czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a tu jest cała nasza potęga

wiem gdzie paski na dupie , i za darmo, kolor czerwony

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a tu jest cała nasza potęga

http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=20&y=15&lang=0&ver=&ikonka=1

bardzo dobra strona :) oraz polecam www.pogodynka.pl

klub rowerowy? W Łomży nawet nie ma ścieżek rowerowych:) hmmm no klub może jest ale tych co te rowery nam kradną:P

hmmm mam propozycje:) jest dwoje chętnych a więc się skumajcie i sami załóżcie:)

Jest to bardzo dziwne zjawisko te posty o fryzjerach!Kazdy ma inny gust i podoba sie cos innego,wiec trzeba pojsc i samej sprawdzic czy bedzie pasowalo.

Jak do tej pory robiłem kilka dziar i najlepiej robi łysy no niestety nie jest z łomży tylko ostrołęka się kłania. Gościu spoko.

http://www.lysytattoo.pl/

sprawdź a nie pożałujesz

Jak w Photoshopie nie zrobi jak zrobi. Nie jest to trudne ani czasochłonne. Polecam Photoshopa.

do vipg1unit: A jakie stanowiska oferowali Ci? Czy tylko jako przedstawiciel? Czy są też jakieś wakaty w biurze? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Tez pozdrawiam

tak, a potem to anoreksja i inne dziwadła. Dziewczyny opanujcie się!!!!Kto by chciał chodzić z "wieszakiem"? Ja napewno nie. Każda z Was jest ładna i nieważne czy szczuplejsza czy pulchniejsza......

Po pierwsze palmtop to nie telefon :) kup smartfona na WM6 Asus lub HTC koszt okolo 1000 za asusa, a za 400 to se kup szarego mydla i se d*** umyj

logic zjedz moje sranie na sniadanie , twoja stara mowila mi ze lubisz rzrec gówno !!!!!! ty lamusiarski antylomza chodzilo mi o dziOre lamusie walony w dupsko przez czeczenów z hotelu na wesolej !!!!

pewnie loosac wali sie w dupke z tym logiciem je banym lamusem

JE.BIE W DUPE WASZE STARE DURNIE !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org