Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego amerykanie swietuja zabicie człowieka? |
Tak chcialam zrobic ale sie dowiedzialam ze nawet biora cebulki wlosow a tam podobno do konca zycia pozostaje slad po wszelkich narkotykach..a nie chce wyjsc na klamce bo to juz w ogole nie przejdzie.Myslicie ze mogliby az tak daleko sprawdzac?A moze ktos ma stronke albo link gdzie sa wyszczegolnione badania na lekarskim?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego amerykanie swietuja zabicie człowieka? |
Jeszcze ktoś nabiera się na numery w stylu rabat, promocja. Bolek który to proponuje z góry ma zaplanowany taki chwyt, daje rabat każdemu, bo i tak zarobi niezłą kasę na oknach i montażu. To, że włażą w cztery litery, tego nauczyło się nawet największe buractwo by tylko sprzedać towar, czy złapać frajera na własne usługi. Potem bywa różne.
|
|
test sprawnosci fizycznej dla kobiet jest do przejsca,ja i nie tylko ja jestem tego przykladem,a bardziej dumna jestem z siebie ze poszlam tam z miejsca,czyli nic nie trenowalam a w-f mialam ostatnio 4 lata temu w szkole i czas mialam rowno 1:45 :)takze ci ktorzy nie czuja sie na silach to lepiej niech potrenują.kazdy pisze i mowi ze dziewczyny odpadają na pilkach,fakt odpadają,ale jak patrzylam na nie to nawet gdyby przeszly te pilki to czasu by im zabrakło,wiec trenujcie trenujcie trenujcie.wczoraj mialam multi seleck a dzis znam jego wynik,pozytywny wynik :) nawet nieszczesne zadania mi nie zaszkodzily,od liczenia bedzie kalkulator :) hehe.... pozdrawiam i zycze powodzenia!
|
|
admin pobudka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sądząc po domenie jaka masz przy nikcu to on jest z takiego samego białegostoku co ty. Pozatym nie pytałem co on je na sniadenie, obiad czy kolację tylko zadałem konkretne pytanie na temat o którym mówił
|
|
Pan Edward Matejkowski - były naczelnik US w Łomży... jestem jego klientem i bardzo sobie cenie jego uwagi oraz pomoc. Ceny przystępne. Biuro mieści się na ostatnim piętrze budynku NOT.
|
|
Polecam Canon Power Shot Sx100IS,w tej cenie kupisz,super aparat nie tylko dla amatora fotografii.
|
|
:) Ciesze sie ze ktoś sie wypowiedzial a program to MAGIX Movie Edit Pro 11 e-version Pozdrawiam ia zapraszam innych do wypowiedzi
|
|
kobieto!.... w Krakowie...
|
|
hej! Ci ,ktorzy juz przeszli dalej-czyli etap psychologa w warszawie mają za sobą-mozecie opisac jak to wyglądalo,czego pytała,co bylo na testach i wypisac co zapamietaliscie?? z gory dzieki :)
|
|
Łomża > Roztańczony rynek Tego jeszcze u nas nie było! W sobotę na popularnym "placu czerwonym” wystąpią uczestnicy programu "You Can Dance”. Główną gwiazdą pokazu będzie Artur Cieciórski, dziewięciokrotny mistrz świata w disco freestyle i zwycięzca drugiej edycji programu. Nie zabraknie też akcentów lokalnych, a tu łomżyniacy mają się czym popisać. Swoje umiejętności pokaże znana Crazy Twisting Group, której tytuły na konkursach międzynarodowych trudno zliczyć. Miłośników piosenek uraczą podopieczni studiów wokalnych "eMDek” i PopArt”. Ale to nie wszystko. Dla tych, którzy chcą sprawdzić swoje umiejętności, stanie dmuchana ścianka wspinaczkowa. Dodatkową atrakcją będzie profesjonalny pokaz trialu rowerowego. Zostanie on zaprezentowany na specjalnie przygotowanym torze pokazowym przez trzech utytułowanych zawodników ze światowej czołówki tej konkurencji - reprezentantów Polski. Impreza potrwa od godz 16. do 20. Wstęp jest bezpłatny.
|
|
wow kto idzie ;D?
|
|
Łazienka jest zamknięta hahaha Chłop nasrał Babie na ręce "SłONECZKO" DOBRA PLOTKARA Z CIEBIE Poraz kolejny Łomżyńskie społeczeństwo pokazuje jakie to miasto PLOTKARSTWA I FRAJERSTWA "Niech nikt nie zapomina Nie Wtykac kichawy w nie swoje sprawy"
|
|
Z USA nie mają systemu europejskiego PAL i nie wiele na to poradzi . Już miałem nagrany import , ale dodatkowe urządzenia do przetworzenia NTSC na PAL są mocno drogie. TV wielosystemowe są tam w cenie jak u nas.
|
|
ZASRANE SZCZYLE
|
|
1500 100900
|
|
to akurat wina miasta a nie Echo Investment...
|
|
Pierwsze zadanie odp. B, drugie odp. A. Test wyglada tak samo, ale pytania sa losowane wg danego profilu i moga byc inne niz miales przed rokiem (z tego co wiem).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i stefanek1 nie śpi, czyli wszystko jest jak najbardziej oki. Grunt to czujność. Riposta
|
|
Nie ma prawa !!! Tajemnica aptekarska - termin prawniczy wprowadzony ustawą z dnia 19 kwietnia 1991 r. o izbach aptekarskich. art. 21 pkt 2 - osoby wykonujące zawód aptekarza obowiązane są zachować w tajemnicy wiadomości dotyczące zdrowia pacjenta, uzyskane w związku z wykonywaniem zawodu.
|
|
Wiesz co Ozyrys, myślę, że tu nie chodzi o tą "katolicką Łomżę" tylko o naszą polską mentalność. Jesteśmy wredni, chamscy i baaardzo zawistni. Kuje nas w oczy jak ktoś ma więcej, lepiej, łatwiej. Wg mnie wyznanie nie ma tu nic do rzeczy. W Twojej wypowiedzi zastąpiłbym słowo katolik po prostu polakiem :) i wszystko będzie się zgadzać się co do joty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |