wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polsce potrzebny jest najlepszy człowiek.

Jeżeli spotkaliście się z jakimś oszustwem na allegro to wpisujcie na tym forum loginy tych uzytkowników żeby wiedzieć kogo omijać!!

Ja NIE polecam użytkownika:

MarQs44

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polsce potrzebny jest najlepszy człowiek.

szara myszka:

ja osobiście to uciekam pod stół i nie ma się czego wstydzić (chyba) heheh

MrS:

heheh no niby tak heheh

nie wiem dlaczego...??? ale wiem ze to nie pierwszy raz!!!!!! a raczej mozna takie przypadki liczyć w dziesiątkach heheh pamietam 3 lata temu na obozie jak moi znajomi kupili bilety na koncert w giżycku heheheh pozdrawiam!!!!!

do Szarej Myszki:
burzę zwsze najlepiej spędzać we dwoje
jeżeli będzie się zbliżała następna t onapisz do mnie:)
razem ją przetrwamy

Abcd - jasne, masz rację. Oczywiście są i takie dresy. Generalnie to debile, ale ja piszę o tych, z którymi się spotkałem. I naprawdę widzę, że chłopaczki dbają o te psy. jednak podkreślam - jest to kwestia mody i ciekawym, co się stanie z pieskami za jakiś czas.
Pozdrawiam

Zamknąć te sklepy co sprzedają alkohol a właścicieli do wiezienia wsadzić ,
a to gady . A ci co piją to dobrze nie skończą szlag by trafił tą całą chołote .

Polskim rekordzistą przekrętów na Allegro jest gość o nicku marcintoja0. Jego karta wygląda naprawdę pokaźnie...

Byłem wczoraj i wszyscy byli bardzo mili, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.

Zaręczam Ci Ellena, że zapachy które idą od PEPEES'u nie są trujące. :) Może nie są miłe dla nosa, ale z pewnością nie szkodzą.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Widzisz dixie piszesz o ironii, ale oceniasz ludzi po tym co ci się wydaje na ich temat, bierzesz za punkt odniesienia siebie oceniajac innych czy to jakas losowa zlosliwosc. Jak chcesz porozmawiać jeszcze na temat swojej bezpodstawnej krytyki lektorów BS pisz do mnie na e-mail.

Mam pytanie do forumowiczów :
Która szkoła językowa w Łomży warta jest polecenia ? Jedni polecają Alma Mater, inni Metodystów w Agrobiznesie, jeszcze inni Educo...
Może jakieś opinie za i przeciw rozjaśnią w głowie nie tylko mnie?
I jeszcze jedno:
Czy ktoś prowadzi (na poziomie) kursy hiszpańskiego lub francuskiego? Tak sobie myślę, że możeby tak zacząć jeszcze jeden...

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

NIE CHCE DO SZKOŁY MAMO PROSZE !!

Ja tez przystanelam...
Wiesz zachowanie tych ludzi swiadczy o nieswiadomosci lub braku szacunku...

Gilbert K. Chesterton

Przystanęły tylko starsze osoby.
A nieswiadomosc/brak szacunku co do tego co sie stalo to czyste chamstwo...

Niech postawią tam brukowany śmietnik. Na kształt tych co buduje ŁSM, z herbem oczywiście. :)

Hm.. sa miasta , gdzie zatrzymują sie samochody.. tylko na minutę.. smutne.. siedzi w niektórych brak szacunku do historii.. rodzin..tego co ważne .. wycieczki amerykańskie rozdziawiają ziapę kiedy ogladaja film o odbudowie Warszawy.. niewierzą .. hm.. cest,la vie..

bagrmosen

Potwierdzam, obsługa bez zarzutu. Kiedy idzie się do urzędu z przekonaniem że powinni przed nami czerwony dywan rozkładać, wtedy może obsługa pozostawia wiele do życzenia. Wystarczy trochę kultury i jest zazwyczaj dobrze. Wiadomo, że wszędzie są ludzie którym praca przeszkadza a petenci jeszcze bardziej, wtedy nie jestem miła i przypominam takiej osobie o jej obowiązkach. Ale to już inna bajka.

Kasia

Słyszałam, że nowa firma ma zamiar rozprowadzać internet ata czy coś takiego?

Moi rodzice ubiegali się kiedyś o takie odszkodowanie. Mieli wszystkie mozliwe papiery i zaświadczenia, że wyładowanie elektryczne uszkodziło sprzęt. Niby przyjechali, niby sprawdzili stwierdzili że ta skrzynka co ma chronić przed przepięciami (a właściwie to urządzenie co jest w środku - czort wie jak się to to nazywa) jest w porządku (oczywiście nie było bo na całej ulicy ludzie mieli problem ze sprzętem, ale tylko moi starsi zdecydowali się oddać sprawę do elektrowni) a w piśmie oświadczyli że jak jeszcze raz zdecydują się ich nękać to podadzą sprawę do sądu. I tak to się skończyło.

Pracuję w branży ubezpieczeniowej 8 lat . Odkąd weszł reforma ubezpieczeń o 1999 co roku ten "sam problem". Młodzi ludzie podejmujący pierwszą pracę muszą zdeklarować się do OFE, jeśli tego nie zrobią to ZUS dolosuje ich do funduszu. Co roku to samo, przychodzi termin losowania to zaczyna się "ruch w interesie". Część zostaje wylosowana i dużo ma pretensje ,że fundusz nie tem. Czy w szkołach nie uczą o tym obowiązku? Czy młodym ludziom jest wszystko jedno jaką będą mieli emeryturę?

Ma zowsze Łomża

Chyba OFE nie bardzo się interesują nowymi klientami - już nie ma kampanii reklamowych w TV, bo i pieniądze niewielkie do wzięcia od klientów w porównaniu do początków OFE. Najwidoczniej jest to pozostawione sprzedawcom i forma reklamy dowolna (nawet taka jak Twój wpis w profilu). Firma w której masz skrzynkę też się gdzieś przeprowadziła i do dziś nie wiem gdzie ma biuro, nikt nie poinformował mnie - waszego klienta :( Oczywiście nie ma takiego obowiązku.

www.borysewicz.org

nauczycielie wogole maja za dobrze... a jeszcze im malo... za to co robia, a robia coraz mniej (pod wzgledem wychowawczym) to wogole powinni im poodcinac z tych ich wyplat za totalne olewactwo obowiazku szerzenia postaw patriotycznych wsrod uczniow (i nie tylko patriotycznych).

No chyba, ze wlasnie przeklenstwo ("Obys cudze dzieci uczyl..." fixme) chca przerobic na wlasna korzysc i czerpac z tego korzysci.

Kolejny po lekarzach zawod w ktorych ze swieca szukac osoby z powolaniem.

NA ONECIE

hahahaha....fajnie

Gilbert K. Chesterton

TEXX7

Sorki ale ty chyba jeździsz na hulajnodze.
A może lepiej nie siadaj za kółko. Bo może być niebezpiecznie.

:) Czytajac niektore posty to zastanawiam sie czy pisza je CI kibice, ktorzy sa na meczach i niekoniecznie na naszej "ZYLECIE", czy tylko Ci ktorzy wyczytaja cos w gazecie i sa jak TOmaszewski, komentarza duzo a pojecie marne. Przyjdzcie zobaczcie a pozniej oceniajcie trenera i pilkarzy. To co sie stalo w ciagu oststaniego roku z LKS to zwrot o 180' na lepsze. A co do kibicow, to na serio atmosfera jest swietna. Czlowiek lepiej sie czuje gdy wychodzi ze stadionu i widzi tatusiow z synkami. Przypominaja sie lata, gdy bylo sie malym. :) i chodzilo sie na mecze z tatusiem, a w przerwie kopalo sie pileczke na glownej murawie :). (wspomnienia) Przychodzi co raz wiecej ludzi, a sprawili to pilkarze+trener+zarzad i+ oczywiscie kibice. Jutro o 16:00 kolejna odslona :).

Mam to samo zdanie o tej norze i jej prymitywnym włascicielu! Będzie ze dwa lata jak zaszedłem i nieopatrznie wziąłem do ręki jakąś książkę, a ten wrzasnął, że mu pobrudzę okładkę! To był mój ostatni raz w tej dziurze! Myslałem, że może mój nos mu się nie spodobał, albo że jest niedopity, ale widzę, że to jego stały styl bycia. Smutne to bo zawsze myślałem, że księgarz - to nie jest zwykły sprzedawca tak jak sadownik i pszczelarz - to nie są zwykli rzemieślnicy (nie ubliżając nikomu). Pamiętam księgarza z Zambrowa (przy rynku), to był prawdziwy znawca książek i ludzi.

www.borysewicz.org

Czym tu sie zachwycac??? Pyta Heniek. Czym?? Tym ze w tym naszym miescie kompletnie nic sie nie dzieje z masowych imprez z taka czestotliwoscia jak mecze. Czym??? Chyba jest czym skoro niektorzy kibice przychodza juz ladnych kilkanascie, a nawet wiecej lat. Tu nie chodzi o zachwyt tu chodzi o "Pilke" :). Nie straj sie tego zrozumiec, postaraj sie to poczuc.

Do admina forum skasuj ten temat to elektroniczny śmieć a takich nie trzeba nam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org