czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Eksperyment odejścia

Do przerwy niestety przegrywamy 2:0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Eksperyment odejścia

www.ifp.pl ---->Kursy i szkolenia ----> temat: służba zastępcza

Będzie dobrze!

Wszystko rozbija się o kasę. Mało, albo wcale nie dostają zapłaty to nie chcą grać. Nie nawołuj na stadion bo to śmieszne. Przychodzi tylko trochę starych pikników. Nikogo w Łomży nie interersuje piłka.

Witam, znacie może kogoś kto poszukuje współlokatorki?

No proste ,farba będzie ja moge nawet malować wymalujemy przystanki za biało-czerwono i wlepy łksu sie ponakleja jakieś symbole itd. JESTEM ZA!!!

Jarek

ceny za reklamę mają dobre i najlepsza lokalizacja w mieście hehe

Jarek

ale strasznie pada deszcz,szok

Witam ja poszukuje ale tak zeby byly dwie osoby bo mam wolny pokoj w mieszkaniu na dwie osoby moze masz jaka kolezanke albo kolege ktory idzie do olsztyna. Jak bys byla zainteresowana to pisz moje gg 2794146

Całą Łomżę zalało :) Na przeciwko dworca to woda pod kolana podchodziła jak jechałem... Co to sie teraz wyprawia...ech

ciekawe co w nowogrodzie

Znów sie nie udało,ale trudno.Z każdym następnym meczem powinno być lepiej. To wszystko jest konsekwencją bałaganu organizacyjnego tuż przed rozpoczęciem rozgrywek.Prawdziwy kibic jest z klubem zawsze.Ch... z wynikami ŁKS jesteśmy z wami...

Parafrazując dzieło Słowackiego (mam nadzieję, że się Wieszczu w grobie nie przewróci :)):

Smutno mi Boże!
Gdy się spać położę
patrzę, a tu łóżka brzegiem
biegną dwie pluskwy
zwartym szeregiem...
A gdy pomyślę,
że jedna z nich
ugryźć mnie może,
smutno mi Boże!

Jarek

Albo odwiedzić dawno niewidziane forum 4lomza i posikać się ze śmiechu...:))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Panowie , troche realizmu !!!piszecie o problemach przed liga ??? te problemy dalej sa !!! a w lidze nie mozna wziasc dziekanki tylko trzeba grac ,,, wiec nie jedzmy po tych co byli lub ktorzy sa tylko zastanowmy sie jak te problemy rozwiazac i nie dopuscic do ponownych bledow w przyszlosci !!!!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

Łomża <-> Wizna. Masakra... Dużo wypadków śmiertelnych.

Jarek

a w nowogrodzie impreze przerwalo na 30 min ,zabralo prad woda sie lala wszedzie a ze studzienek sie fontanny zrobily takze pogoda zepsula impreze ale ogolnie bylo spoko :)

Jarek

wbrew pozorom nie chodzi o "ż"enadę ;-)

Słyszałem, ale nie wiem. Pewnie jakiś burżuj strzelał na swoje urodziny :P, a może z Nowogrodu? :)

WITAJ WSZYSTKICH POSIADACZY LEGO CZY KTOS MA INSTRUKCJE SKLADANIA ZAMKU Z SERJI;LEGO CASTLE 7094 tj.ZAMEK KROLA:JEZELI KTOS MI MOZE POMOC TO PROSZE O KONTAK NA GG:1379692z gory dziekuje
.

Z wesela LOLKU!!

U mnie na osiedlu na budowie Dźwig się przekręcił 60stopni od tego wiatru he xD no to porządnie wiało myślałem że połamie drzewa i go wywróci .

tak nie czytając wcześniejszych postów też podam jakąś liczbę : )))

178

co za głuupoty ...
MAAARNA prowokacja

Jarek

jak wy sobie wyobrażacie odkryty basen... miejsce do opalania.... kazdy by sie wylegiwywał.. kobiety w bikini? a w około bloki... to jakoś sie gryzie wg mnie

Cz piękny Donek też do nas przyjedzie? Za Zambrowem w miejscowości Chmiele widziałem przed chwilą kupę chałup bez dachów !

masz już ten numer?

Jarek

Dziękuję MasaViV. Życze wszystkim powodzenia na testach.

Daniel,ale w tym roku jest ostatni pobór do OPP bo od przyszłego roku wchodzi wojsko zawodowe.Rekrutacja trwa długo.boje sie ze mozesz nie zdązyć...
Poza tym pierw idz do WKU i zapytaj czy komendant wyrazi zgode!!!! To ważne.
Pozdro

To jeszcze tylko wody termalne nam potrzebne, może na mszę dać to się znajdą, bo póki co jakoś ich nie znaleźli w okolicach Łomży

No ja laseczki w bikini przy takim basenie jestem w stanie sobie wyobrazić.

