Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inflacja galopuje. Ekonomiści zaskoczeni |
Zenit ja Ci proponuje wypieprzyć gaz po prostu. Też mam Nissana tylko że Primere 2.0 GT w benzynie mój kumpel ma taką samą na gazie i jest bez porównania zrywność, prędkość, awaryjność a cena benzyny już spada więc wypieprz gaz. STOP LPG!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inflacja galopuje. Ekonomiści zaskoczeni |
pocałujta w dupe wójta.Umówcie się na jakieś spotkanie i wtedy wyjaśnijcie sobie wszelkiego rodzaju kwestie.
|
|
Zadzwoń do IST i poproś pracownika o poinstruowanie. Naprowadzi Ciebie krok po kroku. Powodzenia
|
|
RUDA7.Jak od wczoraj nic groźnego się nie stało to przeżyjesz. Nie martw się. A lekarz pewnie miał rację.
|
|
Wiem że w Łomży istnieje capoeira!:D
|
|
Mnie najbardziej denwrwuje ze w 3 lidze bilety zadarmo w 2 lidze 5zł teraz znowy 3 liga i 10 zł oczywiscie ceny dlamnie:D ale i tak będe chodził na mecze
|
|
Autochton. Ktoś kto tytuuje się katolikiem, zna swoją wiarę, wie na czym polega jej tajemnica. Może nie do końca znać Pismo Święte, bo za mało się do tego moim zdaniem przykłada wagi. Inne wyznania, o których wspomniałeś Biblię znają, bo kilka razy w tygodniu MUSZĄ uczestniczyć w spotkaniach, na których Ją na swój sposób interpretują.
|
|
każdy z osobna poleca innego ginekologa, trudno wybrać...
|
|
sluchaj pool o ile bysmy mu pomogli i razem zrobili to dzisiaj by nie bylo by roweru bysmy parkowali wszyscy.Ciekaw jestem jak ty bys zrobil to dla wszystkich czy dla siebie?
|
|
Bobrze napisałes Szuja. Ten art. też zwalił mnie z nóg. A co by było, gdyby autor tego tekstu wyjechał do Tokyo lub Las Vegas. Usiadłby na środku jezdni i płakał z przerażenia he,he,he.
|
|
Kochani sami jesteście sobie winni zgłaszacie się do lekarza po dobie od zdarzenia i do wszystkich świętych macie pretensje.Porady Tobie udzielono i miej żal do siebie ,że tak późno się zgłosiłaś będąc świadoma zagrożenia .
|
|
mialm ten sam problem rowniez jestem alergiczka na ukaszenia i z jakies 4 dni temu bylam na pogotowiu okolo 22 i mowie "pani doktor" ze jestem uczulona na ukaszenia i ze ukasila mnie osa na brzuchu spuchalm niesamowicie ropa leciala i mowie ze mialam lekkie drgawki ze musialam brac tabletki przeciwbolowe ale one nic nie daly a ona na to mi tak " co drgawki? chyba dreszcze" ludzie to paranoja wiem czym roznia sie drgawki od dreszczy a na grype chora nie jestem wyszlam i trzasnelam drzwiami
|
|
wejdż na ich stronę tam masz zakładki i wszystko jest opisane krok po kroku jak to zrobić
|
|
Właśnie szacunek i lojalność a trzaskanie drzwiami to kultura przez duże k .A drgawki i dreszcze to dwie różne sprawy
|
|
teraz to Łomża to miasto xD mamy telebimy <yes yes yes>
|
|
nie wiem czemu ktos dał temat tego typu na tym forum ja sam staram sie wierzyc nie zawsze mi sie to udaje. co do tej pielgrzymki nie wiem czemu to sie wydazyło mysle ze Bóg istnieje ale zapomniał o tych ludziach którzy zgineli w drodze do Niego a moze chciał pokazac ze to nie tam powinno sie Go szukac i pomógł im sie ze sobą spotkac na prawde troche to ironiczne nieprawdaż. pozostaje jeszcze kwestia bałwochwalstwa kultu świętych który moim zdaniem nie powinien istniec a ludzie go kultywują wierzą w jakies zabobony i zdaza sie ze są za to karani. kwestia wiary i istnienia Boga zawsze bedzie kwestią sporów ale po co sie o to kłócic niech kazdy wiezy w co chce i nie pisze takich pierdół na forum mam takie zdanie niezależnie od tego czy jestem katolikiem czy ateistą
|
|
Co się stało w sklepie Natalka na Śniadeckiego ? Jakaś starz pożarna była i policja.
|
|
nie wiem czy ip sprawdzają ale jesli nie to mozna zrobic tak ze sciąga się przeglądarke OPERA otwiera się strone z tym zdjęciem w oddzielnej karcie i klika prawym przyciskiem myszy i ustawia odświeżaj co np 15 sekund w ciągu godziny masz 240 wejsc (ale chyba tu to nie działa działa na pewno na stronie o przedłuzaniu wakacji :P )
|
|
tylko temu redaktorowi z gazetki współczesnej nie pokazujcie, bo chłopina pomieszania zmysłów dostanie i mu rozum du.pą wyjdzie
|
|
Witam. Sorki, że ja nie odpowiem, ale nie wiem. Nie chcę zakładać kolejnego posta dlatego spytam tutaj - gdzie kupić żółte worki na śmieci (takie jak zabierają plastiki z MPGKiM) bo niestety nazbierało mi się PETów a oni już od dawna mi nie podrzucają tych worków. Pozdrawiam
|
|
powinni przed telebimem wstawic plexe ;D i bylo by po problemie ;p ledy by sie nie potlukly ;p
|
|
takich tematow juz bylo od ciula, wystarczy poczukac..
|
|
Ale wy hjesteście wredni takich to powinni tempić
|
|
www.autokalkulator.pl
|