Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paluszek i główka..... |
Witam, czy ktoś wie kiedy odbywa się wspomniana giełda? Może ktoś tam jeździ? Jakie wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paluszek i główka..... |
hej nie wiecie może czy badanie wzroku tzn. te parametry do szkieł korekcyjnych do okularów mogą być zastosowane do soczewek? Robiłam ostatnio badanie komputerowo do soczewek i wyszło mi mniej niż mam i teraz słabo widze w tych soczewkach.
|
|
spoleczenstwo fotka.pl....... wypalic jak hitler zydow Takos
|
|
Jak nie zdasz fizycznych to mozesz podejsc do nich jesczez raz po miesiacu i wtedy dalej nie przechodzisz,kazdy etap musi byc zaliczony zeby przejsc dalej.Test z wiedzy jest najpierw, po nim w tym samym dniu jest TSF.Test z wiedzy przechodzą wszyscy z tą ilością punktów jakie zdobędą.Jak ja zdawałam to na ok.35 dziewczym poległo 10 ale podobno miesiąc wczesniej było gorzej..zalezy na kogo sie trafi,osobiscie dla mnie te testy sprawności fizycznej są dziecinnie łatwe.Powodzenia!
|
|
Dzieki
|
|
haha xD macie jakieś kompleksy ? albo sami jesteście niedowartościowani ?
|
|
może to był policyjny polonez
|
|
Czy moze wiecie kto w Lomzy zajmuje sie regeneracja studni,albo jak to zrobic samemu, z gory dziekuje. Przepraszam za brak Polskich zankow, ale korzystam z angielskiego Winodowsa i takowych nie posiadam. von chrupka
|
|
No właśnie "setki kościołów" to może za dużo jednak? Gdyby ich było np 10 razy mniej to kazdy dostałby 10 razy więcej. Przeinwestowane to chyba ;-)
|
|
do komory!
|
|
Wypłukać dno i wypompować całą wodę - potrzebna bardzo wydajna pompa. Po wypompowaniu wody wymienić górną warswtę piasku znajdującą się w studni (wybrać, Odpompować).
|
|
do marcin135: ja osobiście byłbym zainteresowany obiema formami jazdy na rowerze jakie wymieniłeś, nie wiem jak pozostali. DiDi
|
|
Podłączam się pod temat. Zajmuję się tworzeniem aplikacji sieciowych (w tym stron internetowych). Więcej szczegółów pod e-mail grayhat@o2.pl Pozdrawiam
|
|
ale ze co..pirata chcesz? Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I tu właśnie widać jaka jest mentalność ludzi. Nie rozumiecie tego ze ŁKS to właśnie jest historia, dla wielu ludzi to całe życie, zniszczenie tego byłoby najgorszym wyjściem w Łomży zawsze ŁKS BYŁ, JEST i BĘDZIE! Są osoby które nie pozwolą zniszczyć tej tradycji
|
|
Kolega mrtomi niech się walnie w głowę porządnie. Jak masz wizję to zapraszamy do ŁKS-u właśnie i tam ją przedstaw,a jeżeli chcesz robić nowy "twór" to se go rób,powodzenia,ale w Łomży pamiętaj,że był,będzie i jest ŁKS! Takos
|
|
jakie pompki? z tego co widzialam na filmie sa pacholki, przewroty, manekin, plotki, pilki, brzuszki skrzynie i bieg...czy too jest aktualny film?
|
|
Polecam Panasonica z optyką Leicy , np. DMC-FZ8 , można go już kupić ok. 100 zł drożej , ale to zakup na lata. Nie będziesz żałował.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |