Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma Obywatelska sprowadziła do Polski najlepszych speców od marketingu pol |
Też uważam, że Łomża- Jedwabne. Wąska, z ledwością można się minąć i niebezpiecznie niskie pobocza w stosunku do asfaltu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma Obywatelska sprowadziła do Polski najlepszych speców od marketingu pol |
zależy do jakiego psychologa chcesz iść i z jakim problemem. Czy dotyczy to dziecka czy dorosłego, czy chcesz iść na psychoterapie a może chodzi o uzależnienia, oraz czy chcesz się tylko do Łomży ograniczać czy moga być specjaliści z innych miast.
|
|
Re: Platforma Obywatelska sprowadziła do Polski najlepszych speców od marketingu pol |
nie wiecie może gdzie znajdę dobrego elektromechanika?pilnie potrzebuję bo zepsuł mi się samochód, z góry dzięki za informacje.
|
|
Auto Gaz na stacjach w Łomży jest dobrej jakości ale jak sprawa sie ma z ilością wlewanego gazu do naszych zbiorników ???? Czy faktycznie otrzymujemy tyle gazu za ile zapłaciliśmy (pokazały liczydła na dystrybutorach) ?????
|
|
w takim razie tam się udam.dziękuję za szybką odpowiedź.
|
|
takczysiak : 1) Przykazanie, które podałeś, jest pierwszym przykazaniem. No i zapomniałeś dorzucić werset trzeci : "Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie !" Nigdy nie słyszałem, by święty był czczony jak Bóg. A co do kultu Maryi : " Bo wejrzał na uniżenie Służebnicy swojej. Oto bowiem błogosławić mnie będą odtąd wszystkie pokolenia, gdyż wielkie rzeczy uczynił mi Wszechmocny. Święte jest Jego imię." (Łk 1,48-49) 2) A jak to pielgrzymi są manipulowani ? "Dawać kasę, bo inaczej do piekła traficie !" ? Czasy płatnych odpustów skończyły się 500 lat temu. 3) Co do pierwotnego zagadnienia : Bóg próbował wyeliminować smutki, kłopoty, tragedie, ale człowiek przez zło zwiedziony złamał zakaz Boga, przez co zniweczył starania boże. I od tamtej pory istnieje śmierć, czy to naturalna, czy przez wypadki losowe, czy przez zabójstwa. Równie dobrze mogliby wracać z (lub jechać do) innych miejsc.
|
|
Takie rzeczy to na policję, a nie na forum 4lomza. Czy to próba szantażu, czy rozpaczliwego zwrócenia na siebie uwagi?
|
|
A może jest to kolejne wcielenie paplika...
|
|
na wzgs-sie wchodzi wiecej gazu niz pojemnosc butli he nigdy tam nie tankowalem i zapewne nie bede. jedyne gdzie tankuje to pryma i bp i żadnych problemow.
|
|
Ju-Jitsu to nie capoeira jeśli o to ci chodziło. Unomat , możesz podać więcej info? Albo gg? Jak coś to możesz wysłać na maila mistrzu93@gmail.com
|
|
zapisz się na szachy. może uda ci się pobić gońca pod wieżą na oczach króla
|
|
ma? ciekawe ile płacą. a są tam przecież stacje komercyjne za które się słono płaci. póki co IST to sieć złodziei w którym kwitnie piractwo. Są IPki stałe, można sprawdzić kto ile GB udostępnia, zawartość i pozostaje tylko zapukać do drzwi z wezwaniem. Mam nadzieję że w najbliższym czasie skończy się ten proceder i co po niektórzy gigowi chojracy będą mięli za swoje.
|
|
wes mi wyliz torbe psi wymaZie !!!! gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedzil to bym sie pierwszy do twojej starej dorwal i bytlbym twoim ojcem, a tak szybszy ybyl :... do siaska jaka porazka z twego ryja o mamma mia !!!!!!!!!!!11
|
|
szukajka sie kłania
|
|
Sznowni Rodzice !! Kupujcie zabwki dla swoich pociech - ZABAWKI - a nie zwierzęta, które gdy stają się uciążliwe - wyrzucacie jak rzecz!! Coraz częściej w lasach spotyka się takie "zabawki" . Dziś - w okolicach lasu w poówie drogi z Jeziorka na Motykę - błąkają sie dwaj Bracia Mniejsi. Jeden to szczenię - mix labradora - wychudzone tak - że zamiast żoładka ma przświt - słania się na łapach i skomli, biega za samochodami- drugi - to piękny wilczur ba - w obrozy - całkiem ładnej - musi z "dobrego domu" . Nie są to psy z wioski - które zerwały się z łańcucha!! Czy któś jest w stanie im pomóc??? Przewieźć np do schroniska?? Kto ma autko i serce???
|
|
Dekalog nadany, ponoć bezpośrednio od boga, nie może być "prawem" podrzędnym od "nauk" Ewangelisty. Boski zakaz czczenia obrazów jest od dawna łamany przez religię Rzymską, szczególnie w Polsce poprzez kult Maryjny. Upraszanie łaski poprzez ofiary w postaci datków, ozdób, skarbonek itd.. to prosta kontynuajcja kupowania odpustów. Jeżeli bóg nie był w stanie przeszkodzić człowiekowi w zniweczeniu swoich "starań", to do bani z takim "Wszechmogącym" jeżeli On nie jest wszechwładny. Patrząc na to boskie dzieło - świat, w którym jest tyle okrucieństw, jedno życie istnieje kosztem innego, można wysnuć wniosek, że stwórca jest niesamowitym sadystą, który patrząc na Ziemię czerpie przyjemność z obserwacji tragedii, okrutnego zabijania i cierpienia. Czuje on pewnie satysfakcję, że człowiek, którego stworzył na swój obraz i podobieństwo, jest najgorszą istotą na Ziemi. Nie bądżcie naiwni w wierze.
|
|
poszukać się pisze... Dzięki za konkrety,a jak już wchodzicie w ten temat, to napiszcie coś, co mnie interesuje, a nie jak zwykle swoje internetowi gamonie :)) A po 2, jak już były takie tematy,to były dawniej,a mnie interesuje coś na czasie, bo jak nie wiecie, konkurencja robi swoje i każdy stara się ulepszać swój biznes. No ale mimo wszystko dzięki, a Wam życze takich samych odpowiedzi jak o coś spytacie w nowym temacie, -jakie udzieliliście mi! Pozdrowionka.
|
|
Niewykluczone.... :)
|
|
ist nadaje? lohohoh
|
|
pool zabiera sie zwykle do niemieckich marek i to tez nie najnowszych - jesli juz o to Ci chodzi
|
|
NISSAN Primera P11 GT.:D Primerki rządzą!!!:D
|
|
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5490797 tak mniej wiecej wygląda
|
|
Orange Free, 1.2mbps (nie Łomża :)), 60zł :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |