środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja...

W ABC są bardzo dobre z Zambrowa polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja...

Hej jestem już po. Pani psycholog ok, uśmiechała sie nawet...
Ale niczego nie zdradziła, żadnych moich cech.
Padły pytania typu:
Dlaczego do policji?
Plusy pracy w policji.
Minusy pracy w policji.
Praca w grupie czy indywidualnie?
Czy dobrym byłbym przywódcą?
Trzy zalety.
Trzy wady.
Przyjęcie do służby wiąże się z odbyciem szkółki, jak poradziłbym sobie kilka miesięcy z rozłąką z domem?
Jaka Była twoja największa porażka?
Jak radzisz sobie ze stresem w życiu prywatnym i w jak w pracy?
Czy potrafisz wpływać na decyzje ludzi? - przy tym pytaniu najdłużej rozmawialiśmy. Po pierwsze , zadałem jej pytanie w jakim aspekcie. Bo jeżeli poprzez manipulację czy straszenie to nie, ale przez przedstawienie argumentów i omówienie problemu dotyczących zmiany stanowiska- tak. Pytała się , czy wpłynąłbym ( sam )na decyzję większej grupy osób. Wtedy odpowiedziałem , ze byłoby trudniej ale postarałbym sie. I wtedy troszkę kiwałą głową. Mogłem powiedzieć oczywiście posiadam zdolności mediacyjne i bezproblemu poradziłbym sobie z każdą grupą , a nawet i z bandą huliganów , ale po co robić z siebię gwiazdę. I teraz mogę mieć dylemat czy dobrze zrobiłem odpowiadając w ten sposób, czy mogłem zrobić z siebie supermediatora.

Re: Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja...

Rzut oka na wyniki testu wystarcza, aby stwierdzić czy mijasz się z prawdą (gdzieś mi umknął koniec zdania).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org