Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niepoprawni kibice |
Krew można oddać codziennie w Regionalnym Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa SPZOZ w Białymstoku - Oddział w Łomży, al. Piłsudskiego 11. W dniu oddania krwi przysługuje ustawowo dzień wolny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niepoprawni kibice |
A A A A A A ....
|
|
...szumiał w Chinach oczywiście! :)
|
|
Dzięki wszystkim byłem u tego pana w Marianowie naprawił stacyjkę i niewiele skasował
|
|
Ostatnio usłyszałem ,że tor na poznańskiej został zamknięty jest to plotka czy prawdziwa informacja,gdyż w następnym tygodniu chciałbym tam sobie pośmigac. ;P Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Już zamknęli
|
|
Tor został przeniesiony bodzajże na plac na przeciwko Gaspolu. Na poznańskiej na pewno jest zamknięty.
|
|
To idźci popracwać sobie do Purzeczko sp. z o.o. to zobaczycie jak oni wyzyskują ludzi.
|
|
"Jeszcze jeden brodzik w mieście." A jaki ty byś chciał basen? Może zaraz olimpijski? Tylko ciekawe kogo by było stać na jego utrzymanie i korzystanie z niego. Zobacz sobie ile kosztuję bilet na basen warszawianka w Warszawie, albo do gołębiewskiego w Mikołajkach. Ile osób w Łomży stać by było na chodzenie REGULARNE na takie baseny (a nie raz na pół roku od świeta)? "Moim zdaniem basen jest za płytki, 1,2 m do 1,8 m : " Przy 1,2 da się pływać bez problemu nie wiem w czym problem.
|
|
Jasne, a po co lepszy stadiona na tą II ligie . . . Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
a co to za różnica - Dantex ,TmtT czy Wiomar -- to łomzyńskie mini firmy
|
|
refresh
|
|
Miałeś cały tydzien to mogłes podjechać do celnego lub zadzwonić to by Ci wytłumaczyli wszystko. Widze ze masz dostęp do internetu to możesz poszukać na Google napewno znajdziesz.
|
|
Autor: lomzanin (---.cable.mindspring.com) Data: 23-08-08 19:23 KIEDY TEN STRASZNY SEN SIE SKONCZY ????????????????? gdzieś na pograniczu A i B klasy zapewne...
|
|
Nie no luz, dobrze że będzie, myślę że pojawi się ostra konkurencja między Łomża a Zambrowem, ponieważ dużo osób jeździ właśnie na basen do Zambrowa z Łomży : ) m.in Ja :)
|
|
Czuubek ty jesteś jakiś dziwny. To dobrze że w mieście powstaje nowy basaen. i moim zdaniem jest on w sam raz na łomże. Ale ludzie potrafia tylko narzekać i nigdy nie doceniają tego że ktoś chce coś dla was zrobić. A później bedziesz chodził na ten basen i mówił jaki on jest wspaniały. i niemów że tak nie będzie. Kto jest tego samego zdania co ja. niech pisze. POZDRO
|
|
W piszu jest przy sklepie PLUS ;) 10 zl 5 minet :P
|
|
w ostrolece, 16zlza 10 min ale jazda zajeboista !!!
|
|
AAAAAAA
|
|
Pierw to trzeba jajca mieć a z tego co wnioskuje po twoich postach to masz wydmuszki
|
|
DaroPL bo jestem czuubek, dlaczego mamy miec w Lomzy pol srodki? Pol basenu, pol stadionu, pol ulicy........ Czemu w Lomzy nie zrobi sie czegos naprawde ekstra, co by do miasta sciagalo ludzi (tak jak chociazby do Zambrowa). Tak cieszmy sie z tego co mamy, ale to jest zacofanie. Zrobmy cos takiego jak wesole miasteczko w Blackpool, grodzisko nad Narwia (watpie zeby powstalo, bo nie maja w tym interesu lokalni bissnes(CBS)mani), Disneyland....., cos jednego, a extra, a nie polbasen. Cos co by w Polsce bylo slychac. DaroPL - ty jestes dziwny. Bez ambicji.
|
|
może ktoś wie ile płaci sie w całościza gg w play..
|
|
masz racje Kokosz szkoda slów jakie pieknosci sa w Miastkowie mozna zliczyc na palcach u jednej reki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |