Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Zasługi papieża są duże, ale nie przesadzajmy" |
Nie musisz tej baterii formować. Jeżeli chcesz jak najdłużej utrzymać jej maksymalną pojemność, ładuj ją tylko po kompletnym rozładowaniu i jak ktoś wyżej napisał na wyłączonym telefonie. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Zasługi papieża są duże, ale nie przesadzajmy" |
a po co ci to??????????????
|
|
On bierze za wizyte około 100 zł drogo
|
|
To nie jest błacha sprawa, po prostu zwracam uwage na fakt, ze jak dojdzie do tragedii to ktos sie zajmie ta dziura!
|
|
Witam! Czy ktoś mógłby mi nakreślic odrobinę rynek mieszkaniowy w łomży??Czy mam szansę na zakup nowego mieszkania 70m2 i powyżej,czy są jacyś developerzy,czy buduje się mieszkania dwupoziomowe i jak długo trzeba czekac na nowe mieszkanie,czy też może można kupic od ręki?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Z tego co ja wiem, nie musisz jej formować. Bateria litowo-jonowa nie lubi być też często rozładowywana do samego końca (aż telefon padnie), bo skraca to jej żywotność. Chociaż tutaj jest wyjątek - raz na kilkadziesiąt cykli ładowania (doczytałem się, że około co 30 ładowań) warto baterię rozładować do końca, aby ją skalibrować (dzięki temu wskaźnik na wyświetlaczu o poziomie naładowania będzie adekwatny do rzeczywistego stanu). Lit nie lubi wilgoci ani też wysokiej temperatury, zawilgocenie lub upał negatywnie wpłynie na pojemność baterii.
|
|
A ja myślałem, że w Łomży jest jedna wielka dziura ;)
|
|
A
|
|
To se zmien na wiekszy.
|
|
hej alonso posłuchaj tobie najwyraźniej nie chodzi o usługi poczty i jak dostarczane są przesyłki tylko o cenę usługi jak ci się nie podoba to pakuj kopertę w kieszonkę kup se bilet za 1,45 i jedź do np Białego dostarczyć a za resztę wróć
|
|
lipna ulica
|
|
basia 24 i inni pracownicy wiomariu zyjecie w innym swiecie , zastraszeni i wyzyskiwani wasza praca nie jest slusznie oceniana, nie macie platnych nadgodzin i sobot. Jesli Wy sie nie postawicie to nadal bedziecie 100lat za murzynami.
|
|
Każdy może pomóc ŁKS-owi ! Nie musi na nikogo się oglądać ! Może przyprowadzić ze sobą kibica, który sam by nie przyszedł i zapłacić za niego bilet .:) Pewnie od udziału w meczach w grupach rodzinnych powstrzymuje łomzyniaków wulgarny język kibiców i tumany dymu papierosowego. Niestety :(
|
|
Skystar 2.8 A chyba najlepszy w cenie do 160zł, a co do polsatu cyfrowego to nie da się go rozkodować programami, z tego co słyszałem to tylko cyfra + , no ale pewności nie mam.
|
|
KIEDY TEN STRASZNY SEN SIE SKONCZY ?????????????????
|
|
Czubek ma rację. Jest zasada: "nie stać mnie na tani garnitur". I dlatego jeżeli wydajemy pieniadze to powinniśmy sie zastanowić i wydać raz a dobrze. A dla tych wszystkich co piszą :" wybudują nam", to powiem, ze "oni" łaski nie robią . Za to biora pieniadze co miesiąc i ze swoich prywatnych to tez tego nie budują. A jak nie bedzie na utrzymanie pełnowymiarowej pływalni to diety i pensje niech sobie obnizą. Nie potrafią ściągnąć inwestorów, ani stworzyć warunków do rozwoju biznesu to i na takie pensje nie zasługują . Mniejsze miejscowości od Łomzy maja pływalnie i jakoś sobie radzą( i nie tylko pływalnie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |