niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rządzący reżim PO zakłada uczniom teczki

obecnie nie oszukują, ale jedna kasjerka ciągle myliła się na moją niekorzyśc
ale teraz jest ok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rządzący reżim PO zakłada uczniom teczki

A nie możesz się przejść do Łomżyńskiego Word'u i zapytać ???

a co znowu kolejny super mlody kierowca zostal oblany przez egzaminatora???

zawsze sie cos dzieje na tej trasie musialo sie cos stac bo dawno jakiejs kraksy nie bylo

powiem ci tak ze ja takze spokojnie sie tam mieszcze nie wiem jakim cudem on najechał na to moim osobistym zdaniem to było niedostosowanie predkosci do warunków na drodze. a teraz co do drogi to nie jest to najlepsza jakosc drogi (chodzi mi o ciągłe górki i dołki na drodze) choc fakt dopiero ją robio i udosanalają ale dlaczego za miastkowem a dokłądnie za gałkówką jest stara droga, kawałek nowe taka smieszna górka potem znów stary asfalt i znów nowy w drogoszewie????

mozesz jesli tuner ma tv out (bedziesz ogladal ten kanal co na tunerze) czyli jak dasz na tv HBO i na karcie bedziesz mial HBO tuer polsatu dekoduje kanal na tylko 1 wyjscie nie ma mozliwosci dekodowania nagry3 dla kilku kanalow. jak kupisz karte satelitarna bedziesz mial tylko te darmowe chyba ze wezmiesz od kogos sharing za jakies ja wiem 15zl :D tylko ze wymagane sa do tego (lacze min 256mb/s i wiadomo katra sat) wtedy dajesz 2 konwenter do taleza i z glowy :D a jak nie chcesz placic za sharing to wlozysz w karte satelitarno karte polsatu wgrasz odpowiedni program i bedziesz ogladal na pc polsta za free :D w sumie i bez tego tez mozna wszystko masz na http://laki.dvhk.pl/

W niedzielę (24 sierpnia) okazję do zostania krwiodawca będą mieli mieszkańcy Kraski. Specjalny ambulans Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa zaparkuje w pobliżu kościoła pw. NMP Częstochowskiej. To tu odbędzie się parafialny festyn. Krew będzie można oddawać w godzinach 14.00 – 17.00

..... a w Łomży tylko do godziny 15, ostatecznie do 16, co za niesprawiedliwość!!! Jak mam z tego skorzystać skoro pracuję do 16-ej i nie mam możliwości zwolnienia sie, nikt o tym nie pomyślał???? Jestem oburzona, a tu w/w informacja do godziny 17-ej i to w niedziele!!!
Czy ktoś może przedłużyć tą godzinkę???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org