środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rwanie plakatow

szkoda szkoda.. bo ja już nawet stanik pożyczyłem od koleżanki... taki w rozmiarze D co by większy kamień weń się zmieścił... a tak... mówi się trudno może jeszcze okazja się nadaży żeby zrobić coś dla muzyki i świata...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rwanie plakatow

foto radary eh...? ja anie raz nie widziałem w Łomży żadnego foto radaru a jeżdze sporo z mojim wujkem, tirem po całej polsce i nie widziałem żadnego radaru tylko policje a jak złapio np. za szybkość albo wyprzedzanie na ciągłej to sie pogada i puszczo bez mandaciku eh....Pozdrawiam cało policje w Łomży i to co mnie złapała.i piszcie gdzie te radary stojo dzieki .

bagrmosen

czy słyszeliście o złotym ochroniarzu? dla tych którzy nie wiedzą o kogo chodzi to tłumacze: ten który szalikowcom na 1 meczu powiedział że będziemy siedzieć cicho i nawet jak jaga przyjedzie to nie da im dymić, co sie okazało po ostatnim meczu w Łomży... ww ochroniarz latał po stadionie i nie wiedział co sie dzieje. Po tym zdarzeniu mówił szalikowcom, że nikt nie wejdzie na stadion bez biletu, ale jeszcze sie przekona co potrafimy :D

Jeżeli chodzi o ten na Konstytucji to sie zgadzam jest do bani, nie powinni odwalać takiej prowizorki, poza tym ze śmietnik postawili na środku drogi, tamtędy teżczasem trudno przejechać zwłaszcza gdy dookoła stoi pełno smochodów....

Ale przecież to takie ZDROWE I NATURALNE :)
Dziękuję Ci Nazis i innym, którzy nie chcą być podtruwani w naszym pięknym, acz problematycznym miasteczku! :)
Pozdrawiam

:) mnie dziś wręcz rozśmieszył widok pana siedzącego na środku Farnej i kontemplującego...wystawę sklepową :) co ja bym dała żeby zamiast tych sklepów były małe kawiarenki, galerie...ech, mam nadzieję, że wątek nie zostanie skasowany z powodu tej wypowiedzi przez konsolidację kupców łomżyńskich :) to są przecież tylko marzenia...
a żeby tak...a żeby tak jeszcze wyłożyć tą kosteczką Stary Rynek (może wtedy mógłby rzeczywiście się tak nazywać :) i ulicę Długą...ale byłoby pięknie!!!Nawet jeśli troszkę krzywo... :)
Pozdrawiam tz

dlaczego ci ludzie sa tacy wredni byle kogos wkopac (Sklep) ... nigdy nie byles dzieciakiem i nie kupowales ? co cie to obchodzi
pewnie jak byles maly to ci nie sprzedawali i sie mscisz mysle ze jestes jakims panaroikiem

Koniec wakacji często zbiega się z końcem prac sezonowych. Dlatego mam pytanie czy nie uważacie, że prace sezonowe to wykorzystywanie ludzi? Płacenie 2 czy 3 zł za godzinę pracy przy zbieraniu truskawek, przebieraniu kurek (czy jak to się oficjamnie się nazywa "runa leśnego") czy czegoś tam innego nie jest wykorzystywaniem? Bo myślę, że za taki pracodawca płacąc 3 zł pracownikowi zarabia na nim ze 2 lub 3 razy tyle...? OK są ciężkie czasy i każda praca dobra, ale robienie z młodzieży (i nie tylko) "Białych Murzynów" (nie obrażając nikogo) to chyba lekka przesada...

na http://www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=5493 dowiemy sie co szykuje nasza tepsa. Brawo ograniczmy ilosc pobieranych danych do 100 MB bedziemy bardziej szczesliwi. Ciekawe ile jeszcze chu...ów dostanie tpsa za swoja otwartosc i szacunek dla klienta.

6310i idź się leczyć człowieku, w Tworkach napewno znajdą dla Ciebia jakieś miejsce.

Robson masz rację. Myślenie nie jest dobrą stroną ludzi ze spółdzielni, więc nie ma się czemu dziwić.

bigi2004

Skutki sprzedaży piwa i papierosów małolatom widać bardzo dokładnie chociażby na tym forum, w poziomie dyskusji. Chwała tym którzy potrafią jeszcze to zło dostrzec i podejmują próbę walki z tym. Nie można mówić takie czasy. Doba ma nadal 24 godz. i słońce wschodzi na wschodzie a nie na zachodzie. Wszystko jest w niezmienionym porządku, tylko społeczeństwo upada. Wydaje się że to nic wielkiego jak młokos wypije piwo i zapali ,,fajkę" - to początek. Dalej jest ,,bełt' i narkotyk niby miękki, a za moment płacz że padła nauka, policja poszukuje, rabunek, napad, gwałt, morderstwo -,, O JEJ A TO TAKI DOBRY DZIECIAK Z TAKIEJ DOBREJ RODZINY".
Dobry to on był dopuki ktoś ,,życzliwy" nie sprzedał mu piwa czy papierosów na sztuki. Nie wtedy gasić las kiedy ogień w koronach drzew, ale patrzeć czy ktoś niedopałka bezmyślnie nie rzucił.

Podczas burzy jest najlepsze powietrze - zjonizowane. Polecam :)

kaska

Zamontowany na tej ulicy progi zwalniające mają coś około 7 lat - wtedy o progach w Łomży dopiero się zaczynało mówić. Nie są rewelecyjne to fakt ale tak samo można mieć pretensje do FIAT'a, że zamiast odrazu produkować seicento bawił się w produkcję malucha. Technika idzie do przodu !!! Taki próg Robson o jakim napisałeś ( co to niby w Szwecji zdaje egzamin) jest położony na ul. Niemcewicza przed szkołą nr 10. Osobiście widzę niejednokrotnie jak przejeżdzają przezeń samochody z prędkością 60 km/h bez żadnego problemu i ujmy dla stanu technicznego wozu. Czy na tym ma polegać praca "leżącego policjanta"??? Panowie trochę pokory. Moim zdaniem szukacie dziury w całym. A zaraz MRS napisze, że Tiger jest pracownikiem ŁSM - może ma rację, może jej nie ma - jest godzina 6.33 i w tej chwili jestem mieszkańcem Osiedla takim samym jak Ty MrS i jak Robson, którego RÓWNIEŻ znam.

Tiger

ja tam nie mam pojęcia o tej szkole... może nawet pierwszy raz o niej słysze?? a to dlatego że jezyki obze omijam z daleka!!!!!!!!! pozdrawiam!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org