Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja... |
W ABC są bardzo dobre z Zambrowa polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja... |
Hej jestem już po. Pani psycholog ok, uśmiechała sie nawet... Ale niczego nie zdradziła, żadnych moich cech. Padły pytania typu: Dlaczego do policji? Plusy pracy w policji. Minusy pracy w policji. Praca w grupie czy indywidualnie? Czy dobrym byłbym przywódcą? Trzy zalety. Trzy wady. Przyjęcie do służby wiąże się z odbyciem szkółki, jak poradziłbym sobie kilka miesięcy z rozłąką z domem? Jaka Była twoja największa porażka? Jak radzisz sobie ze stresem w życiu prywatnym i w jak w pracy? Czy potrafisz wpływać na decyzje ludzi? - przy tym pytaniu najdłużej rozmawialiśmy. Po pierwsze , zadałem jej pytanie w jakim aspekcie. Bo jeżeli poprzez manipulację czy straszenie to nie, ale przez przedstawienie argumentów i omówienie problemu dotyczących zmiany stanowiska- tak. Pytała się , czy wpłynąłbym ( sam )na decyzję większej grupy osób. Wtedy odpowiedziałem , ze byłoby trudniej ale postarałbym sie. I wtedy troszkę kiwałą głową. Mogłem powiedzieć oczywiście posiadam zdolności mediacyjne i bezproblemu poradziłbym sobie z każdą grupą , a nawet i z bandą huliganów , ale po co robić z siebię gwiazdę. I teraz mogę mieć dylemat czy dobrze zrobiłem odpowiadając w ten sposób, czy mogłem zrobić z siebie supermediatora.
|
|
Re: Globisz do Tuska: za idiotę robię tu ja... |
Rzut oka na wyniki testu wystarcza, aby stwierdzić czy mijasz się z prawdą (gdzieś mi umknął koniec zdania).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |