Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
apel do posła Kołakowskiego |
W dniu wczorajszym wieczorem na osiedlu południe zagubiono pendrive w kolorze białym.Nagroda! Znalazcę proszę o kontakt: ripper774@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: apel do posła Kołakowskiego |
ja w lidlu nie byłem ani razu, mam w d***e też niemiecki szajs, to starsza wersja LIDER PRICE wole iśc do KAUFLANDU lub do Stokrotki, tam prędzej jest co wybrac
|
|
Sorry nie chce nikogo obrażać, ale trzeba być totalnym idiotą aby już przy samym płaceniu nie zauwazyć że kupująć zgrzewkę wody cena wychodzi taka jakby jedna butelka kosztowała z 10zł. więc po co sprawdzać ten paragon jeśli już przy płaceniu nie zauważyliśmy że coś jest nie tak. Poza tym wtedy to rzeczywiście nie jest żadne oszustwo bo po raz kolejny napisze trzeba być totalnym idiotą aby dać się w ten sposób oszukać. No chyba, że w łomży bardzo jest duzo takich ludzi i sklep by to wykorzystywał wtedy dopiero można by to nazwać oszustwem.
|
|
chętnie kupię zelikse 15 jak jeszcze aktualne.
|
|
zasilacz jest ten sam i tu i tam. moj mąż poprostu zmienil wtyczke na polska. gwarancje mozna kupic dodatkowo nakraje europejskie. toshiby nie polecam, bo w nich sa problemy ze sterownikami. mialam do czynienie z kilkoma toshibami i zawsze byl problem ze sterami przy zmianie systemu na jezyk polski. z innymi markami nie mialam nigdy tego typu trudnosci.
|
|
Gdzie ty telebim W Kauflandzie widziałeś ? :) kazz
|
|
tiaaa dane 50tys osob: NIP, PESEL, mail, adres, dochody itp hihih
|