Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działacze łomżyńskiej lewicy uczcili 1 maja. |
Szczegoly pod numerem 604059051 Cena zalezy od ilosci podstron i zaawansowania strony Zalezy czy strona firmy czy sama wizytowka. Takze Szczegoly pod ww numerem telefonu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działacze łomżyńskiej lewicy uczcili 1 maja. |
proponuje złożenie podania na Kosmetologię na Poznańskiej
|
|
ja nie odczuwam soczewek wogole tylko z tym widzeniem jest kiepsko a moze zle mi dobrala te soczewki
|
|
zna moze ktos jakas stronke by pocwiczyc sobie oko??chodzi mi o figury:))
|
|
Pierwsza część filmiku czyli ta rano bardzo fajnie zrobiona, ta wieczorem takie bezjajeczne :p Jakim programem działałeś?
|
|
To macie szczeście z miłymi paniami ze żłobka, osiem lat temu zdyszana wpadałam do żłobka na Spółdzielczej o godzinie 15:15 a panie wychowawczynie wręczały mi moje dziecko kompletnie ubrane, spocone i wskazując zegarek oznajmiały: "jest pani ostatnia, prosze na przyszłość przychodzić wczesniej po dziecko...". No mam nadzieję, że tam zaszły zmiany...
|
|
Wpłata dokonana 19 08 2008 w punkcie pocztowym na długiej miała trafić na moje konto w Kredyt Banku na ul Dwornej. Zaksięgowano 25 08 2008. Bez komentarza.
|
|
następna BEZPŁATNA reklama
|
|
nie, chce oryginal
|
|
nula78 nie kuś się tanimi cenami. Ja kupiłem ostatnio LCD w mediaexpert - wcale nie jest tam tanio ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |