środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konstytucja 3 maja

Jeśli toleruje się niszczenie otoczenia bloków, nikt w spółdzielniach nie interesuje się dewastacjami klatek, o piwnicach już nie wspomnę, bo dalej obowiązuje zasada, że z kieszenie wszystkich pokrywa się szkody na całym osiedlu, to co się dziwić, że debile niszczą ławki, łamią drzewka. Nie raz uszło im to bezkarnie, więc będą niszczyli dopóki nie spotka ich dotkliwa kara za takie głupoty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konstytucja 3 maja

Witam.Czy wiecie może ile kosztuje na ul.Strzelców metr drewna-dębu i brzozy?Wielkie dzięki za informację.

Treść jest ukryta

Gansta la la la TAA :D

rudy błazen z druhem

Słodki-nie wkurzaj się,ale sam jesteś sobie winien.W języku polskim pisze się robiĄ,sprawdzajĄ itp.Nie uważałeś na lekcjach(a może nie chodziłeś) języka polskiego a teraz masz problem.No tak wzorki na głowie i owszem fajna sprawa ale daj Boże,żeby jeszcze w tej głowie coś było.

PODSUMOWANIE (dotyczy zarówno wandali, jak i niektórych osobników wypowiadających się w tym wątku):
To nie Francja-elegancja tylko Łomża. Miasto o niezbyt skomplikowanej strukturze społecznej, złożonej w 95% z dresiażo-blockerso-hiphopowców których jedynym hobby jest upijanie się do nieprzytomności, rżnięcie panienek po dyskotekach i imprezach oraz DEMOLKA wszystkiego co się rusza i stoi.

dokładnie to widać na avatarku:)

Bloki przy Sybirakow? Nie kojarze... O kim mowisz?

rudy błazen z druhem

a ja stanowczo wolę zadzwonić na policję, niż ciągać się z jakimiś szczeniakami. Czasami boję się przejść koło takiej nawalonej bandy gówniarstwa.
Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby dowalenie im grzywny i pogonienie niech społecznie naprawiają szkody... Stawiają ławki, sadzą drzewka. Może poczuliby jaka to praca i następnym razem by pomyśleli... a jak to nie pomoże to spałować a na koniec odstrzelić.

Witam Proponuje zapisywanie się do klubu paintballowego. Klub przeznaczony jest dla wszystkich zainteresowanych paintballem, strzelectwem sportowym, militariami. Klub działa w ramach Ligi Obrony Kraju w Łomży www.lok.org.pl zapraszam na forum www.paintball-lomza.pun.pl/forums.php
Dodatkowe informacje tel 606741343 lub mail; paintball.lomza@gmail.com

rudy błazen z druhem

A jamam pytanie tak pośrednio związne wiecie może kiedy otwarta jest strzelnica w Piatnicy czy trzeba się umówi zeby sobie postrzelac?

PTYSIU_80 napisał(a):

>a wy dalej traccie pieniadze na polaczenia z milicja...

Ziom , teraz popisu nie dałeś od kiedy ten numer jest płatny?
Zresztą z domowego taniej ;-D chwytajcie i dzwońcie ;-D hehehe

i dzięki tej uprzejmej pani w bloku juz mnie podpytują o dziecko - wiedziałam że przyjaźni się z moją sąsiadką, ale jak już weszłam do apteki to i kupiłam a na drugi dzień słyszę aluzje... nie mam zamiaru się tym przejmować, bo nie jestem 15-latką (bo wtedy zrobiliby z tego skandal)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org