czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
raport mak.dla mnie dno.cociaz niejestem zwolennikem zadne parti w naszym kraju

jaki wynik meczu ??? niech ktos sie domysli i poda !!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: raport mak.dla mnie dno.cociaz niejestem zwolennikem zadne parti w naszym kraju

1-2
w
plecy

Re: raport mak.dla mnie dno.cociaz niejestem zwolennikem zadne parti w naszym kraju

1-2

Orliński dla ŁKSu

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

hehe jak zwykle przegralismy;/ norma;/

Śmignij na poznańską i sprawdź.

Moja siostra mnie o nim poinformowała. Straż pożarna się na boćka wypięła, mówią, że wiedzą, ale nie mieli zamiaru nic zrobić. TOnZ nie odbierało dzisiaj telefonu. Weterynarz mojej fauny twierdzi, że to zadanie władz samorządowych. Straż Miejska milczy, chyba w niedziele nie pracują. Urząd Miasta: "połączenie nie może być zrealizowane" (nic, tylko rachunków nie zapłacili i im telefony wyłaczyli). Telefon do lecznicy na Krótką (wspomniany weterynarz twierdził, że tamtejszy lekarz zajmuje się ptakami, cóż, faktycznie, z tego co pamiętam, kilkanaście lat temu miał sporą liczbę wypchanych okazów...): "ja jako lekarz nie będę łapał bociana, owszem, jeśli ktoś go złapie i przyniesie, to grzecznościowo mogę go przetrzymać kilka dni, ale to zadanie miasta".

Jak to w Łomży: nikt nic nie wie, nic się nie da, każdy zbywa. Na razie napisałem do Współczesnej, ale redaktorzy pewnie też zleją temat...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org