czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas rozliczyć doradców

Jak jest dobra instalacja (sekwencja lub bezpośredni wtrys) którą zaloży fachowiec to wszystko bedzie ok. Twoi koledzy z plonezów i golfów moga opowiadac o swoich problemach z instalacja, wiadomo jak cos ma swoje lata to sie psuje. Ludzie zakladaja gaz z oszczedniści zeby jezdzić taniej zeby wiecej kasy zostalo w domu nie dla każdego samochód jest po to zeby na niego dmuchać i chuchac.
GrubyŁKS, gans czym jezdzicie, z jakim silnikiem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas rozliczyć doradców

Dobry kolega wraz ze swoją małżonką zdecydowali się na poród w prywatnej klinice, ale w Białymstoku. Z tego, co wiem, to koszt był około 1000zł, ale opieka w zamian za to była na najwyższym poziomie. Może tam spróbuj? Nie słyszałem zbyt wielu pochlebnych opinii o łomżyńskich lekarzach.

Jak masz samochod,a zakladam ze masz skoro chcesz go polerowac. Choc pewien nie jestem czy jest on sprawny, bo gdyby jezdzil to bys podjechał do jakiegos lakiernika sie zapytał.

Uczciwie ocenili pracę gospodarzy miasta. Obecnie żeby Łomż alepiej sioe rozwijała pan prezydent kasuje ŁKS.

Bezczelność wójta Zaremby osiągnięła prawie apogeum, bo pewnie stać go
jeszcze na nie jeden nieprzewidywalny numer.Upominając się od radnych podwyżki przekroczył wszelkie granice przyzwitości. W sytuacji gdy ostatnio zawalił tyle spraw np. utajnienie przed radnymi umowy na dzierżawę dworca od PKP, dla niewiadomych celów, czy spowodowanie z jego winy unieważnienia przez Sąd Okręgowy wyborów uzupełniających ,ma czelność sięgać po pieniądze z budżetu dla zaspokojenia potrzeb własnago tyłka. A co jest z pracownikami, dlaczego nie otrzymują podwyżek jak w innych urzędach tylko wybiórczo daje się nagrodo-łapówki za poddaństwo i lojalność. Gdzie jest Sekretarz Gminy, który powinien zajmować się sprawami pracowników, a nie przypadkowy wójt z wyboru nie mający pojęcie o współpracy czy kierowaniem grupą fachowców. Kpina goni kpinę, autorzy ustawy samorządowej pewnie w najczarniejszych snach nie przewidywali takich przypadków. Dyletant i laik A.Zaremba posiada natomiast genialną umiejętność i w sposób perfidny celowo powoduje konflikty wśród pracowników i całej społeczności gminnej
Totalne kpiny z nas podatników, całej Rady i pracowników urzędu.

Treść jest ukryta

Z czystym sumieniem polecam zespół SUMMER z białegostoku, grają świetnie, wprowadzają miła atmosferę i nutkę dobrego humoru w przyjęcie, dodają swoje rekwizyty do zabaw nie tylko oczepinowych "wiedzą na czym polega ich praca" Jeśli miałabym wybierać jeszcze raz zespół na wesele to tylko ich.

Może moderator by nad tym pomyslał.
Bo ja juz tu widze kilka powtarzających sie które bym do tej listy zakwalifikował.

Treść jest ukryta

JEST z Giełczyna a nie byl....
a co z nim? przejdz sie do szpitala i zobacz na wlasne oczy

a z kim mam przyjemnosc
?:P

Ludzie ale wy jesteście ograniczeni, ktoś sie was grzecznie pyta, a wy chociaż nie macie nic mądrego do powiedzenia to musicie dorzucić swoje marne piec groszy porostu żenada, a jeśli chodzi o depilacje laserowa to z tego co mi wiadomo to takie zabiegi nie są w Łomży wykonywane a wiec dla złośliwych to raczej nie jest reklama:p

a co przeszakadzaj ci te tematy wadza ci ??

Gdy wjeżdża się do Łomży od strony stadionu, czuć straszny smród. Z tego co mi się wydaje pojawił się tego lata. Czyżby to z oczyszczalni??????? Nie da się czegoś z tym zrobić?????? Nie chce żeby łomża kojarzyła mi się z Ostrołęką, pod wzgledem "zapachu" wrrr.

po takich "pomysłach" już mu sie pewnie odechciało tego wieczoru ;]]

I po co Ci ta Twoja prowokacja. Myślisz że słowo takiego małego człowieczka jak Ty odwróci więrzących od Boga? Nie wiem jaki był cel zakładania tego tematu ale zapewniam że nic nie wskurałeś no może oprócz wkurwie.nia niektórych ludzi...

von chrupka

Najtrudniejsze? Zdecydowanie skrzynie i przewroty "przód-tył-przód" - na tym straciłam najwięcej czasu.

Wystarczy , że wiara wpływa pozytywnie na psychikę wierzących , daje im uspokojenie i zadowolenie , a to jest b. dużo. Niewierzącym zadowolenie dają ataki na ludzi różnych wyznań.

http://www.moja-ostroleka.pl/love-Lukasz-zagrobelny-zesol-ostrolece-szczegolowy,1218187785,2.html

takczysiak pełne poparcie. Myślę podobnie jak TY. Byłem 2 razy w Częstochowie i jeszcze Bóg mi nic darmo nie dał.

rudy błazen z druhem

Popieram gtw-tomek. Nigdzie nie jest napisane, ani nikt nie obiecywał, że jak się Boga o coś prosi, to natychmiast się to dostanie. Ktoś kto tak uważa, jest albo głupi, albo naiwny do granic wytrzymałości.
Bóg nie jest niczyją niańką. Od Niego otrzymaliśmy wielki dar - Wolną Wolę- i SAMI kierujemy swoim życiem. To bardzo wygodne zwalać wszystkie nasze niepowodzenia na Boga. Nie sądzicie????
Trzeba przede wszystkim oddzielić wiarę od Kościoła. Kościół jako instytucja - świętą nie jest. Wszyscy o tym wiemy, ale nie przeszkadza to gorąco wierzyć w Boga, w jego miłosierdzie. Tajemnica wiary polega na tym, że nie widzimy Boga, nie słyszymy Go, długo nie dostajemy nic w zamian, ale wierzymy w Niego. Wierzymy w Boga, a nie w księży.
To, że zdarzają się nieszczęścia, to niekoniecznie wina Boga lub jego braku. A gdyby nawet, to ma to jakiś określony, ważny cel.Większy, niż nam się może wydawać.
Jest jeszcze ktoś taki jak szatan, któremu bardziej zależy na tym, aby jakaś pielgrzymka nie dojechała do celu. Ale o tym zapominamy.
Na pielgrzymki, no cóż, zapisuje się kto chce. Nie każdy idzie po to, aby się modlić i umocnić swoją wiarę. Nic na to nikt nie poradzi, ale nie należy uogólniać. To są jednostki. Większość to wspaniali ludzie.
Takczysiak błyśnij intelektem i zacznij inny ciekawy temat.

SN4P - Tobie też chyba brakuje zdrowego rozsądku. Sorry za mocne słowa, ale ludzie, przez chwilę POMYŚLCIE.
Na jakim etapie rozwoju byłaby ludzkość, gdyby kochany, dobrotliwy, litościwy Bóg podawał nam wszystko gotowe na tacy. Pstrykniemy palcami, albo zmówimy paciorek i proszę.....Bóg daje wszystkim zdrowie i 100 lat życia. Nie musimy wymyślać leków i sposobów na ulgę w cierpieniu, bo przecież Bóg nam pomoże, łaski nie robi.
Następny paciorek ...i mamy mnóstwo jedzenia, o które nie trzeba się starać. Nie trzeba starać się o plony, o zasiewy itp. , nie trzeba starać się o nowe odmiany roślin. O biologii, chemii, fizyce, genetyce nawet byśmy nie słyszeli, bo...........kochany Bóg wszystko by nam zapewnił. Za jeden paciorek mielibyśmy wszystko.
To co piszesz, to naiwność, brak wiedzy, wygodnictwo i brak odpowiedzialności za własne życie.
Gdyby nasi przodkowie tak myśleli bylibyśmy kochany w EPOCE KAMIENIA ŁUPANEGO. Zastanów się nad tym i trochę spokorniej.

to gaz który rozwiał wiatr znad kaukazu

tak, trzeba mieć poniżej 18 rż. jak masz mniej jak 15 rż jedno piwo gratis. pozostali muszą wejść z pisemną zgodą dzieci

Człowiek wyszeptał:
- Boże, przemów do mnie !
I oto słowik zaśpiewał.

Ale człowiek tego nie usłyszał, więc krzyknął:
- Boże, przemów do mnie !
I oto błyskawica przeszyła niebo...

Ale człowiek tego nie dostrzegł, rzekł:
- Boże, pozwól mi się zobaczyć.
I oto gwiazda zamigotała jaśniej:
Ale człowiek jej nie zauważył, więc zawołał:
- Boże, uczyń cud !

I oto urodziło się dziecko.
Ale człowiek tego nie spostrzegł. Płacząc w rozpaczy, powiedział:
- Dotknij mnie, Boże, niech wiem, że jesteś tu.
Bóg schylił się więc i dotknął człowieka.
Ale człowiek strzepnął motyla ze swego ramienia i poszedł dalej

http://lhttp://www.obecnoscboga.1k.pl/
moja wiara jest chwiejna ale wysylam ten znany cytat dla wszystkich anty ccale nasze zycie składaa sie z takich drobnostek

jaki masz budżet na tą stronę i na kiedy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org