Do Zenit: gdybys moze napisał cos wiecej o swym aucie ,niz tylko pojemnosc i rodzaj ,to móglbym ci pomóc.....
niektóre kobiety tak maja ze jak gadasz przez telefon pytasz sie co sie stało ona nawija pól godziny ,ze to nie działa to zepsute itd itp i na pytanie a co to za auto odpowiadaja no jak to co za auto- zielona omega

po waszych(tu zwracam sie ogólnie do szanownego gremium) postach wnosze ,ze mechanika i elektryka jest dla was tak samo odległa galaktyką ,jak znajomosc waszych wypasionych furek

.... a moze to sie zepsuło ,a moze to kubus niechcacy zepsul ,a moze to senatorska chcacy naprawiła ,a moze pojedzisz do elektryka to sie naprawi ,a ja to to samo miałem tez mi gasł,a wujek to tez tak kaszlał a potem siostra zaczeła tylko wujek zmarł ,a siostra wyzdrowiała ,ale chyba to samo mieli bo oboje tak jakos dziwnie oddychali .......i tak mozna bez konca

a moze wystarczy sie zapytac jakie to auto dokładnie i poprostu pogooglowac chociaz, zanim sie bedzie takie bzdety pisało .....czy to mała róznica dla was panowie czy to auto na gazniku ,na wtrysku ,czy to 90KM,czy tez 102 KM,o systemie gazowym tez kolega raczyc nie wspomniał sekwencja ,czy zwykła podcisnieniowa jak w gazniku

Pozdrawiam wszystkich gazowników, ciezka maja robote patrzac na wasze problemy (chyba zaden serwis sprzedajacy nowe auta by tego nie wytrzymał ,co dom to znawca )

Zycze wam,zeby wszystkim mozna było spalanie okreslac do tysiecznych po przecinku,bo nie po to sie zakłada gaz zeby taniej jezdzic ,tylko po to zeby załozyc notes i wpatrywac sie czy przypadkiem po za teoretyczna norme nie wypadniemy,zawsze wtedy mozna komus zycie uprzykrzyc ,bo przeciez do salonu nie pojedziemu ze nam bezyny litr wiecej wciał ,bo nas za wariata wezma ...nieprawdaz???

a co do gazu to polecam forum

http://www.automotoserwis.pl/

jesli madrze zapytasz ,madrze ci odpowiedza i nie tylko w temacie gazu ,jedno ze starszych forum ,....no chyba ze tu dostaniesz odpowiedz na pytanie

sorki za ironie ,ale meczace sie robia posty ,które nic nie wnosza ,a tylko szkodza ...jesli nie danym zakładom ,to juz napewno samym włascicielom uszkodzonych (zepsutych)aut

a przy okazji jesli ktokolwiek z was jest w stanie wyjasnic w jaki sposób gaz niszczy silnik to z checia pociagne ten temat dalej ...tylko wpisy ze mój kolega to miał ,albo widział jak komus.......sa z góry skazane na olanie

Pozdrawiam i zycze bezawaryjnosci na wszystkim,na czym tam jezdzicie ,łacznie z opałem :)

nie no raj dla zboczeńców potencjalnie mieszkających w blokach na konstytucji i śniadeckiego wokoło strzelnicy ;]

Fedor jeśli jeszcze nie znalazłeś tego numeru to ja mogę ci pomóc, mam numer kom.604466396 (mam nadzieje że aktualny)

Fajerwerki byly z wesela Jacka Karwowskiego syna Karwowskich z kraski co maja piekarnie.

Dzięki wielkie za pomoc

Sory za oftop ale mam do GrubyŁKS jedno pytanie 11112150? Poznajesz? :D hehe

co niezwykłego jest w tej fotce

o czym Ty mówisz

" sam facet go sobie zrobił jak robił to nie było nikogo by mu pomóc, a do parkowania wszyscy"

Parking jest dla wszystkich . Mieli mu pomagać i co dałby im kluczyk do kłódki ???? Jak kupisz sobie auto to zrozumiesz o czym mowa. Zajeżdżasz na parking a tu same rowery ...... bo sąsiedzi sobie porezerwowali, a że wakacje to są na w czasach ale by nikt im nie zajął ich miejsc więc stoją rowerki. Karać takich idiotów i tyle.

Jeśli cię swędzi to weź maść hydrokortizonową i jakieś wapno a jeśli tylko masz obrzęk to rób okłady z altacetu. Na przyszłość jak cię znów ukąsi to natychmiast przyłóż cebulę. Efekt murowany !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org