Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto za to płaci |
z tego co widać na plakatach to koncert został przeniesiony z 24 na 27 a nie odwołany.. Ja i tak bym nie poszedł.. chyba żeby sie "napić" i posmiac to tak...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto za to płaci |
Brawo, jedyna rozsadna decyzja
|
|
czego spodziewaliscie sie po emerytowanym profesorze PB? Ze zatrudni kadre pochodzaca z Lomzy (jezeli taka jest, bo tego nie wiem?
|
|
to dziś czy jutro ten koncert ?
|
|
Z tego co się orientuję ta najpierw koncert został przesunięty a następnie odwołany. Moim zdaniem odwołany został ze względu na brak uzasadnienia ekonomicznego dla przyjazdu gwiazdy :)
|
|
No jak mogłoby mnie nie byc :) W tym roku jak i w wczesniejszym bede rekordzista w tej szkole ale teraz jako uczen z najwyzsza srednia :) Pozdrawiam
|
|
Wszyscy się nabijają z niego a może on faktycznie będzie dobrym uczniem. Będzie miał same piątki i szóstki i wzorowe zachownie ogólnie będize super uczniem. Nie wolno się smiać.
|
|
f-a-z-o-w-i-c-z ale ja sie wcale nie smieje!!! Luca już różne rekordy pobijał. hehehe
|
|
Różne rekordy ? a w czym on rekord pobił ?
|
|
chyba " General Italy " tak z włoskiego ... hehe
|
|
zalozy te swoje kowbojskie buciki hehehe i tam kazda mu ulegnie heheh ale zauwazyles ze jak byl to na w-f'ie zawsze csiczyl ??? heheheh
|
|
ej nie zmieniaj tematu co ma w-f do rwania panienek ?
|
|
aaaa jesli chodzi o odpowiedz na pytanie... ja tam ide na 9:15 naraziee
|
|
Nie zaczynajo ale czasem zaczynają...
|
|
NO I SPOKO!!!KAZDY MA CZASEM OCHOTE NA ALKOCHOL!!!NIECH TE SKLEPY DALEJ SPRZEDAJO ALKOHOL MAŁOLATOM!ICH WYBÓR!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |