Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPRAWA KATYNIA |
w ostrolece gokart maja 9km ale sa o wiele ciezsze tak ze jazda jest taka sama jak tymi w lomzy.I ciezko sie nimi kieruje, po 10min rece bola
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPRAWA KATYNIA |
Treść jest ukryta
|
|
a co sądzicie o I ??
|
|
"Czy poziom nauczania stoi na dobrym poziomie" Myślę, że dla Ciebie za wysoki abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
nie mam ale to jest w tym bloku co multimedia na rogu dziewczyna wie co robi ja tam chodzę juz chyba ze 4 lata tylko pytaj o Panią Emilię
|
|
polecam Coleman COMF BED 2P - ok 180zł ale świetnie sie sprawdza
|
|
studia oficjalnie nie ma ale wystarczy zadzwonic pod num z szyldu lub ewentualnie zajsc do tego lokalu co jest fryzjer polaczony z solarium w takiej malej klitce nie pamietam nazwy i oni tam tez umowia,wiem bo ostatnio tam robilem ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to polej tej od ruskich...to jest palito rakietowe, wiec bedzie pasowalo i do modelu
|
|
Na allegro też możesz zamówić nietypowy wymiar . Wystarczy zadzwonić i porozmawiać. I na pewno będzie szybciej niż zamówić w Łomży.
|
|
jak płacą za zbiory jabłek (ile płacą i czy za kg lub jakoś inaczej??) i gdzie można iść zbierać. Proszę o kontakt.
|
|
Zgubiłem klucze na skate parku. Jeśli ktoś znalazł proszę o kontakt answer41@wp.pl
|
|
Witam! Mam pytanko, czy w Łomży organizuje ktoś zajęcia dodatkowe dla dzieci typu: plastyka, taniec, karate itp. Mam sześcioletnie dziecko, które jak jest zła pogoda nudzi się w domu:) Proszę o ewentualne namiary na jakiekolwiek zajęcia.
|
|
piniolus daj znac jak tam MS. Bo ja kciuka chce juz puscic :-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |