Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atak na Kaczyńskiego-codzienność Wirtualnej Polski |
Przejdź się do tv łomża na Starym Rynku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atak na Kaczyńskiego-codzienność Wirtualnej Polski |
Może coś jest organizowane w Centrum Katolickim przy ul. Przykoszarowej.
|
|
też nie polecam III LO. Może Ekonom? np. klasa językowa czy też biol-chemia..
|
|
20% z 10 zl to 2 ł,wiec za 10 obiadow zapłaci 8 zl za kazdy obiad czyli 80 zl,rozumiesz??
|
|
Helena: Żeby dobrze zdać maturę, to wszędzie trzeba się uczyć . ta jasne. matura na poziomie intelektualnym 14 latka. jak ktoś dorósł do tego poziomu wiedzy to nie będzie musiał się nigdzie uczyć. A zarobić te 30% można z palcem w siedzeniu. Dziesiątki klasówek sprawiało wiecej problemów niż ten egzamin ponoć dojrzałości
|
|
ooo patrze nie jestem sam z takim problemem, coprawda ja juz sie pozbyłem tej strasznego i okrutnego odczucia ale od czasu do czasu mnie dopada zwłaszcza po weckendzie..:) z wyrazami smutku łącze sie w bólu
|
|
oooo jaki BOT !!!
|
|
Zajęcia taneczne dla dzieci odbywają się także w studio tańca Maxdance, przy ul. Polowej 6. www.maxdance.pl
|
|
czy ktoś się może orientuję, czy w Łomży bądź okolicach działa lub powstaje jakiś klub rowerowy?
|
|
Zjazd 18, ludzie którzy tam chodzą nie pozwola mu się nudzić
|
|
Słownik kur**a mać do ręki.
|
|
anty4lomza sklej dziore wkoncu co??
|
|
do anita 87 tak rozumiem to co napisalas ,za co dzieki :) tylko jak sie procent wylicza,bo moge miec inne cyfry podane,np gdy obiad by kosztowal 12zl lub 15zl? czy nikt nie pamieta zadan z trawnikiem i mandatami??
|
|
szczerze nie polecam tej szkoly
|
|
no co wy susza jak stad do wiecznosci albo tak jak w/w plagi egipskie :D:D
|
|
Ale nie przy prawej krawędzi.. jedź jak jeździsz normalnie, środkiem swojego pasa. Za zbyt bliską jazdę do krawędzi oblewają. Przecież jesteś pełnoprawnym członkiem ruch drogowego to co masz jechać przy krawędzi jakbyś się bał innych.
|
|
Film został faktycznie wydany na płycie dvd przez Parafię Krzyża Świętego w Łomży, latem'2006 w nakładzie kilku tys. sztuk. Zatem nie powinno być problemu z jego zakupem. Zakładka "formularz zamówienia" na stronie www. nie działa, gdyż formalności niezbędne do uruchomienia sprzedaży przez internet, w szczególności przyjmowania należności w innych walutach niż PLN, okazały się zbyt "rozbudowane". Film raczej na 100% jest do kupienia w przykościelnym sklepiku Parafii Krzyża Św.
|
|
Dzięki bardzo za pomoc.kamila 23 dlaczego mówisz że nie nadaje się on jako telefon?
|
|
ja zgłaszam sie na ochotnika!!
