Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel |
naucz się dzieciaku ortografii...ale będzie zaraz rok szkolny... i paskiem po dupie dostaniesz... lub linijką !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel |
http://www.prawo.ngo.pl/strona/1156.html
|
|
Re: PO straszy Polaków koalicją SLD-PiS. Eksperci i członkowie PO uważają, że to cel |
kopytko..))
|
|
nula78 ja nie mam problemu żadnego. To raczej nie ze stroną tylko z twoją przeglądarką może?
|
|
normalnie tragedia !!!! eh...
|
|
Zbuntowana matka...
|
|
8mln na cala diecezje kretynie nie na kosciol w Lomzy. Diecezja Lomzynska siega az do Wyszkowa. Jest to obszar wiekszy od bylego wojewodztwa lomzynskiego. Samych zabytkowych kosciolow sa setki, cmentarzy i pomnikow jeszcze wiecej.Jak podzielisz sobie po ilosci kosciolow zabytkowych to wyjdzie marne 10-20 tys na kosciol. Za tyle to ja sobie mieszkania nawet nie wyremontuje. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
up :)
|
|
cos sie moze rozkreci nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czytałem gdzieś na forum to było napisane że w niedzielę http://belgia.at/index.php?showtopic=343 "rzuć okiem" na to forum, a nawet możesz popytać ludzi to na pewno Ci pomogą. Mam nasdzieję że pomogłem-pozdrawiam:)
|
|
czy ktoś mi powie jak to jest z osobami, które ubiegają się do służby w policji a mają zatrudnienie na czas stały z okresem wypowiedzenia 3 miesięcznym. tak na prawde ciężko jest zaliczyć te wszystkie testy a nie chciałabym rezygnować z pracy nie mając pewności.
|
|
Giełda odbywa sie tam w niedziele od 7 lub 8 rano . bilet kosztuje 2.50euro chyba ze sie podniesli. ale i w sobote mozna tez sie przejechac "gratis" tylko gdzies tak dopiero w godzinach 9 - 10. niektorzy zajmuja juz miejsca w soboty i wtedy tez mozesz se poogladac. a tak wogole to niema czego tam jechac. gielda w antwerpi byla 2 lata temu dobra. teraz sie nie dokupisz. strasznie duzo polakow. chodza grupami po 5 minimum. jak usatniesz w bramie i bedziesz chial wyprzedzic tych co na placu (czyli zechcesz kupic z drogi)) to cie ochrona psami poszczuje , glowe sposcisz i pojdziesz spokojnie na plac spowrotem. jest to w Antwerpi na drodze A12. Tak jak juz wspomnialem teraz to tylko garaze ratuja zeby cos kupic bo zamiast jechac na gielde to lepiej dluzej pospac... pozdro a kto umarł ten nie żyje
|
|
Ja miałam badanie zarówno pod kątem soczewek, jak i normalne i w obu przypadkach wielkość wady była taka sama, więc nie sądzę, aby była jakaś różnica. Badanie komputerowe w kierunku soczewek różni się tym, że okulista ustala rozstaw źrenic i inne parametry potrzebne do doboru soczewek. Jeśli Twoje soczewki wydają się za słabe, to powinnaś powtórzyć badanie, a najlepiej wcześniej powiedzieć o problemie okuliście. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
To chyba ja miałam bardzo dużo szczęścia. Okulistka ostrzegała mnie, że przez jakiś czas mogę czuć się niekomfortowo, bo oko musi się przyzwyczaić do ciała obcego, ale o trudnościach z czytaniem nie wspominała. Na szczęście nie miałam z tym problemów, a oczy przyzwyczaiły się do szkieł kontaktowych po kilku godzinach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |