Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HGW i jej ludzie zarobili fortunę |
i ja tak myślę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HGW i jej ludzie zarobili fortunę |
a w tym haładanie nieotynkowanym na giełczyńskiej nie mozna było zrobić muzeum ??? przecież tam raptem 10 osób emerytów mieszka !!!
|
|
Widzę że w tym mieście ciemnogród panuje przede wszystkim wśród przeciwników Kościoła. Zobacz najpierw z jakiego źródła pochodzą te pieniądze i jaki jest ich cel. Na projekty był organizowany konkurs, a że nasza Diecezja złożyła projekt i został on pozytywnie zaopiniowany to już nie wina Kościoła (na który tak najeżdżasz).
|
|
czy tylko diecezja złozyła projekt??? niesądze czemu tylko ich projekty w tak cudowny sposób wygrywają!! niema innych zabytków w regionie ,które przydało by sie wyremontować lub zagospodarowac je na cele turystyczne!! chyba by sie troche znalazło
|
|
cytuje...Ponad 8 mln zł otrzyma Diecezja Łomżyńska z funduszy unijnych na renowację zabytkowych obiektów kultury oraz rozbudowę Muzeum. DamianE03 wiesz co to według koscioła jest renowacja zabytkowych obiektów?? pomalowanie pałacu biskupa odnawianie seminarium malowanie kurii , tynk w domu ksiedza emeryta na giełczyńskiej ,a nie zdziwie sie jak pare nowych autek pojawii sie przed katedrą, juz oni wyremontuja zabytki SOBIE
|
|
to ustawmy sie, poznamy sie:)pomyslimy co taki klub robi i pobawimy sie takie cos:)jakies wyjazdy wspolne czy cos:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
Te kawalki na dobry kabareton sie nadaja....
|
|
siemka wszystkim mam dowas propozycje gra ktos z wwas w monstersgame jak tak mam dlawas klan wszystkich pszyjmujemy .-}http://monsters.wp.pl/index.php?ac=logout
|
|
Witam ja mam pytanie odnośnie katowic i testów s.fizycznych. Czy ktoś to przechodził i moze cosik skrobnąć,,,,ja mam testy we wrzesniu,,,i pytanie czy jesli nie przejde ich to i tak bede zdawała testy wiedzy i ms? jakoś chyba mi to uciekło i nie wiem czy mimo wszystko podchodzi sie do nich...co do fizycznych to siebie widze narazie cieniutko ale jade sie sprawdzic moze jesli beda do przejscia to nastepnym razem bede jechała :) jestem z dolnegośląska:) I witam wszystkich:)
|
|
Witam, moze ktos z Was zna jakas firme ktora by chciala aby stworzyc jej strone internetowa lub wizytowke w necie??
|
|
zgadzam sie założycielka posta tylko do zasilku rodzinnego potrzebny jest dochod za 2007 a do funduszu alimentacyjnego przychod za 2007 a to dwa inne pojecia ;) tez dzis tam stalam ale ja wyszlam o godzinie 14.50 do Delfina :nie czekacie do ostatniej chwili tylko co nie ktorzy nie moga moze?moze pracuja od 8 do 16 i co wtedy ? wez wyskocz na pare minut z biura jak tam kolejka dwugodzinna ;) nie oceniaj nikogo . tak niestety dziala nasz biurokracja .ja dzis caly dzien spedzilam na samych zaswidczeniach ale coz do kogo moge miec pretensje?;)
|
|
jak w temacie który waszym zdaniem jest najlepszy?
|
|
http://www.rowery-lomza.postuj.pl/ = proszę i można pisać i na tym forum się umawiać;)
|
|
u mnie jest tak że badanie pod kątem soczewek wyszło niższe niż pod kątem okularów, miałam problem z wyprodukowaniem soczewek i dali mi troszke inne i źle widze obraz jest zachwiany i wogóle tragedia nie jest no ale jeżeli chodzi o przeczytanie czegoś to nie jest zbyt fajnie
|
|
Czy ktoś wie coś więcej na temat zajęć w MDK na Wojska Polskiego??? A może jakiś link???
|
|
no niestety ta feyzjerka co mnie oszpeciła dalej pracuje w zakładzie w Kauflandzie tylko zmieniła fryzurę na jaśniejszą OSTRZEGAM!!!
|
|
http://www.mdk.4lomza.pl/ Pozdrawiam
|
|
portos do takich rzeczy przydaloby sie Tobie portfolio jezeli juz masz jakies projekty
|
|
30 minut na otka i mogie zapodac Ci pare ałszywych proilów jest proil - fajna laska i ma znajomą jedną na real, a 150 virtual i wida trochę, że fotki photoshop żal.pl
|
|
wszystkie sa do d..y :D w lomzy kazdy chodzi wolno..... nie polecam
|
|
hmm zespol nazywa sie Web Style Studio o szczegoly prosze pytac pod numerem to nuemr do glownego projektanta stron
|
|
czyli nie ma juz okresonej ilosci pkt by przechodzic dalej test fizyczny??
|
|
mam jakas baze pytan z testu psychologicznego,ale to sa zdania twierdzace..ktos wie o co chodzi??
|
|
Trzeba poczekać (pewnie długo), aż w Łomży dostępna będzie nowa oferta Play. Abonament 45 zł, prędkość do 1Mb/s, limit 5GB, a dla obecnych abonentów 10 GB, po przekroczeniu którego prędkość spada do 32kb/s. Do tego modem za 1 zł i umowa na rok. Niestety, jak na razie dostępne tylko w największych miastach w Polsce.
|
|
Dziękuje za odpowiedź:) mam jeszcze jedno pytanie czy istnieje mozliwość przygotowania sie do testu już na miejscu,,,,chodzi mi o rozgrzewke,,,nie jestem z katowic wiec przyjezdzając tam musze wiedziec czy ma szanse przygotowac sie do testu bo wydaje mi sie ze bez ozgrzania mięsni to moge jedynie sobie polezec obok manekina:) mam problem z obejzeniem filmiku i ciekawi mnie jak kobiety robią pomki, czy o są klasyczne czy na ugietych kolanach czy jeszcze inaczej,,,,moze ktoś wie ? Pozdrawiam gorąco:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |