziej radykalne hasla, pokrywa sie z tymi udzielajacymi sie wciaz w tematach o LKS :P
Juz wole ludzi, ktorzy nie udaja, ze chodzi im o jakies ideologie...

Po co robicie wode z mozgu nastepnym malolatom, ktorzy lykaja wszystko co im sie powie? Mlody zawsze szybko podlapie takie haselka, ktore mu pozwola porozrabiac. Tylko po co uczyc ich, ze za ich niepowodzenia zawsze winni sa inni, a nie oni sami? To bardzo wygodne.

I to w Lomzy, miescie gdzie polowa ma pieniadze dzieki rodzinom i pobytom za granica... Mowicie, ze polacy jezdzili do pracy... Ciekawe ilu z nich legalnie... Ale przeciez my to co innego... A ciekawe ilu tu siedzi na wyludzonych rentach i zapomogach, chociaz maja kase i moga pracowac? Ide o zaklad, ze uchodzcy to przy tym kropla w morzu... Tez sie moge oburzac, czemu co miesiac doplacam do tych wszystkich darmozjadow i zlodzieji, ktorzy jeszcze powiedza, ze im sie nie oplaci pracowac... To jest dla mnie wiekszy problem niz uchodzcy... Jak to jest, ze tylu ludziom u nas "sie nie oplaci pracowac" i sa w stanie sie utrzymac? Ale latwiej sobie wmowic, ze obciazenia finansowe generuje 50 czeczenow, niz 500 tys. polakow... Straszna kapuche na leb musza dostawac :) I czym oni jezdza mowicie? Jakims bmw czy vw? Po takim milionerze spodziewalbym sie lepszego autka :P

Co tu przebija z tych wszystkich postow tak naprawde? Bo oni maja samochod, a ja nie, bo oni maja dziewczyny, a ja nie... dziewczyny to tez szmaty, bo przeciez jak moga wolec takiego czeczena :P Wszystkie te hasla typu "Polska dla polakow" itd. w przypadku niektorych mozna by pewnie uproscic i zamienic na jedno "znowu w zyciu mi nie wyszlo".
Sorry chlopaki, ale taka prawda, jak ktos chce i sie stara, to nie musi zazdroscic ludziom, ktorzy musza sie tulac po jakichs osrodkach w obcym kraju, gdzie wszyscy na nich pluja, bez stalego domu, odcieci od normalnego zycia...

Czy naprawde tak z Wami zle, ze takim ludziom jeszcze zazdroscicie?
Czy jednak to tylko kolejny powod do zadymy?

Zastanowcie sie, bo ja gdybym im zaczal zazdroscic, to pomyslalbym, ze juz naprawde zle ze mna...

Mimo wszystko problem z ludnoscia Czeczeńska sie szerzy.Zapoczątkowałam ten temat patrząc na niego z lekkim egoizmem,gdyz nie wiem jak JA mam sie zachowywac w stosunku do tych ludzi.Przyznam,mimowolnie mam z nimi stycznosc na codzien...niezbyt mi to odpowiada,bo jak juz wczesniej wspomnialam budzą we mnie lekki strach.Wygląd,sposób bycia i ta cala tajemnica jaka bije z ich oczu sprawia ze nie mam pojecia jak mam sie zachowac.Bo np: Zaczepia mnie jeden Czeczeniec,próbuje mówić do mnie łamaną polszczyzna,wyczuwam ze jego intencje nie sa czysto dialogowe..i co wtedy??ignorowac?-stanie sie jeszcze bardziej nachalny.uśmiechac sie i wdac sie w rozmowe??-pomysli ze zgadzam sie na wszystko co powie,mysląc,ze pasuje mi owy nie zawsze interesujący i bezpieczny temat.Czy moze w koncu mam zareagować w sposób niegrzeczny, odmawiając rozmowy i sprowadzeniem Czeczeńca `na ziemie` posłać mu wiązanke-wówczas jego reakcja nie byłaby zaskoczeniem.mógłby zrobic naprawde wszystko...Wkońcu Polska nie jest jego krajem wiec o konsekwencjach nie pomysli nawet przez minute....
Nie chce ganic tej ludności...najbardziej trapi mnie ten niepokój i jedno pytanie:Dlaczego we własnej Ojczyźnie nie mozemy czuc sie jak we własnym rodzinnym domu?

pool dzienkuje za komplementa ;)

tez latalem ost. po firmach a to Poczta a to Hestia itd. i jednak w PZU bylo najkorzystniej

Już w sobotę o godzinie 16.00 odbędą się derby województwa podlaskiego.
ŁKS Łomżą - Wigry Suwałki
Bilet na spotkanie tylko 5zł

http://pl.youtube.com/watch?v=XmAyhonrFds

WSZYSCY NA MECZ!!!

Podbijamy

Temat ciepłej wody w Perspektywie był poruszany na tym forum już nie jeden raz ale znowu woda nawet nie jest ciepła chcąc skorzystać z kąpieli to trzeba wodę dogrzewać w garach i płacić dodatkowo za gaz a płaci się oczywiście jak za gorąco wodę wy też tak macie czy tylko blok w którym mieszkam ma przechlapane ,jutro idę do spółdzielni niech coś z tym zrobią
PS. orientuje się ktoś czy mogę ubiegać się o niszy rachunek za wodę ?

Dziekuje ))

Wszyscy na mecz :]

polecam Elk

nie obrazaj innych. Nie kazdy kocha pilke a jak ciagle przegrywaja to trudno o radosc i entuzjazm

ale na pewno lepiej od Ciebie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org