|
|
W dniu dzisiejszym z powodzeniem zakończyłam długotrwały proces "składania" papierów na świadczenia na dzieci na rok następny. I tu chcialam uprzedzić wszystkich interesantów Wydziału Spraw Rodzinnych, że: 1. Komornik wystawia zaświadczenia "na pojutrze". 2. Urząd skarbowy na zaświadczeniu do alimentów nie zawsze umieszcza przychód (wystawiono mi nieprawidłowe zaświadczenie). 3. Od godziny 13:20 przez 60 minut oczekiwałam na przyjęcie ode mnie wniosków na ul Polnej. Na 3 przygotowane do obsługi klientów stanowiska - pracowało dwie urzędniczki, które przeprowadzały, jak mi się zdaje "strajk włoski". Czy można przez 20 minut przyjmować kilkustronnicowy wniosek? Ależ można! Matki z małymi dziećmi pokładającymi się z nudów i zmęczenia na podłodze zdają się być widocznie nieodłacznym wizerunkiem tegoż urzędu. Po interwencji kilkorga osób oczekujących w kolejce do urzędniczek dołaczyła pani, która w pierwszym momencie swojej pracy zażyczyła sobie >usodtępnienia korytarza dla przechodzących<. Jak zauważyła (słusznie) jedna z petentek - musiałaby sobie chyba dobudowac drugi korytarz, bo w tym pierwszym przebywaliśmy my w oczekiwaniu na obsługę. Po godzinie 16 miła pani urzędniczka oznakowała wnioski petentów autografem, by zapobiec sytuacji, kiedy ona i koleżanki będą zmuszone przyjąć wniosek po godzinie 15. Czyli: przyjęte zostaną tylko dokumenty z autografami - reszta, że powiem dosadnie: WON. Do Urzędu Miasta na ul Stary Rynek można zajechać dużo wygodniej. Piekny przeszklony budynek świeci pustymi korytarzami (za wyjątkiem grudnia i stycznia kiedy mieszkańcy miasta wymianiali dowody osobiste). Za to na ul. Polną dostaniesz się tylko autobusem nr 2 lub piechotą. I nie ma co spodziewać się standardu jaki "obowiązuje" na Staryn Rynku. Parę spostrzeżeń: brak krzeseł, brak podjazdu dla wózków inwalidzkich i dziecięcych, brak odpowiedniego podejścia do petenta, brak XERO dla petentów ! co w dzisiejszych czasach i przy rozbudowanej liście załaczników koniecznych do złożenia razem z wnioskiem, wydaje się być przesadą.... Jak wspomniałam - ja to juz mam za sobą. Innym rodzicom sugeruję wzięcie dnia wolnego w celu załatwienia formalności.
|
|
Korekta: miało być: "Po godzinie 14....."
|
|
fotka PL portal dla niedowartosciowanych dzieci
|
|
z reguły soczewki daje się nieco słabsze niz okulary... a z tym słabszym widzeniem to u mnie jest tak że oddalone obiekty widze dobrze .. gorzej jest z widzeniem bliskich obiektów... troszkę musze odczekac zanim oko złapie odpowiednia ostrosc
|
|
Ej kiedy przechodziłaś rekrutację?? :D bo poznałem taką jedną Anię jak biegałem z obiegówką :P może to Ty ;>
|
|
mrtomi z tego co napisałeś najbardziej podobało mi sie zdanie: "... albo alternatywny dugi klub w Łomży - sam moge go poprowadzic bo mam wizje i jestem pewien, ze bede robil to lepiej niz obecny ŁKS-u" Nie wiem czy chodzisz na mecze, bo ja czasami bywam i słyszę, że na trybunie poknikowcow co drugi jest takim samym wizjonerem ja Ty. Masz jeszcze jakieś inne fajne wizje, może olimpiadę zimowa w Łomży zorganizujesz albo tor wyścigowy F1. Pisze to w trosce o Ciebie, bo szkoda by było, aby zmarnował się Twój talent twórczy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wieś , jakie you can dance , za impreze płaci firma Echo Invetment. Ta sama która od 7 lat buduje galerie na zawadzkiej.
|
|
zna ktoś odpowiedź : Jaką liczbę wstawisz w miejsce znaku zapytania? 9 2 8 8 2 0 6 11 ? 1 5 5 A-2 B-3 C-6 D-7 Jaką liczbę wstawisz w miejsce znaku zapytania? 5 9 10 6 7 3 6 ? 3 8 8 13 A-3 B-5 C-7 D-8
|
|
Cześć znacie może wynik meczu Łks-Sandecja?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |