czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel

naucz się dzieciaku ortografii...ale będzie zaraz rok szkolny... i paskiem po dupie dostaniesz... lub linijką !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel

http://www.prawo.ngo.pl/strona/1156.html

Re: PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel

kopytko..))

nula78 ja nie mam problemu żadnego. To raczej nie ze stroną tylko z twoją przeglądarką może?

normalnie tragedia !!!!

eh...

Zbuntowana matka...

8mln na cala diecezje kretynie nie na kosciol w Lomzy. Diecezja Lomzynska siega az do Wyszkowa. Jest to obszar wiekszy od bylego wojewodztwa lomzynskiego. Samych zabytkowych kosciolow sa setki, cmentarzy i pomnikow jeszcze wiecej.Jak podzielisz sobie po ilosci kosciolow zabytkowych to wyjdzie marne 10-20 tys na kosciol. Za tyle to ja sobie mieszkania nawet nie wyremontuje.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

up :)

cos sie moze rozkreci

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Czytałem gdzieś na forum to było napisane że w niedzielę http://belgia.at/index.php?showtopic=343 "rzuć okiem" na to forum, a nawet możesz popytać ludzi to na pewno Ci pomogą. Mam nasdzieję że pomogłem-pozdrawiam:)

czy ktoś mi powie jak to jest z osobami, które ubiegają się do służby w policji a mają zatrudnienie na czas stały z okresem wypowiedzenia 3 miesięcznym. tak na prawde ciężko jest zaliczyć te wszystkie testy a nie chciałabym rezygnować z pracy nie mając pewności.

Giełda odbywa sie tam w niedziele od 7 lub 8 rano . bilet kosztuje 2.50euro chyba ze sie podniesli. ale i w sobote mozna tez sie przejechac "gratis"
tylko gdzies tak dopiero w godzinach 9 - 10. niektorzy zajmuja juz miejsca w soboty i wtedy tez mozesz se poogladac. a tak wogole to niema czego tam jechac. gielda w antwerpi byla 2 lata temu dobra. teraz sie nie dokupisz. strasznie duzo polakow. chodza grupami po 5 minimum. jak usatniesz w bramie i bedziesz chial wyprzedzic tych co na placu (czyli zechcesz kupic z drogi)) to cie ochrona psami poszczuje , glowe sposcisz i pojdziesz spokojnie na plac spowrotem. jest to w Antwerpi na drodze A12. Tak jak juz wspomnialem teraz to tylko garaze ratuja zeby cos kupic bo zamiast jechac na gielde to lepiej dluzej pospac...

pozdro

a kto umarł ten nie żyje

Ja miałam badanie zarówno pod kątem soczewek, jak i normalne i w obu przypadkach wielkość wady była taka sama, więc nie sądzę, aby była jakaś różnica. Badanie komputerowe w kierunku soczewek różni się tym, że okulista ustala rozstaw źrenic i inne parametry potrzebne do doboru soczewek. Jeśli Twoje soczewki wydają się za słabe, to powinnaś powtórzyć badanie, a najlepiej wcześniej powiedzieć o problemie okuliście.

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

To chyba ja miałam bardzo dużo szczęścia. Okulistka ostrzegała mnie, że przez jakiś czas mogę czuć się niekomfortowo, bo oko musi się przyzwyczaić do ciała obcego, ale o trudnościach z czytaniem nie wspominała. Na szczęście nie miałam z tym problemów, a oczy przyzwyczaiły się do szkieł kontaktowych po kilku godzinach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org