wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dom Ojczysty

ja : calkiem mozliwe ze zawyza, w sumie nie znam sie na tym az tak bardzo.. pokazywalo 280 i tyle... a tak w ogole to jestem juz za stary zeby sie spierac o to czy bylo 260 czy 280 bo tego typu spor raczej mnie nie interesuje... watek z mojej strony uwazam za zamkniety.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dom Ojczysty

dixie czemu sie wypowiadasz w kwestiach w ktorych "zapewne" nie masz racji. Znam osobe ktora pracuje w BS jako lektor i z calym szacunkiem do ciebie (bo wydaje mi sie ze wiem kim jestes) on nie jest "zapewne" tak byle jaki jak ty.

"Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze." - zgadzam sie z toba

Ja ostatnio jadąc moim Cinquecento (również samochodopodobny) - dostałem mandat za zieloną strzałkę na światłach, pan policjant bardzo spokojnie poinformował mnie o moim wykroczeniu, a ja spokojnie uznałem, że zgadzam się z tym - moja wina, powinienem był zatrzymać się w miejscu gdzie należało. Obyło się bez niepotrzebnych rozmów a i pan policjant ukarał mnie stosownie do całokształtu sytuacji. Pozdrawiam.

szara myszka a mozesz podac zrodlo tej strony? Nie kazdy zna jej adres, a moze tylko ja :|

buahaha jakby to bylo nie legalne to by tego tam nie bylo!! Panie Kolego:P hehehe

prosze bardzo :
http://www.ichtroje.pl/

Guskar, teraz pytanie do Ciebie : a Ty masz kwalifikacje zeby oceniac moja "bylejakosc" ? Ja z kolei nie wiem kim jestes dlatego kwalifikacji w Twojej dziedzinie oceniac nie zamierzam. A Tobie sie "wydaje" ze wiesz kim ja jestem (co wcale nie oznacza ze mnie znasz ani tym bardziej moich kwalifikacji odnosnie angielskiego) i to wystarcza Ci zeby podac negatywna opinie na moj temat. Twoja sprawa w sumie, ja swoja wartosc znam i takimi bezpodstawnymi opiniami nie zwyklem sie przejmowac.

A wypowiadam sie we wszystkich kwestiach ktore mnie interesuja, bo wlasnie od tego jest forum zeby kazdy kto chce mogl sie wypowiedziec zgodnie z wlasnym sumieniem i pogladami. Moge nie miec racji co do tych lektorow z BS, zgadza sie, ale mam przeswiadczenie ze sa tacy jak napisalem. I wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Ze mam prawo miec takie przeswiadczenie a tym bardziej napisac o tym na forum! Ja przynajmniej podalem jakiekolwiek argumenty co do moich pogladow, Tobie nie przyszlo do glowy powiedziec dlaczego jestem taki "bylejaki".

I na koniec: "Jesli myslisz ze pozjadales wszystke rozumy i wiesz juz wszystko - pomysl raz jeszcze" - zgadzam sie z Toba - dobrze ze chociaz w jednej rzeczy sie zgadzamy, aczkolwiek ta ironia ktora wyziera z tego "zgadzam sie" byla zupelnie niepotrzebna.

czy wy myslicie co wy mowicie? czy wy kiedyscie byliscie mlodzieza ? tez nie piles ? wez jestes jakims chorym gosciem az mi sie ciebie nie cche sluchac pewnie jestes schizofremikiem i siedzisz caly dzien i szukasz problemow....co cie to obchodzi ze inne dzieci pija martw sie o swoje. a te podsylanie to stary pomysl z policji wiec tu nie kozacz ze jestes filozofem idioci

Trener ŁKS , P. Gaszyński powiedzał do prasy: Nasza taktyka polegała na przeczekaniu ataków gospodarzy na początku spotkania, mieliśmy też przetrzymywać piłkę, wybijać rywali z rytmu.
A następnie:- Całe drugie 45 minut toczyło się na połowie gospodarzy - dodaje trener Gaszyński. - Ulman tak się nudził, że grał 40 metrów od swojej bramki. Mieliśmy mnóstwo stałych fragmentów gry, samych rzutów rożnych doliczyłem się 12.
Jak bat na dupie to dopiero zaczyna się grać? Coś tu nie tak panie Gaszyński. Widziałem we wcześniejszych meczach bojazń trenera i zawodników. Może pora pokazać , że stać nas na ładne ofensywne mecze? Te ciągłe podania do tyłu i bramkarza mogą kazdego kibica w***wić.

I co? ktoś im coś zrobi? Robią co chcą i wszystkim mają gdzieś. I tylko my na tym cierpimy. Poprostu są śmieszni i szkoda tylko naszych nerwów i naszego zdrowia.... brrr :[[

6310i -masz racje a ty MrS to sobie tą listę sklepów powies w duzym pokoju nad telewizorem zeby wiedziec gdzie kupic alkohol bo wydaje mi sie ze masz jakies kompleksy kupowania trunków w sklepie monopolowym
Moim zdaniem problem powinien byc rozwiązany w inny sposób po prostu powinni obniżyc wiek od którego mozna kupowac alkohol w Niemczech można od 16 lat powinni zrobic w naszym kraju to samo ale w POlsce to raczej niemożliwe

VipeR absolutnie się z Tobą zgadzam. Z pewnością praca za taką stawkę jest poniżająca, jednak poziom bezrobocia w Polsce zmusza wręcz ludzi do takiej pracy... Z czegoś trzeba utrzymać siebie samego i rodzinę.

Ja nie mam problemu bo telefon mam w Szeptelu a internet w Vectrze i na tych złodzieji nie patrze . w TPSA płaciłem za abonament 40 zł a rachunek miałem na 80 zł .A w Szeptelu mam abonament 14zł i płace rachunki 40 zł. jest różnica .pozdrawiam tych co jeszcze płaco tym złodziejom .

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Alkochol to zdrowie,śmiech po połowie.fajna lista tych sklepów nie potrzeba mi ja juz odawna wiem gdzie mam co kupić.A i pozdrawiam miłego pana w kiosku na ul.Reymonta co sprzedaje papierosy na sztuki nie musze kupywac całej ramy.heh...

Na starym rynku powini coś zrobić np.fontane i bardziej zalesić to bo tam nie ma gdzie siedzieć .A na Strzelnicy zamiast drugiego badziewskiego skejta,to mogli zrobić nowo strzelnice.ogrodzić porobic punkty strzelcke,wierzyczki i magazyn z biurem ,przecierz niedaleko wojsko to by było dla wojska ,policji ,pełnoletnich i tych niepełnoletnich zeby sie nauczyli strzelac i by mogli nieraz tam szkolenia robić np.policyjne z psami.To jest pomysł a nie jakis pieprz***skejt co napewno nie przyjde bo bedzie sie tylko pijaki gromadzili i inne formy chuligańskie.To niech spółdzielnia pomyśli dla kogo to robi czy dla siebie czy dla nas ??bo ja niechce skejt parku !!

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Był ktoś z was na wyjeździe integracyjnym organizowanym przez WSA (agrobiznes) jest ses tam jechać ? W jakie miejsce się jedzie ???

Zbych

Dzisaj byłem w wydz komunikacji w ratuszu, nic nie załatwiłem, ale mniejsza o to. Kultura i profesionalizm pracowników tej komórki niestety pozostawia wiele do życzenia. Napiszcie co sadzicie o wydz. komunikacji? Jakie przykre doświadzczenia? itp

adamus niestety musze sie z Tobą nie zgodzić. Chyba że gdy piszesz o ułozeniu psa myśłisz o rzucaniu sie na innego na komende bo juz to widziałem.
Niedawno widziałem nastepującą sytuacje. Jeden dresik po kilku piwkach szedł ze swoim pikusiem zobaczył jakiegoś bezpańskiego psa i spuścił swojego żeby sie "pobawił". Zwierzak wył a dresik był bardzo z siebie i swego pupila zadowolny. Pomyślałem tylko co by był gdybym to ja stanoł mu na drodze , bo wątpie by pies sie zawachał.

Poducha na głowę i liczyć baranki

Mama z dwójką dzieci nie, młodzież wracająca z rozpoczęcia roku nie, jacyś panowie też nie przystanęli, ktoś kogoś częstował papierosem, innego widziałem jak szedł z otwartym piwem w ręku. Jakieś dziewczyny ok. 20 lat też szły obojętnie.

Przystanął sąsiad, który wracał z zakupami, przystanęła młoda pani, przystanąłem i ja. Nikt więcej.

1 września godzina 12:00. Wycie syren. Szacunek...

Tak karać ale niepełnoletniego jak ukarać ? znaczy jak bym sie postarał to by go ukarali !

edy

addict nieświadomość nie jest chamstwem jest raczej niewiedzą i brakiem zainteresowania danymi sprawami

vectra ma lepszego neta teraz ja np:mam pakiet sredni no i z 128 kbp\s a teraz mam 196 kbp\s :) a wiec vectra to dobra rzecz hehe!WIEC ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA Z VECTRANETU!!

Jak nie Lotnisko To Niech USA Postawi Baze wojskowo Na Narwi I w Czerwonym Borze.By była baza i rózne inne i byśmy sie nie bali ataków na Łomze i co Pasi ?? napiszcie do Prezydenta a lbo do Busha i bedzie spoko i zaraz przyślo arsenał broni i dupereli.

A MI NIE WAŻNE CZY TO BEDZIE W GAZECIE>BO JUŻ MIAŁEM SWOJE TEKSTY W GAZECIE !!!MI CHODZI ZEBY ZROBIC SHOW.I ŻEBY SIE DOWIEDZIAŁ PREZYDENT MIASTA CO MI SIE NIE PODOBA W NASZEJ DZIURZE BO NIC SIE NIE DZIEJE !!!

Starczy ten stadion co jest , tylko go trzeba zmodernizować i trochę rozbudować. O II lidze zapomnijcie , bo na to nie będzie kasy. Na ostatnim meczu było tylko ~ 700 osób.

Prawda, że się trochę "rozpolitykowałem" :-).., ale mimo wszystkich trudności twierdzę, że nudzą się sami z sobą tylko ludzie prymitywni. Im trzeba wszystko zorganizować, podać do rączki i jeszcze zawieść na miejsce rozrywki. Nasze państwo faktycznie nie oferuje w tym względzie zbyt wiele, ale można jeszcze iść do kina, można czytać książki(to całkiem dobra rozrywka i jest biblioteka|), można słuchać muzyki, albo tańczyć... można pisać wiersze i czytać je kolegom.. można grać w piłkę na placu, można .....
Ale jak się chce szpanować jazdą Porsche'm jak na tych głupich filmach gdzie młodzież robija się samochodami, ale nie widać u nich książek, no to faktycznie: "człowiek się nudzi i nie ma co robić...:-)

A może chciałbyś zamienić ze mną kilka słów "na żywo"?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Dla mnie ok. Oprocz tego moze Judo jeszcze. Dyscyplina i olimpijska i ciekawa. Moze kreci sie bez celu drugi NAstula po ulicach bez celu.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org