niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stowarzyszenie SOLIDARNI 2010... Godne poparcia ich żądania...

Kilka osób mówi mi,że to wina komputera,że jemu "odwala". Myślicie,że to możliwe ? Bo "zatkanego przewodu od LPG" raczej nie podejrzewam :PP

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stowarzyszenie SOLIDARNI 2010... Godne poparcia ich żądania...

hmm zobacz parownik - kiedys bylem zmuszony wymienic w osobowce i jest juz 5 lat ok:) drogi macku1990 sadzac po wieku malo jezdzisz albo masz dobre auto. ja mam dwa auta z podstawowa instalacja gazowa -zadnych sekwencji i po tankowaniu na statoil lub WP robie 1 malo kilometrow a po 2 samochod mi gasnie:(:( tankuje albo na shellu albo w piatnicy za motelem na okrytej zla slawa stacji i nie mam takich problemow:) pozdrawiam

dogerka, ty jestes milosniczka psow, czy ta xywka od czegos innego? ;)

rudy błazen z druhem

Tą maszynke kupiłem w Lidlu za jakes 160 zl http://www.allegro.pl/search.php?string=czyszczenie+par%C4%85&description=1&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0&from_showcat=1&country=1

Moze miec prawo jazdy przeciez rocznik 1990 to 18 lat juz nie umiesz liczyc ?

MASA IV badania na obecność HIV i HBS zrobiłem w szpitalu na Piłsudskiego

re:vaniajesttania

"jestescie beznadziejni:)
twoje teorie sa do dupy:)
macie jakies urojenia ; |. ponawiam pytanie
wasze wypowiedzi siegaja dna:):

bek00 napisał

Od ochrony: jak chcesz nas poznac to przyjdz dzis do yamy i po krzyku a nie draz tematu i nie w ku....aj ludzi pacanku.

Skoro ludzie na tym forum są beznadziejni ich teorie są do dupy, mają jakieś urojenia i ich wypowiedzi sięgają dna to co Ty tu robisz.
Faktycznie zadałeś łopatologicznie proste pytanie, ale żaden inteligentny człowiek Tobie na nie konkretnie nie będzie odpowiadał. Dlaczego? To jest prostsze od Twojego pytania. Po pierwsze wiesz jak trafić do yam caffe więc idź i zapytaj się odpowiednich ludzi czyli samych ochroniarzy i przekonasz się czy mają ochotę podawać Ci jakiekolwiek dane. Po drugie kto Ci tu człowieku będzie podawał czyjekolwiek dane i bynajmniej nie jest to spowodowane "strachem". Po trzecie: Gdzie są Twoje dane, bo ja się jakoś nie mogę doszukać. Poza tym myślę, że potrafisz czytać ze zrozumieniem, a więc czytaj j/w (bek00).
Pozdrawiam wszystkich beznadziejnych z paranoidalnymi urojeniami :)

ja polecam Bartka Klepackiego z Pro Design

To trzeba zrobiś odwet w Białymstoku :P Wypromować ŁKS na białostockich przystankach itp

Dzisiaj chciałbym poruszyć temat, który mnie drażni od jakiegoś czasu. Każdy może zdążył zauważyć "co" pojawiło sie na blokach, transformatorach i przystankach. Chodzi mi o tagi jagielloni (literka J z koroną na górze). Trzeba coś z tym zrobić. Nie może tak być że kibice jagi bezczelnie dewastują teren ŁKSu. Władze też powinny coś zrobić. Drużyna powinna promowac miasto, dlatego tez miasto powinno robić coś dla drużyny. Żółto czerwone przystanki przyciągają chamów z białegostoku. przystanki powinny być biało czerwone. Trzeba zakończyc wybryki śledzi bo aż żal ściska za pewne miejsce jak w Łomży widzi sie znaczki jagielloni

Po pierwsze Jagiellonii. To, że się nienawidzimy nie oznacza, że nie możemy się szanować. Po drugie nie ma co rozpaczać gdyż była to jednorazowa akcja tzn. kilka osób z ekipy samochodowej Jagiellonii wracającej z wyjazdu z Gdyni postanowiła "upiekszyć" w nocy nasze miasto. Napisami na murach z pewnością zajęły się bądź zajmą "odpowiednie osoby" a napisami na przystankach zajmie się odpowiednia "sekcja czerwoniakowa ze Spokojnej". A co do przystanków biało-czerwonych to nie przesadzaj koleżko gdyż napewno by to nie odwiodło tej ekipy malująco-greźdającej od swego czynu.

Najśmieszniejsze jest jednak to w jaki sposób kibice BKS-u ozdobili "witacza" przy stadionie. Pełno vlepek - nie szkoda wam kasy na coś co i tak było niedługo po fakcie zdarte, panowie z {J} ? No tak ale 1500 punktów w lidze hools piechotą przecież nie chodzi hehe.

Mam nadzieję Freeway, że wyjaśniłem Tobie pewne sprawy tym postem.

Przepraszam wszystkich za ten i inne tematy. Ich autorem jest moja 15-letnia młodsza siostra, która zaraz dostanie ode mnie lanie.

Pozdrawiam PTYSIU_80

PS. ode mnie czy odemnie ???

Ptysiu, "ode mnie" jest poprawnie. :)

łał,ale sensacja TELEBIM jest w Łomży,doznałam szoku

ale czy to wiadomość z pierwszej ręki... nie sądzę bo już około miesiąca jak nie więcej tam wisi

Jesli chodzi o J w Łomży to zawsze tak będzie,że Śledziom po drodze zajechać i wrzucić parę jotek na mieście. A co do Łks to polecam odwiedzić właśnie Białystok i podpatrzeć jak tam robią chłopaki niezłe wrzuty Jagiellonii :) dla porównania napisy Łks Łomża nabazgrane na hali sportowej przy gimnazjum nr 8 to kpina!! jak już coś robicie to róbcie to dobrze a nie bazgrzecie jak dzieciaki z podstawówki- bo to wygląda bardzo źle;/;/;/ idzie paru gówniarzy ze sprayem napiszą Łks Łomża i już kozaki jacy to oni fani;/ niestety takim sposobem prawdziwi kibice na tym cierpią ,bo ludzie postrzegają Łks jako młodych ludzi-co nie mając nic innego do roboty bazgrają po murach. pozdrawiam

tra tatatata nie chce mi sie tego gowna czytac:) pozdrawiam i zycze milego dnia:)

Riposta

znowu bezpłatna reklama

Nie wiem , dlaczego tak jest. "Śledzie"..... Zauważyłem , że nie tylko w sporcie. Jestem fanem "Floty" , ale odkąd mieszkam w Łomży , ważne jest dla mnie , jak radzi sobie ŁKS . Kibicuję itd. . Ale widzę ,że ktoś z Łomży wyprowadziłby się do .... , to już Flota byłaby do dupy itd.Przecież masa ludzi z Łomży wyprowadziła się do Biełegostoku .I tak samo poniewierają Jagiellonię?

Taaa. Reklama dźwignią handlu hehe.

Wie ktoś z czego składa się test psychologiczny do programu KADET????

Pius XII w konstytucji apostolskiej Munificentissimus Deus wydanej 1 listopada 1950 ogłosił dogmat o Wniebowzięciu Najświętszej Maryi Panny, encykliką Ad coeli reginam z 11 października 1954 wprowadził zaś Święto Królowej Świata. Dogmatem papieskim wierzymy we wniebowstąpienie , a zarazem czcimy grób Maryi. Jaka jest właściwie prawda?

Ja, jako stary piknik będę na pewno 23 sierpnia na meczu. Z ŁKS-em jak z małżeństwem: na dobre i na złe, w dobrej i złej doli aż do końca. I ajk zawsze dzieci zabiorę. Niech też uczą się wierności.

Skrętek nawet dobrego wychowania nie ma. Jak byłam u niego recepte rzucił jak dla psa kość. Był niemiły. Okropny. Nigdy więcej!!!

Wie ktoś może od której zaczyna się dziś ta impreaza RMF MAX-a na muszli i co tam będzie się działo?

Początek imprezy o godzinie 13
http://www.rmfmaxxx.pl/konwoj.html
Najciekawiej się chyba zapowiada symulator WRC i Formuły 1 oraz skoki na bungee:)

rudy błazen z druhem

w jednym poście pieprzą że format C to idiotyczny sposób, inni że lepsza jest reinstalacja. a powiedzcie mi czym to się różni?
podczas instalacji i tak jest automatycznie formatowany dysk(C)
Inna sprawa to jak dla mnie określenie Format C to taki synonim reinstalacji systemu.

justa na ks janusza będzie dalej istnieć

Miałem podobny problem.
Na początku Marianowa po lewej stronie w pierwszym bloku jest starszy Pan który zajmuje się stacyjkami. U mnie trwało to 10 minut. Polecam.

kastulka akurat ta droga jest w dobrej jakosci studzienki wystaja bo bedzie kladziona nastepna warstwa asfaltu jak bys nie wiedziala cala droga do miastkowa jest w remoncie wiec nie wiem jak kierowaca tego malenstwa mogl wjechac na sudzienke jak nawet tiry sie mieszcza w szerokosci drogi i nie zaczepiaja.

ja ci moge naprawic nie ma problemu, w servisie pracowalem i znam sie na tym :D

D'angelo kochałem do momentu, kiedy zaczęli używać jakiegoś taniego sera, który walił mi goudą :P Da Grasso jest najlepsze w Łomży jeśli chodzi i menu- mają rozbudowane po maxie... Co do smaku pizzy to jest ok, ale tylko ok. Moim zdaniem żadna rewelacja, a no i w Da Grasso podoba mi się wystrój :P

Doszły do mnie informacje, że w Łomży organizowane są giełdy staroci. Podobno na fortach. Niestety nic nie mogę znaleźć w internecie. Proszę o jakieś info.

W okresie letnim w każdą trzecią niedzielę także. Uważać trzeba bo można nabyć starocie na którego materiał jeszcze przed rokiem szumiał w lesie swymi konarami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org