Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomnik światła |
Autor: nadi5 (---.pwsip.edu.pl) Gorąca prośba do wszystkich, którzy nadal wypisują głupoty na temat nietrzeźwości kierowcy: PRZESTAńCIE JUż!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znaliście tego człowieka, nie macie pojęcia co się tam tak naprawdę stało i co było bezpośrednią przyczyną wypadku. i dlatego go nie oceniamy tylko mówimy o pewnym zjawisku które często się powtarza - czasem nawet kilka razy w tygodniu. zawsze jest tak że jak coś się stanie złego zmusza to do pewnych releksji. Nie żyjemy w państwie gdzie istnieje cenzura więc wolno nam mówić o czym sobie kto życzy, nie ważne czy temat Cię interesuje bądź nie. Nie chcesz - nie dyskutuj, a pisanie s tylu "nie piszcie jak nie znacie" nic tu nie zmieni. Pamiętaj też:"sądźcie, póki rozum macie" ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomnik światła |
Przyznać muszę że mamy dość spory wybór fryzjerów w mieście. Czytam Państwa wypowiedzi, z większością się zgadzam. 1. Zakład Pani Beaty na Mickiewicza - dziewczyny to profesjonalistki, polecam Panią Lidzię. Pełna kultura, miło sympatycznie. 2. Pani Agnieszka Glinojecka na legionów super strzyże, 3. Pani Beata przy salonie Orange na Broniewskiego też polecam zawsze wychodziłam zadowolona . Salonik przy Farmerze moje ostatnie odkrycie - dziewczyny dziękuję. Aha jeszcze pani Dorota co odeszła z Datury i ma salon na 3 Maja też ślicznie czesze a na miejscu robią paznokcie (też polecam)
|
|
dziwne sa jedynie wasze odpowiedzi boicie sie czegos?
|
|
Witam! a wiec moge odsprzedac meridie 10 jak i meridie 15 zalezy jaka potrzebujesz. Sa to orginalne tabletki z hologramem, prosto z apteki.W opakowaniu znajduje sie 30tabletek. Osobiscie sama stosuje i jestem zadowolona z efektow:) prosze o odpowiedz na maila: angielski4u@wp.pl lub podaje swoj nr gg: 1513924 (nawet gdy jestem niewidoczna). Polecam i czekam na odpowiedz
|
|
vaniajesttania puknij sie w czache pisząc takie posty. każdy rozumny ludz nie poda ci przez interek danych osobowych itp. po trzecie jeśli kapujesz jaką jest praca na bramce, w ochronie i związane z tym zagrożenia to zrozumiesz i nie będziesz dociekał ci co się kręcą w temacie bardzo dobrze ich znają, jak i innych bramkarzy z miasta. łomża to bardzo mała mieścina :)
|
|
Nie zakładaj takich tematów!!! Akurat jest to moja rodzina daleka ale rodzina. Tym większa tragedia że rok temu utopił się jego cioteczny brat. Adam [*] Liczy się to co w sercu a nie dobre słówka na jakimś jebanym forum...
|
|
nie dość że sprawdzałam to dzwoniłam do informacji w białymstoku i nikt nic niewie
|
|
wyp... temat na allegro !
|
|
oddałbym gdybym mógł... czemu trzeba mieć 18 lat?
|
|
aga123 nie marudz nie pomyślałaś że ludzie po wyjeżdzali z może z Polski np na wczasy lub do pracy na kilka miesięcy .Jak ja bym był do bym tesz dał bo to bardzo piękny gest .
|
|
Te autko krąży wszędzie. W niedzielę dojechało za Szczuczyn.
|
|
wasze wypowiedzi siegaja dna:)
|
|
Polecam przy PEKAESIE 130 zł szybko i profesjonalnie.
|
|
hahaa
|
|
Normalny gej jakis :P uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ooooo odezwał się.............. O ile wiem w słowniku nie ma takiego wyrazu jak "se".
|
|
eeeeee odezwał się......... O ile wiem, w słowniku nie ma takiego wyrazu jak "ooooo".
|
|
Odezwał się... O ile wiem, w słowniku nie ma takiego słowa ja "eeeeee".
|
|
... praktycznie było pod Rajgrodem :)
|
|
zapraszam na: www.bossmusic.pl Zobacz, posłuchaj, podejmij decyzję. Pozdrawiam
|